פורומים חדשים בתפוז אנשים

ה אורחת

New member
חחחח מופרעת קטנה!

טוב אז ככה, כן כן בריסיאס אכן זונה טרוינית (חחחחחחחחח וזה מזכיר לי חחחחח שחברה שלי קנתה לי דיוידי צרוב של זה בארץ באילת או משו אז היה כתוביות בעברית אבל עם מלאאאאאאאא טעויות הם קראו לבריסיאס בריסיידה ומאז אני וחברה שלי קוראות לה רק בריסיידה חחחח והיו עוד מלא דבריייייים אבל הקטע הכייייי מצחיק שלא יכולתי לנשום היה שהסבא הזה לא זוכרת איך קוראים לו בא לאגממנון לאחר שהחוף נכבש והוא קרא לכל המנהיגים לבוא אליו לאוהל, אז שהם כזה נותנים לאגממנון מתנות אז הסבא אומר לאגממנון:Who thought the Trojan beach will concurred so easily או משו כזה ובתרגום היה כתוב: האאא אני לא יכולה זה כל כך מצחיק! היה כתוב: מי היה מאמין שהזונה הטרוינית תיכבש בכזאת קלות!!!!!!! אההההההה LOLOLOLOL אני לא יכולה כאילו Beach שזה חוף אז Bitch זונה! חחחחחחח לא יכולתי לנשום איזה שעה הם הכיייייייי דפוקים!) הכל אופן נחזור לעניינו אז אני חושבת שבריסיאס בכלל ניצלה אותו רק לסקס חחחח זה רק מצחיק לחשוב על זה! חחחחחח זונה חרמנית "עאלק בתולה" זה כמו בקטע שהיא בחרה בגלימת הבתולין האבלית הזאת, אז בתרגום בעברית בסרט הצרוב היה כתוב משו בסגנון :כל הגברים של טרויה מתים לילד ממנה" חחחחחחחח נשפכתי........ אמממ בקשר ללג'נדס אז האאאאאאאאא אני לא יכולה ויש לו שם נראה לי איזה 3 סצנות סקס עם שלוש נשים שונות O_O חחחח טוב די מתחיל להיות כאן ממש חם... ובשביל תמונות כנסי ל Pittcenter.com ואם את רואה בכיפור לג'נדס אז, ספרייייייי לי איך זה כי לא ראיתי! בקשר לטטיס אז חחחח את ממש חמודה שאת מעוצבנת והכל אבל היא יותר מייצגת פה את ההיגיון או לא יודעת מה מאשר אמא, גם לפי האגדות וכל זה היא בכלל אלה או בת אלמוות, בקיצור, אל תתעצבני, הוא בכל מקרה היה הולך, זו הגאווה שלו שהייתה גם ככה מחליטה בשבילו בסוף!
אה כן ואני לא אהיה פה איזה יומיים בגלל המבחן שלי בתנ"ך אז אני אענה עוד לפני כיפור אבל בכל מקרה גמר חתימה טובה

שחרצי

New member
מופרעות שובבות שכמותינו!!!

אני פשוט ראיתי את אותו סרט אם אותו תרגום כמו שאת!!!!! איזה קטעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני מאלה שמתעצבנים כשלא מתרגמים נכון, ואני גם ככה זוכרת בערך את כל התרגום מהסרט המקורי, וגם שאם כל הכבוד אני מבינה אנגלית (בסיסית לפחות)!!! והקטע עם הזונהכל כך עיצבן אותי ואמרתי את זה לידיד שלי והוא התעצבן עלי שאני מתעצבנת על זה ומראה לו בעצבים כל שנייה בעיות בתרגום!! אבל אני חמודה כשאני מעוצבנת אז הכל בסדר
(איזה בובה את!) הקטע עם בריסאיס- גם אני כל פעם שאני רואה את הסרט אומרת "עלק בתולה!!!" ודוגרי... רואה את בראד ישר קופצת עליו!!! ממש כוהנת למופת! פששוטטטטטטט שנואה!! נצלנית מרושעת!!! ואמא שלו ע-צ-ב-נ-ה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה אם הוא היה אולך גם בלעדיה?! לא היה אמור להיות לה אכפת מבנה היחיד והכוסון?! גאד! אמממממממממממןןןן תתפללי בשבילי שאני אראה לג'נט בכיפור!!! אמן אמן אמן! בכלל אני צריכה להשיג כמה שיותר! יא יהיה כיף!!! צום קל (אם את צמה) וגמר חתימה טובה!

