פורומים חדשים בתפוז אנשים

שחרצי

New member
יאאא

איזה מהמם הוא!!! ראית סנאץ'?? זה פשוט סרט גדול!!! אני בערך היחידה מכל האנשים הרבים שהכרחתי לראות אותו שגם אשכרה מבינה את כולו... ולפי דעתי הוא גם נראה שם מצוין... והגוף שלו... יא! אבל הוא פשוט משחק שם מעולה!!!!!!!!

ה אורחת

New member
אהההה כל כך!

בטח שראיתי סנאץ' גם הקלטתי אותו שהיה לפני כמה זמן בערוצי HOT כל הזמן שמים שם ת'סרט! אהההה אני כל כך אוהבת לראות אותו מלוכלך ומזיע אהההה הוא הורג אותי! אבל רגע מה יש לא להבין?! בסרט את מתכוונת?!

שחרצי

New member
חחח

כן עם הקעקועים האלה... זה פשוט נפלא! והוא מראה שם רמת משחק ממש גבוהה כי זאת דמות מממש ממממממש מממממממממש קשה למשחק... וכן אף אחד שראיתי איתו לא הבין את הסרט הזה כי יש שם מלא התרחשויות מקושרות אחת בתוך השנייה

ה אורחת

New member
כל כך אהבתי את המבטא האירי הזה!

אווווווו איזה חמוד הוא שאף אחד לא הבין מה שהוא אומר, הוא בכלל עשה כל כך הרבה מבטאים בסרטים: אירי(סנאץ'), גרמני(שבע שנים), צרפתי(ראיון עם ערפד), דרמוי מטומטם כזה בתלמה ולואיז, ובמקסיקני יש לו כזה קטע מצחיק! שהוא כזה מנסה להסביר למקומיים לאן הוא רוצה להגיע אז הוא כזה מנסה לחרבש משו בספרדית ואף אחד לא מבין מה הוא רוצה
אמממ וזה ממה שאני זוכרת, הוא פשוט טוב! אה ובקשר לLegends of the Fall את לא אמרת לי עם ראית אותו או לא...

שחרצי

New member
האמת

שלא ראיתי... וגם לא המקסיקני!!! אוף יש כ"כ הרבה סרטים שאני צריכה לראות! כן אני חולה על זה שלא מבינים אותו זה פשוט ענק! וגם בסרט הזה אומרים איזה מליון פעם fuck בהטיותיו השונות... אני וחברה שלי פעם ספרנו... זה איזה 100 ומשו אבל פספסנו בטוח די הרבה

ה אורחת

New member
100 ומשו?! עאאלק!...

וואו איזה קטעים לא זכור לי כל כך הרבה "פאקים"... אבל זה מזכיר לי את אולי שמת לב שב Ocean's 11 הוא כל הזמן אוכל! בכל הזדמנות, בכל מצב בכל רגע! זה מטורף הוא בולס זה כל כך מצחיק, ספרתי ואני חושבת שבסך הכל הוא אוכל 11 פעמים כל הסרט, בלסן קטן וחמוד

שחרצי

New member
ברורררררררר

ששמתי לב!!! אני מתה על זה... זה כמו החמאת בוטנים! הדברים הקטנים שעושים את הכל... בכלל סרט ענק, גם אותו אף אחד לא הבין (יש לי חברים טיפשים) את חייבת לראות כמה פאק יש בסנאץ'! אלוהים יש ממש הרבה!!!! תגידי ראית אופרה?????

ה אורחת

New member
אמממ כן החמאת בוטנים!

שיווווווו זה היה קטע ממש יפה בג'ו בלאק! איזה סרט יפה!... רגע שאת אומרת שגם את הסרט הזה אף אחד לא הבין את מתכוונת לאושן 11 או לג'ו בלאק? ובקשר לסנאץ' כשאני אראה שוב אני אשתדל לשים לב
עכשיו בקשר לאופרה, ברווווווווווווווווווווור שראיתי, אני כתבתי לפני שבוע בפורום שזה יהיה בסטאר וורלד
שיווווווווווווווווווווו איזה חמווווווווווווד כמעט מתתי! אה ותגידי שמת לב שנכון אופרה אמרה שטרויה זה ממש סרט טוב והיא לא אומרת סתם, ואם יש משו שלא נראה לה אז הא כזה"Oh very nice" ואז בראד כזה אומר לה, זה מה שאמרת לי בראיון על ג'ו בלאק.... אהההההההה נשפכתי מצחווווווווק....... וכולם התחילו להתפוצץ מצחוק במיוחד אופרה ובראד, איזה מביך זה!

