פורומים חדשים בתפוז אנשים

L D N

New member
../images/Emo215.gif lol

i ran over my dog because my family thinks im stupid anyway יש בזה טיפת אמת חחח

O0NoNi0O

New member
Noam

N :You like to drink.- O :Awesome kisser. A: You like to drink M :Best kisser ever בקשר לשתייה זה טיםפה נכון. כלומר אני לא שתוה עם חברים אבל יצא לי לשתות [לא הרבה!] וזה טעיםD: ואמ..לא ניסיתי את השניXD;

DoLi it is Me

New member
איזה מגעיל יצאאא לי XDD

D-you like to drink [XD] O-awesome kissed [:p] R-easy to fall in love with [=\] I-your great in bed [:O] t-your loyal to those you love [:]]] ] רק האחרון נכון! כל השאר או שלא נכון או שעוד לא ניסיתי XD

L D N

New member
../images/Emo215.gif אממ.. טוב משעמם אז נעשה את זה... ../images/Emo3.gif

S :Fuckin crazy. אינדיד! חחח זה נכון H: You have a very good personality and good looks. אני בספק לגבי המראה וגם לגבי האישיות >< lol A: You like to drink תאמת שלא N :You like to drink. שוב לא חחח סתם תאמת שאני כן אוהבת אבל אני פשוט לא עושה את זה I : You Are Great in bed. אני יודעת! חחחחח וואי מגניב

OneStepCloser

New member
חחחח שלי XD

ישלי 2 שמות P: 1. Anastacia A: You like to drink N :You like to drink A: You like to drink S :Fuckin crazy T :You're loyal to those you love A: You like to drink C : You are really silly I : You Are Great in bed A: You like to drink 2. Nastiya N :You like to drink A: You like to drink S :Fuckin crazy T :You're loyal to those you love I : You Are Great in bed Y: Best bf/gf anyone could ask for A: You like to drink טחחחח אני באמת אוהבת לשתות
נראה לי שהכל נכון לגבי XD חוץ מזה שאני טובה במיטה, כי אני עדיין לא יודעת XD

Charley XD

New member
XDD

O :Awesome kisser. (?) סורי עדין לא בדקתי את זה.... R :Easy to fall in love with באמת ? T :You're loyal to those you love. ~לא הבנתי מה רוצים ממני~ XDD A: You like to drink מה שתגידו... לא כזה ... (!!) L :Everyone loves you ידעתי את זה ! זה תמיד היה בסתר ליבכם... עכשיו הכל יוצא
אוי זה משעשע... בוט תודה XDD

קלטו מה יצא לי XDDDD

d- you like to drink a- you like to drink n- you like to drink i- you are great in bed e- awsome in bed l- everyone love you a- you like to drink אוי ואבוי! חולני XDDDD

Dirty wings2

New member
בנות זה ממש חשוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אני וחברה שלי פתחנו בלוג רישמי ללהקה
שמתי אותכם בקישורים כמובן
אשמח אם תגיבו :) אני וחברה שלי מתכוונות ממש להשקיע,ולנסות להגדיל את המודעות שלהם בארץ.^^ השקעתי הרבה(חח חברה שלי הכינה רק את העיצוב ועזרה לי קצת עם הפוסט) http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=471369

sweet shir

New member
../images/Emo207.gifמתוך "ריאיון" עם מק - מדברים על ישראל!!

זה כאילו מעריצים שלחו שאלות והם ענו, הנה הדברים שהיה על ישראל:
Please come to Israel!! We really need you :[ - Israel Danny: Oh right. H: We’ll be there. Dear McFly, could you please come to Israel? If yes, when? If no, why? Israel–Adi H: Yes, if we can get one more invite from an Israeli fan. We’ve had two so far. When are you going to do concerts in Spain? Vega Danny: After we’ve been to Israel. When are you guys coming to North America? krazy in luv T: After we’ve been to Israel and Spain.​
אוקי, אז קודם כל: חוצפנים!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח ישלכם פול מעריצים בישראל אז סתמו ת'פה! XDDDD אוקי, אחרי זה אני באמת חושבת שצריך להפציץ להם ת'מייספייס בתגובות! לא סתם תמונה, אלא לכתוב שיש להם מלא מעריצים ולא "רק 2". X_________X; הייתי סקפטית כל הזמן הזה, אבל עכשיו אני רציני חושבת שצריך לפעול!!!!! ושנית כל: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתי
אגב, זה לקוח מכאן: http://www.me-me-me.tv/2007/10/19/exclusive-mcfly-your-questions-answered-exclamation-mark/#more-4283

m i c k e y 15

New member
כמו שאמרתי לך כבר מהשיחה שלנו--------../images/Emo6.gif

פשוט נקרעתי מהתשובות שלהם XDDDDDDDDD במיוחד מהאחרונה XDDDDDDD אחחחחח
הארי נשמע כל כך ציני!! ורע! ודני כזה...אדיש..oh right..יא דביל בואו לפה!! XDD אין כמעט נפלתי מהכיסא כשקראתי את האחרון

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif

אחרי שנהייה בישראל אז נבוא אליכםXD הם הרגו אותי. בכל מקרה, צריך לעשות משו, כי לא נראה לי שתהייה להם בעיה לבוא לפה, ברגע שיראו ששווה להם..

Bleed for Me

New member
../images/Emo6.gifLOL!!!

אני נשפכת פה! חחח הם הרגו אותי עם שנמי הקטעים האחרונים!! נו לפחות יודעים על קיומינו..גם אחרי הקטע הזה בסיבוב ההופעות בשנה שעברה שהם רצו לשלוח אנשים לישראל,שלמי שיש משהו מתחת לכסא יבוא לפה או משהו כזה,זוכרות? XD

Bleed for Me

New member
סתם משהו מהסיבוב הופעות הקודם

שהם כתבו בחוברת שחילקו בהופעות שלמי שיש משהו מתחת לכיסא זוכה בחופשה בישראל או משהו כזה..היה פה דיון מטורף על זה

yael0000

New member
באמת? LOL.../images/Emo211.gif

ואנשים אשכרה חיפשו? חחחח אצלי בכלל לא היה כיסאות גיליתי לפני יום בערך שאני בכלל לא הייתי בARENA

למעלה