ה אורחת

New member
חחחחחח את יודעת מה!

פשוט הבנתי שאת שונאת באופן מוחלט את כל הנשים בסרט! לפחות את כל הנשים שקשורות לבראד אמממ אכילס היהיהי.... אה אז אנדרומכי אישתו של הקטור את בטח גם לא שונאת וגם לא את הלנה או שאולי כן?... את הכי מצחיקה! אבל אפשר להבין אותך גם אני (אם הייתה לי תזכות) הייתי קנאית לגביו וכל פעם שמישהי הייתה מתקרבת אליו הייתי מתעצבנת (אפילו אם היא ג'ולי כריסטי בת ה90 חחחחחחח) אה ותיראי, הוספתי תמונה שכשראיתי אותה מזה צחקתי, סתעלי טוב, זה הקטע שאכילס נכנס לאוהל ופוגש את בריסיאס פעם ראשונה אז כשהוא כזה מסתובב ו...
......מתפשט... *גלפ*..... אז היא כזה הסתובבה לשנייה לראות מי זה ואז סובבה תראש אז, תיראי את הפרצוף שלה איך היא נראית כשהיא הסתכלה עליו! את מכירה בסרטים המצוירים שכשהדמויות רואות משו מפחיד או מפתיע אז כזה יוצאות להן העיניים מהחורים? אז זה בדיוק הפרצוף שלה! תיראי היא עוד שניה מתה! חחח ותיראי את החיוך (בערך) שיש לה על הפנים, הן פשוט נתקעו על התחת המפואר שלווו!!! אההההההההההה
!!!!!!!! היהיהי אני לא מבינה למה התעצבנת על התרגום מצחיקה! זה היה כל כך מצחיק! וכמו שאמרת עדיף לראות בלי תרגום שמלכלכך את המסך באותיות, זה הרבה יותר כיף!
אני לא צמה אבל שיהיה לך גמר חתימה טובה וצום קל אם את צמה! ואני מאחלת לך חוץ ממה שכבר איחלתי שתיראי את לג'נדס..... ותישארי בחיייים! אהההההה חחחחחחח *טפו טפו טפו* היהיהי

שחרצי

New member
חחח את יודעת מה?!

את פשוט צודקת!!! ותגידי שאין לי את הסיבות!!! איזה מצחיק (יכול להיות שספרתי פה כבר ואם כן אז לא נורא....) כשאני וחברות שלי ראינו טרויה בפעם הראשונה ראינו את בראד מסתכל מלמעלה על מישהי אוספת צדפים ואנחנו מתחילות לקלל אותה ("זונה" "כלבה" "מה הוא נוגע בה?!" וכו') עד שהיא הסתובבה וקלטנו שהיא כולה מקומטת קשות... חח היה מצחיק מאוד... וברור שאני שונאת את הלנה!!! כי כלבה אנוכית והכל קרה בגללה!!! ואני רוצה לראות אותך רואה את בראד פיט על התחת המפואר שלו מתפשט לידך ושעיניך לא יצאו מחוריהן... אני בטוחה שכן בובה
ואם יש משהו שאני שונאת (טוב נו לא משהו אחד, יש מלא!) זה שלא מתרגמים סרטים/ סדרות כמו שצריך... ולפעמים באמת באמת עדיף כבר בלי תרגום בעיקר אם הם פאקינג מתרגמים ככה!!! ואני ממש לא מאמינה אבל אני צמה (לכי תביני... טוב לדיאטה?!) גמר חתימה סופר טובה! ולקחתי פייט קלאב לכיפור!!!! ועכשיו יש לנו מנוי של עוד 6 סרטים בספרייה הזאת שיש בה פול סרטים של בראד ואני לוקחת אחרי זה לג'נט!!! כיףףףףףףףף!!! אוהבת

ה אורחת

New member
אההה איזה כיף לך!

