אוקי אז ככה:
אתרים בשביל לקנות את הגרסה דרך האינרטנט אני אוסיף לך למטה אחד ישראלי ואחד לא אבל בכל מקרה נראה לי שתי הגרסאות באנגלית כי לא הוציאו את הדיוידי המיוחד גם לארץ אני חושבת. אוקי עכשיו תקשיבי זה קצת מסובך, אם באתר laserclub תכתבי בחיפוש מצד ימין תלמה ולואיזה בעברית, זה יימצא לך ויהיה כתוב גירסה מיוחדת אבל, אם תסתכלי בפירוט למטה בתוספות מיוחדות
לא כתוב שיש 30 minutes of deleted scenes שזה נראה לי מה שאנחנו רוצות, לעומת זאת, אם תכתבי Thelma & Louise באנגלית ותיסתכלי בפירוט למטה כן כתוב שיש 30 דקות של סצנות שלא נראו וכן הלאה... וזה ממש מבלבל אני ממליצה לך שאם את מתקשרת לחנות להזמין, פשוט תישאלי את המוכר. והאתר השני זה משהו אמריקאי
רשימת סרטים שאולי זה הסרט שראית: The Dark side of the sun Happy Together Cutting Class Across the Tracks A River Runs Through It (יש סיכוי טוב שזה זה...)...... Johnny Suede Sleepers אם זה לא אף אחד מאלה אני אתן לך עוד שמות.... רשימת סרטים שיש לי: קליפורניה (בדיבוב להונגרית בעעעע)...... רומן על אמת ראיון עם ערפד שבעה חטאים לפגוש את ג'ו בלאק מועדון קרב משחקי ריגול (חצי מהDVD הרוס...)......................... סנאץ' סינבד (מצויר) אושן 11 וטרויייייייייה (בגירסאות מחורבנות אני עדיין מחכה לגירסה נורמלית) אני משיגה אותם חלק אבא שלי מביא מחו"ל, מהמזרח צרובים חלק אמ.. יש לי איזה סרט או שניים מקוריים שחברה שלי קנתה לי כאן באר בDVD ואת הרוב אני חושבת אני מקליטה מהטלויזיה אני בודקת כל שבוע מה יש ומקליטה אם אני יכולה