פורומים חדשים בתפוז אנשים

ה אורחת

New member
אמ.. האמת לא ממש...

הבחור בבית קפה, לא מת אני חושבת הוא פשוט לקח את הנשמה שלו והחזיר לה אותו בסוף... ודרך אגב המעבר בין הדמויות היה פשוט מקסים לדעתי,... באמת הרגישו שני אנשים שונים,.... וגם בעצם לא... היה כל כך עצוב כמה שהוא אהב אותה, ולמרות שהיא הייתה איתו בסוף... הוא היה מישו אחר, לא לגמריי אבל אחר, זה עדיין היה עצוב נורא... בקשר לסוף, אני חושבת שהיא הבינה שהאדם שהסתובב עם אבא שלה לא היה לו יחסי עבודה איתו... ואני חושבת שהיא התכוונה שהיא הייתה רוצה שהוא (ג'ו) יכיר את אבא שלה, את האופי של אבא שלה, מה שלא יצא לה להכיר... ולא ברור לגמריי הפרידה בינה לבין ביל אבל היא הבינה שזו פרידה, סופית! זה מה שחשוב.....

אמממ..

הוא כן מת.. למה הראו שהוא עף בין המכוניות?.. חחחחחחח .. זה היה ממש מצחיק.. ובאמת ראו 2 אנשים שונים...הוא שיחק מעולה!!!!! הסוף מוזר... אבא לה הולך והיא לא שואלת כלום מה אנחנו אמורים להבין שהיא אומרת לעצמה בטח הוא הלך עם מלאך המוות למות? I DON'T THINK SO

ה אורחת

New member
אוי האמת את צודקת דרך אגב שמתם לב

שהשיער שלו היה צבוע למחצה בכוונה? אני כמעט בטוחה שזאת כאילו המטאפורה של הבלאק (כאילו ג'ו בלאק) כי גם השורשים היו כהים... וזה גם מסמל שהוא מנסה להיות מישו אחד, אבל הוא בעצם מישו אחר.... כאילו "מתחזה" (כמו שצובעים שיער, מנסים להיות שונים) זה אולי נשמע מוזר, אבל אני די משוכנעת שזה המסר... אה ואת צודקת הוא באמת מת בהתחלה! אני זוכרת שראיתי את זה באינטרנט פעם וחשבתי שזו הייתה בדיחה של JackAss מסתבר שלו... ובקשר לסוף הוא יותר מטאפורי מאשר מובן... כאילו שהיא אמרה לאבא שלה שזה מרגיש כמו פרידה, ואיך שהיא חיבקה אותו לפני שהוא ירד למדשאה, כאילו בתוך תוכה היא ידעה שזה נגמר... זה קצת פילוסופי, אבל נראה לי שזה ההסבר

בקשר לשיער..

לא נראה לי שיש קשר... פשוט הוא שחורדיני עם שורשים כהים..חחחח אבל אולי זה נכון.. אחלה דימוי.. או מה שזה לא יהיה (איכס מזכיר לי ספרות בע)

ה אורחת

New member
חח, אני יודעת שזה נשמע מופלץ אבל...

לא יודעת פשוט... תראי הבמאי עשה בחירה לקחת את בראד בכוונה בגלל כל הניגודיות וזה, כאילו כמה שהוא יפה וכמה שהמוות שחור ואפל ונורא... מן טוהרה כזו... ותכלס אם השער שלו היה צבוע בבלונד חלק ואחיד כמו בשבע שנים בטיבט לדוגמא, זה היה אפילו יותר חזק אבל..... הוא בחר להשאיר אותו ככה... ומכל מיליון הדברים שעשו לו בשער, אף פעם לא תראו אותו ככה בסרט אחר... אבל זו דעתי... לא יודעת יש לי הרגשה שזה קשור... אה ומצטערת על הקטע הספרותי, חחחח זה אכן מסריח!

ה אורחת

New member
It was Amazing!!!.... כנסו ותגיבו?.

אני לא יודעת לתאר את זה אבל זה היה פשוט מדהים ויוצא דופן! אני לא אומר שבראד היה מדהים וחתיך וכל זה כי....אני לא יודעת למה אני פשוט לא מרגישה נוח לומר את זה. זה פשוט.... יותר מדי התחברתי לדמות וממש לא היה מפריע לי אם הוא לא היה מוריד חולצה אפילו לא לרגע.... אני לא יודעת הדמות שלו כישפה אותי לגמריי, הוקסמתי בצורה ש... אני חושבת שלא הרגשתי ככה אף פעם.... זה מוזר, ואתן יכולות לחשוב שאני סתם מוזרה אבל זה מה שאני מרגישה.... ואני לא יודעת למה אבל ירדו לי דמעות כל הזמן, למען האמת מאז שהייתה את הסצנת סקס, אם אפשר לקרוא לזה ככה... ועד סוף הסרט וגם עכשיו, זה לא מפסיק... אבל זה לא בגלל זה פשוט.... לא יודעת מן רגש מוזר כזה.... אני רק יכולה לומר שאם אני אי פעם אוהב מישהו כמו שהיא אהבה אותו אז... אני חושבת שאני אהיה מאושרת... בלי שום קשר לתפקיד המוזר שלו בסרט, פשוט... ככה
אני רק יכולה לומר,