טוב אז ככה: הכי שפכת אותי מצחוק שכתבת שהתחלתן לקלל את ג'ולי כריסטי חחח LOLOLO איזה מסכנה מה היא כבר עשתה חחח (סליחה ששאלתי הבהרת לי טוב מאוד חחחח)...... אמממ לא אמרתי שהעיניים שלי לא היו יוצאות הן היו יוצאות, הן ויחד איתן כל האיברים הפנימיים שלי (פיכס איזה ממגעילה אני) והייתה נשארת ממני רק שלולית עם שתי עיניים מתגלגלות בתוכה... חחחחחח בהצלחה בצום! אני מקווה שיהיה לך קל ו... אזהרה!: אמרת שלקחת פייט קלאב אז מלבד האיחולים שלי שתהני מכל רגע, יש ל עוד אחד, תשדלי לשים מזגן בחדר כשאת רואה תסרט, את עלולה לאבד נוזלים אם את מבינה למה אני מתכוונת... וזה עלול לעשות אותך צמאה... היהיהי ראי הוזהרת!
ואני לא מאמינה שתקחי לג'נדס! איזה כיייייף לך! אני מחכה לשמוע הכל! אחרי שתיראי תסרט.... אה ובקשר ל"על המסלול" עדייין לא ראיתי עד הסוף אבלללללל פפפפפפפפפפפפאק הואאא כזהההההההה חתיייייייייייך שםםםםםםםםםםם! אני לא יכולה, השיער הזה ממיס אותי! ואיך שהוא הלך על החוף עם בילי והתחיל לומר לו שבאב שלהם היה סתם חרא והוא התחיל לבכות שם, כמעט התחלתי לבכות בעצמי!
ובקשר להודעות מסרים אז לא קיבלתי ממך שום דבר, לא יודעת למה התיבה ריקה מהודעות חדשות שלך...

שחרצי

New member
איזה כיף לי ../images/Emo13.gif!!!

חחחח איכס אמא שלו הזאת שנואה!!!! מה נראה לה שהיא משכנעת אותו למות?! מה נראה לה שהיא רואה אותו כל יום ויום מחייו?! שאני אראה אותו! בקיצור- שנואה בכל מימד אפשרי! למה איכס בובה? את אומרת את מה שכולן חושבות... אם יעמדו מאה בנות ליד בראד וישבנו המסוקס תווצר מעין ימה קטנה מורכבת משלוליות של 100 בנות ובתוכה יצופו עיניים מובלטות האמת היא שאני ממש ממש ממש לא מאמינה באלוהים... אז יכול להיות שאני אשתה או משהו... כך שזה פותר את בעיית השתייה ב"פייט קלאב" ונחשי עם מי אני רואה את זה?! נכון מאוד ניחשת יפה עם ההורים שלי למרות שאני אשתדל לראות את זה איכשהו כשהם לא יהיו פה... וגם אם הם כן יהיו- אף אחד לא יגזול ממני את ההנאה מפייט קלאב! לא! אני כל כך מחכה לראות לג'נדס- אמרו לי (מעניין מי) שהוא נראה שם בבבבבסססססססססססטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!! אחרי כיפור... נכון הוא כזה ממי ותמים שם ואיך שהוא מדבר על הבנות!!! דיייייי אני יכולה להתעלף מזה... שחשוב הפנים והעיניים והאופי... איזה מתוק!!! איזה ההפך המוחלט לאכילס!!! אז תראי מה- תשלחי לי הודעת מסרים חדשה וכך נמשיך לנו את השרשרת...

ה אורחת

New member
אמממ בעקרון, יש לי דבר 1 חשוב לומר!

את מתכוונת לראות פייט קלא עם ההורים שלללללללללךךךךך?!?!?!?!?! אהההההההההההה מוווופפפפרעעעעתתת!!!! את אי פעם ראית תסרט?!?!?! אם כן את יודעת למה אם לא אני אומר לך בלי לקלקל לך על הסרט, חוץ מזה שרוב הסרט בראד מסתובב חצי ערום מיוזע מדמם ומזיע על המסך פוווווווש
אזזז..... יש שם כמה סצנות סקס, עכשיו לא רואים אותן, הבעיה היא ש... שומעעעעעעעעייייייים אווותתתתתןןןן!!!!!!!!!! אהההה אהההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההה
(ורק להבהרה בינננו ה"אההההההההים" בשורה למעלה הם בקטע שאני צורחת מאימה לא בקטע שאת עלולה לחשוב.... המממ. חחחחחח) בכל מקרה שומעים וכל התיקרה רועדת ו.... אני לא אפרט אבל ראי הוזהרת מאאאאאוווווד! זה לא כמו בטרויה שזה סצנת סקס שנובעת מאהבה (עאאאלק -_- למרות שנניח שכן) והכל כזה יפה ורומנטי ונקטע אחרי שלוש שניות, זה בקטע של סקס בשביל סקס! אם את יודעת למה אני מתכוונת אין בזה בכלל אפקט של אהבה רק אנשים מזדיינים כמו שפנים.. (חחחח איך אני מדברת....
) בכל מקרה תזכרי את מה שאמרתי ואם את כבר ראית תסרט כל מה שאמרתי למעלה היה מיותר (או שאולי לא?...
) עכשיו לג'נדס
לג'נדס
לגנדס....
האאאא... בראד...... כן..... אין לי מושג פשוט תספרי לי שתיראי אותו... בקשר ל"על המסלול" אז לא ידעתי שאיפה שהפסקתי לראות תסרט אז שתי שניות אחרי זה הסרט נגמר! איזה סוף מסריח! אוווווף זה ביאס לי תתחת, הדבר היחיד שעודד אותי זה שהיו עוד כמה שוטים מהממים של ג'ו המהמם ואיזה חמוד הוא עם המעיל של סטאנפורד, פשוט מתוק אמיתי! ובקשר לזה שהוא ההפך המוחלט מאכילס אז חחחח יש בזה משו למרות שהעובדה שהוא היה עם בריסיאס די סותרת את זה, כי היא הייתה מכוערת ומעצבנת (אז יש לה אופי מסריח שזה הגיוני אבל המראה החיצוני שלה בעע) מה שאני מנסה לומר הוא שהוא לא היה איתה כי היא יפה (כי היא לא!) אלא כי הוא אהב אותה באמת.... מה לעשות שחר, נתמודד עם המציאות של הסרט! חחח ובסדר אני אשלח לך עוד מסר

שחרצי

New member
אז אמנם באיחור אבל...

בסוף ראיתי פייט קלאב לבד!!! ונהניתי מכל רגע!!!!!!!!!!!!! סרט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק והייתי בלונדון והצטלמתי עם בראדוש הסקסי שלנו... איזה כיףףףףף

שחרצי

New member
אז אמנם באיחור אבל...

בסוף ראיתי פייט קלאב לבד!!! ונהניתי מכל רגע!!!!!!!!!!!!! סרט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק והייתי בלונדון והצטלמתי עם בראדוש הסקסי שלנו... איזה כיףףףףף

ה אורחת

New member
לא מאמינה לא מאמינה לא מאמינה!!

איך לא אמרת שאת נוסעת!!!!!!!!!!!!! כבר רשמתי לך תגובה במסר הפרטי אבל כיף לך!!!!! אני ממש שמחה שראית "פייט קלאב" אני מאמינה שהבנת... למה היתכוונתי..... המממ..... בכל מקרה מקנאה מקנאה!!!!! כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה אורחת

New member
אוי רגע ושכחתי לגמריי!!!!!...

עד שאת הספקת לטוס ולחזור,...... אני כבר ראיתי......................... את יודעת מה? Legends of the Fall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האאאאא....... אני לא אומר לך כלום כדי לא להרוס אני רק אומר:
........ כמה שאני בכיתי..................... כ ל כ ך י פ ה!!!!!!!!! ודבר אחד שאני חייבת לומר, כמו שאת עזרת לי עם "על המסלול" אני אעזור לך עם לג'נדס... מוכרים את זה בסטימצקי ברוב הרשתות, והקטע הכי טוב הוא שזה גרסת אספנים, זה עם מלא תוספות וזה פשוט יפהיפה! את חייבת ללכת לקנות את זה!!! אה ונ.ב זה חשוב תגיבי לי על שתי ההודעות בהודעה אחת כי אין לי כוח להתחיל להגיב עכשיו על שתי הודעות במכה היהיהי

שחרצי

New member
חחח סבבה גם ככה התכוונתי להגיב על

שתיהן בהודעה אחת אז היה לי ממש ממש ממש כיף בלונדון וראיתי פייט קלאב וממש נהניתי- לא היה לי שום מושג שזה כזה סרט הזוי, אבל הוא היה ממש טוב!!! ואת רצינית שיש את לג'נט בסטימצקי??? סבבה אני אבדוק אני ממש רוצה שיהיה לי את זה... אם אני לא אמצא מקסימום אני אקח מהספריית וידאו כמו שהתכוונתי לעשות (וואי איזה ספריה שווה יש שם כל כך הרבה סרטים שלו!!!) אה וד"א עניתי לך על ההודעה הפרטית האחרונה שכתבת לי נכון? (זאת שכתבת בה שיש לך מסנג'ר)

ה אורחת

New member
אמ חחח אז דבר ראשון שאני לא אשכח...