צודקת! את לא מוזרה חחחח

הוא שיחק מדהים ומצויין!!! באמת אין מילים.. פעם ראשונה שראיתי את הסרט ולא ידעתי איזה סרט זה יהיה אז חשבתי אם הוא יהיה בלי חולצה וזה אבל אחר כך זה באמת לא משנה הוא פשוט שיחק מדהים..

מסכימה איתך! הרבה יכולות להזדהות

איתך בהרגשה כזו! הוא שיחק מצוין בסרט הזה, יותר טוב פי אלף נשאר הסרטים שראיתי איתו, למרות שיש לו עוד מצויינים! וגם אני בכיתי אומנם לא כל הסרט, אבל בסוף שהוא בכה..ירדה לי דמעה
והוא ממש הצליח לרגש אותי בסרט..בקיצור זה סרט מהמם! שנוגע ללב..

ה אורחת

New member
אני בדרך כלל בכלל לא כזאת...

רגשנית כזאת בסרטים............. עד הזמן האחרון כמעט ולא בכיתי מסרט אף פעם! ממש אפשר לספור אותם על יד אחת... לא יודעת, זה פשוט היה מיוחד... בלתי ניתן להסברה, אבל תודה על התמיכה
דרך אגב (מצטערת אבל אני לא יכולה להתעלם), הקטע עם החמאת בוטנים. פחחחח איזה חמוד, כאילו הוא לא אכל אף פעם, ממש היה לי טעים איתו ביחד, חמוד, אבל אני אישית אוהבת Skippy (חמאת בוטנים Skippy)

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifאוףףףףף../images/Emo10.gif

נרדמתי
הכל בגלל שבשלושת המים האחרונים הייתי צכה לקום ב-9 בבוקר ובגלל זה הייתי עייפה
ראיתי את ההתחלה היא הייתה די שעממת
אבל זכיתי לראות את בראד
וראיתי שדרסו אותו

שחרצי

New member
...

הסרט היה מדהים! בראד רק ממשיך להוכיח שהוא הרבה הרבה מעבר לפרצוף יפה... האיכויות משחק בסרט זה פשוט מדהימות!!! ההבדלים בין הדמות הראשונה הפתוחה הנורמאלית... לבין הדמות הביזארית של מלאך המוות שלא יודע כלום על העולם ומתסכל על הכול במן מבט מבחוץ... אווטסיידריות שכזו.. פשוט מדהים! הסצנות עם סוזן (אני לא זוכרת איך קוראים לשחקנית) פשוט מרגשות- ביטוי של אהבה טהורה (כולל הסקס)... ובקשר למה ששאלתם קודם... האיש מבית הקפה מת כי המוות היה צריך גוף כדי להיכנס אליו (זאת אומרת שהוא כן מת אבל זאת הייתה תוכנית של המוות), וביל ביקש ממנו להחזיר אותו בסצנה ברחוב והוא אמר שהוא לא יכול... בסוף בגלל שהוא ראה עד כמה הוא חשוב לסוזן הוא הבטיח שהיא לא תאבד את מה שהיא מצאה בבית הקפה- והוא החזיר אותו בשבילה... ודלעתי זה היה נורא עצוב כי זה לא באמת הוא וזו לא הייתה אותה האהבה שהיתה כל הסרט...

ה אורחת

New member
נכון! גם אני חשבתי ככה.....!.......

בקשר לזה שבסוף זו הייתה אהבה שונה כי למעשה כל הסרט היא הייתה עם ג'ו בלאק (המוות) שהוא היה מישו אחר לגמריי.. ובסוף היא הייתה עם הבחור מהבית קפה (שמתם לב שלא הזכירו תשם שלו בכלל הממ...) אבל בעקרון היא התאהבה פעם ראשונה בבחור שבבית קפה ומלאך המוות רק ניצל את זה לטובתו... אז זה לא כזה נורא למרות שגם אני הייתי עצובה (זה היה מדהים, המשחק, הוא היה מישו אחר לגמריי, הוא באמת כשרון!) אה ודרך אגב זוכרת את הסצנה שג'ו אמר לביל שזה סתם גןף של בחור שהוא בחר בשביל להיכנס לצורת אדם? אז?... מעניין למה דווקא מכל האנשים בעולם, הוא בחר דווקא בגוף הזה... היהיהי
וקוראים לסוזן קלייר פורלאני