לא ענית לי על ההודעה במסרים חחחח.... וכן יש בסטימצקי לג'נדס!!!! נראה לי ראיתי את זה כבר באיזה שלוש חנויות!!!!!!! ותיסתכלי הם מוכרים תגרסה המורחבת עם התוספות המיוחדות!!!!! ובסטימצקי יש גם "יריב" אינטימי" או שאולי את מכירה את זה כ The Devil's Own עם הריסון פורד, חברה שלי קנתה לי אותו אז תחפשי גם אותו! ומוכרים גם אושנס 11 וראיון עם ערפד גם ברשתות נוספות (Tower records) וגם באופיס דיפו וכאלה
ועכשיו, איך היה בלונדון, נו ספרי ספרי
וכן פייט קלאב הזוי אבל זה מה שעושה אותו כל כך טוב ומאאאאגניייייבבבב!

שחרצי

New member
אוקי אז אני אצה רצה לענות לך שם

אוקי אז אני ממש חייבת ללכת לסטימצקי!! הבנתי שלג'נס זה צריך להיות סרט ממש ממש ממש מעולה
יריב אינטימי זה גם עם בראד...? אושנס יש לי מוקלט אבל לא באיכות משהו... וראיון עם ערפד כמווובן שיש לי (סרט סגוד) היה בלונדון ממש בסט!!! פול פאנקיסטים ופול גותים אבל התסכול הגדול שלמרות שיש מכנסיים ממש יפים אי אפשר לקנות אותם כי הם בגיזרה גבוהה!!! חולי נפש... והייתי שם במלא מוזיאונים (טוב מלא יחסית ל4 ימים) ושופינג ומסעדות ושטויות- קיצר- היה מעולההההה!! אה כן.... סגידה לפייט קלאב

ה אורחת

New member
חחחחחח כן הבריטים האלו.......

כן אני מכירה את כל הפנקיסטים האלה חחחח וגותים חחחחחחחח קרעת אותי, כן יש שם קצת "פריקים" ובקשר למכנסיים (גזרה גבוהה פיכסססס
) מסכימה איתך 100%!!!!!! בקשר לסטימצקי אז כןןןןןן...... ראיתי נראה לי כבר באיזה שלוש חנויות סטימצקי עותקים של לג'נדס וכן זה סרט פשוט מדהההההההייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! שתיראי אותו נדבר עליו חחח
יריב אינטימי, כן זה עם בראד והריסון פורד וגם את זה ראיתי בכמה חנויות! אושנס 11 מעוווולה, את יכולה להקליט שוב יש אותו כל הזמן בהוטים וגם ביסים חח
וראיון עם ערפד אכן סרט סגוד! חחחחחח ופיטטטטטט קלאב חחחחח!!!!1 אהההההה חולה על הסרט הזה! את זוכרת את הקטע הזה שהם גונבים שומן מאיזה מרפאה לניתוחים פלסטיים ואז זה נתקע בגדר תיל והכל נשפך עליהם חחחח בעעעעעעעע
ואת חייבת לומר, תודי תודי שבראד פשוט מעלללללףףףף שםםםםם!!! עם המניאקיות שלו והבגדים הפאנקים שלו (וגם שהוא בלי הגדים הפאנקים שלו O_O
) ושהוא פצוע כל הזמן ומלוכלך ומזיע, תיקרעי לי מופרעתאבל זה כ כך סקסייייייייייייייייי!!!!!!!!!

שחרצי

New member
אני שונאאאאאאאאאאאאאת

מכנסיים בגזרה גבוהה!!! זה פשוט מתסכל אותי בטירוף- אין... לאף אחד בארץ שלנו בחיים (טוב לפחות לא בקרוב) לא יהיה את האומץ להתחיל וללכת איתם שוב למרות שברוב העולם זה כבר חזר.. מעניין למה באמת... אולי כי זה מזעזע????? כן... כנראה שזה בגלל זה... יא זה היה מזה כיף לראות את כל הגותים והפאנקיסטים- הם היחידים שנראו שם נורמאלי!!! חמודים... חוץ מזה שכל הבריטים (לא מפורסמים- אנשים רגילים) מזה מכוערים!!! האנשים היחידים שנראו ממש טוב שם היו השחורים- אבל אולי זה כי אין להם בדיוק לוק בריטי אם ננסח את זה ככה, ומהבנות, רק המלוכסנות נראו טוב- מאותה סיבה.... יואו אני כבר מחכה להגיע לסטימצקי לקנות את לג'נסססססססס!!! אלוהים יעזור לי כמה אני מחכה לראות את הסרט הזה... אמןןן שאני אמצא אותו... וואו כל כך אהבתי פייט קלאב... ועוד להסתכל על זה במבט לאחור כשאת נזכרת בכל הקטעים ומבינה שכל הזמן הזה טיילר בכלל לא קיים!!! הוא פיצול אישיות שלו!!! זה כל כך שווווווהההההההה ואני לא אקרא לך מופרעת כי זה פשוטטטטט סקסי ביותר!!!!!!!!! וואו

ה אורחת

New member
חחחח אני אומנם שונאת גזרה גבוהה אבל

... גם שהתחילה הנמוכה לא סבלתי אותה עד שפשוט לא היה מה לקנות חוץ מהנמוכה ועכשיו זה כל מה שיש לי, אז אולי זה נשמע מוזר אבל אם זו עמודת להיות האופנה החדשה אז כנראה שזה יעבור די מהר וחלק, כי פשוט לא יהיו יותר מכנסיים "נורמאליים" בחנויות.... חחחח (אני עומדת להיות גזענית, למרות שאני לא) חחחחח לפעמים אני חושבת שכל הבריטים הם חזירים ורודים ובלונדיניים, בעיקר החלק של הורודים. אני לא יודעת למה אבל העם הבריטי במיוחד, הילדים, הם כל כך ורודים!!!! ושמנמנים כאלה כמו חזרזירונים קטנים חחחח זה תמיד מצחיק אותי מחדש 0זהו אמרתי את ההערה הגזענית שלי, תמשיכי לאהוב אותי גם אם אמרתי משו גזעני? חחח
כי בד"כ אני בדיוק ההפך) חחחחח אני כמעט בטוחה שתמצאי את לג'נדס, אין סיבה שלא! ועוד דבר שמגניב בDVD הזה זה שיש שם קומנטרי של בראד והבמאי (את יודעת שכזה רואים את כל הסרט שוב אבל עם הערות של בראד והבמאי ברקע על עשיית הסרט וכל זה, וזה ממש חמוד ומצחיק ויפה! עדיין לא ראיתי את כל הקומנטרי אבל ראיתי איזה חצי סרט עם הקומנטרי) פשוט סרט יפהיפה מדהים מרגש כל כך הכל, ואני יכולה לומר לך, שהדעה שלי לגביי המשחק של בראד, עלתה בטווווווווננננה אחרי הסרט (לא שהיה לה כל כך לאן לעלות כי אצלי הוא כבר עלה לטופ חחח) אבל ברצינות, וזה ממש מוזר כי זה בסך הכל 3 שנים אחרי שהקרירה שלו התחילה לפרוץ, הוא באמת מוכשר בצורה יוצאת דופן! ופייט קלאב! אההההה זה כזה סרט מטורף, איך הקטע הזה שהוא מחפש את טיילר וכל הזמן אומרים לו שהוא בדיוק עזב ובסוף מתברר שהוא רודף אחרי עצמו!!!!!!! פשוט אדיר ומטורף! באמת סרט גאוני, אחרי שמבינים אותו פתאום מסתדרים כל כך הרבה דברים!!!! וכן שראיתי אותו לפני כמה חודשים ישבתי מתמוססת מכאב מול המסך מהסקסיות המטורפת של בראד, אהההה הוא כזה Badasss בסרט הזה, כמו אכילס, אההה כמוסן בתקופות ובסגנון שונה לגמריי חחחח אבל זה פשוט סקסיייי!!!!1

למעלה