שחרצי

New member
חחחח

באמת מעניין למה... אני גם הייתי בוחרת במקומו להיכנס לגוף של בראד... אם הייתי בן... ונכון שמההתחלה כל הקשר התחיל מהבחור בבית הקפה... אבל זה היה משהו לא רציני... האהבה האמיתית הייתה עם המוות שמגיע לו את כל הקרדיט כי בעצם בהתחלה כשהוא הגיע לבית שלהם היא בכלל לא אהבה אותו! אפילו שהיא אהבה אותו בבית קפה (היא אמרה לו שהיא לא מתפלאה שאין לו חברים והכל...)

ה אורחת

New member
אבל...

המבט הראשון כן היה בבית קפה, ונכון שהוא סתם פלירטט איצה אבל היא אהבה את זה... והיא די התאהבה במוות גם בגלל איך שהוא נראה אבל... את צודקת לגביי זה שהיא התאהבה באופי של מלאך המוות... שהוא היה ביישן ומיסתורי וכל זה..... בשביל זב ממש הייתי עצובה בסוף אבל זה היה חייב להיגמר ככה......

שחרצי

New member
כן אבלללל...

עובדה שבתור מלאך המוות בהתחלה היא לא אהבה אותו- למרות שהיא חשבה שהוא הגבר מבית הקפה... ורק אז הוא כבש אותה (מחדש) והיא התאהבה במוות... ולא בשני... והיא גם נראתה די עצובה בסוף כשהיא הבינה שזה לא ג'ו... זה היה עצוב

ה אורחת

New member
נכון יש בזה משו.......

הייתי בטוחה שהוא יגיד לה שלא תדאג ושיום אחד הם עוד ייפגשו. והכוונה כאילו אחרי המוות....... וזה נכון אחרי שהבנאדם חזר אז היא נראתה מוזר ואז הוא כזה אמר לה אני זוכר שהדבר האחרון שאמרת לי (או משו כזה) זה שאת מחבבת אותי, ואז היא אמרה לא, (וחשבתי שהיא מתכוונת לעזוב אותו כי זה באמת לא ג'ו) אבל אז היא אמרה שהיא אמרה שהיא מחבבת אותו מאוד
אז זה היה קצת מוזר, אבל די עצוב

ה אורחת

New member
נכון יש בזה משו.......

הייתי בטוחה שהוא יגיד לה שלא תדאג ושיום אחד הם עוד ייפגשו. והכוונה כאילו אחרי המוות....... וזה נכון אחרי שהבנאדם חזר אז היא נראתה מוזר ואז הוא כזה אמר לה אני זוכר שהדבר האחרון שאמרת לי (או משו כזה) זה שאת מחבבת אותי, ואז היא אמרה לא, (וחשבתי שהיא מתכוונת לעזוב אותו כי זה באמת לא ג'ו) אבל אז היא אמרה שהיא אמרה שהיא מחבבת אותו מאוד
אז זה היה קצת מוזר, אבל די עצוב

שחרצי

New member
אני לא מאמינה!!!

כתבתי הודעה שלמה והיא נמחקה לי!!! אווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף טוב אני אנסה לשחזר... זה היה נורא עצוב... כי לפי דעתי גם אם הוא היה אומר לה שהוא המוות היא הייתה באה איתו... בעיקרון היה שווה לו לנסות... להגיד לה מה הוא באמת (מקסימום היא לא תאמין) והיא תעשה את הבחירות שלה... אבל הוא ראה שהיא כל הזמן מזכירה את הפגישה בבית הקפה... וגם הדברים של אבא שלה השפיעו עליו... הוא התחיל לחשוב שמי שהיא מאוהבת בו זה לא הוא... מה שלפי דעתי ממש לא נכון... ובגלל שהוא אהב אותה כל כך הוא לא לקח אותה איתו וחרג ממנהגו- והחזיר את האיש לחיים

ה אורחת

New member
אני חושבת שהוא עשה את ההחלטה הנכונה

הוא ידע שהוא לא יוכל להיות איתה, הוא בעצם זיוף אפילו הגוף לא שלו... והוא היה צריך לעשות את ההחלטה הנכונה... גם אם הוא היה צריך לוותר, הוא עשה את זה כי הוא אהב אותה והוא רצה שיהיה לה טוב והוא ידע שאם הבנאדם יהיה לה טוב והיא תיהיה מאושרת, אז הוא וויתר, מה שהיה נורא עצוב... אבל זה מה שהוא היה צריך לעשות...

למעלה