שחרצי

New member
הסרט שאף אחד לא הבין

הכוונה לאושן 11... זה באמת קצת מסובך כל פעם שאני רואה את זה אני מגלה דברים שלא הבנתי קודם ופתאום הם התבררו לי... איזה גדול היה באופרה!!! הוא פשוט מותק!!!! משתף פעולה, מצחיק, עונה בהרחבה לא סתם קצר כדי להיפטר, עונה לעניין! פשוט מותק... ברור ששמתי לב לזה עם ג'ו בלק זה היה קורע!!! גם היה מצחיק שהוא אמר שהוא שמח הפעם להיות שם... והיא כזה נעלבה שרק הפעם... קיצר היה מעולה!!! יש בקרוב עוד דברים איתו בטלויזיה?

ה אורחת

New member
טוב אז ככה:

אני עונה לך פה למרות שאני אענה לך גם במסר פרטי.... אושן 11 שולט וזה לא ממש מסובך זה פשוט מתוחכם לאאלה....... אופרה היה מ ע ו ל ה !!!!!!.... ובקשר לעוד דברם בטלויזיה ראיתי שכבר הגבת על הלוח שידורים שלי?

שחרצי

New member
נכון נכון הגבתי...

היום הייתי בקניון ונכנסתי לאופיס דיפו במטרה לקנות את "תלמה ולואיז" ששמעתי שיש שם... ולא מצאתי
!!! היה שם 1000000 היה שם אולי איזה מיליון סרטים חדשים וישנים רק זה לא היה... אוף! אבל היה סרט עם בראד שעולה 20 שקל!!!! (לא זוכרת איך קוראים לו) אבל לא היה לי זמן לקנות אותו

ה אורחת

New member
את עושה צחוק?!?!?!?!....

דבר ראשון את תלמה ולואיז את יכולה לקנות בבלוקבסטר או להזמין מהאינטרנט אני יכולה לתת לך אתרים ואם את כבר קונה תיקני את הגרסה המיוחדת עם הסצנות המלאות שכוללים את סצנת הסקס המלאה של בראד.. אהההההההה.... עכשיו, איזה קניון היית, אני אלך לאופיס דיפו שלהם ו....... את חיייייייייייבת להיזכר איזה סרט זה היה! אני אתן לך רשימה של סרטים אם את רוצה, אהההההההההההההה............................ אני לא יודעת איזה סרט זה היה אבל אם אין לי אותו אני חייבת להשיג אותו! תיזכרי ואם את לא נזכרת אני אתן לך רשימה של סרטים ותאמרי איזה מהם זה זה או אולי אם את זוכרת איזה תמונה הייתה על הכריכה...?.......

שחרצי

New member
את חייבת...

לתת לי אתרים!!! זה יהיה ממש טוב! אני ממש רוצה את הגירסה המיוחדת!!! ואני ממש לא זוכרת איך קוראים לסרט אבל זה משהו עם מישהו שיש לו אח והוא בעייתי... לא זוכרת! תני לי רשימה חופשי אני אנסה להיזכר... אה זה היה בקניון בחיפה- הגראנד קניון תגידי, איזה סרטים יש לך שלו ומאיפה השגת אותם?? אני פשוט חייבת לראות אותם!!! אה וחברה שלי אמרה לי שיש במגה "סנאצ'!"

ה אורחת

New member
אוקי אז ככה:

אתרים בשביל לקנות את הגרסה דרך האינרטנט אני אוסיף לך למטה אחד ישראלי ואחד לא אבל בכל מקרה נראה לי שתי הגרסאות באנגלית כי לא הוציאו את הדיוידי המיוחד גם לארץ אני חושבת. אוקי עכשיו תקשיבי זה קצת מסובך, אם באתר laserclub תכתבי בחיפוש מצד ימין תלמה ולואיזה בעברית, זה יימצא לך ויהיה כתוב גירסה מיוחדת אבל, אם תסתכלי בפירוט למטה בתוספות מיוחדות לא כתוב שיש 30 minutes of deleted scenes שזה נראה לי מה שאנחנו רוצות, לעומת זאת, אם תכתבי Thelma & Louise באנגלית ותיסתכלי בפירוט למטה כן כתוב שיש 30 דקות של סצנות שלא נראו וכן הלאה... וזה ממש מבלבל אני ממליצה לך שאם את מתקשרת לחנות להזמין, פשוט תישאלי את המוכר. והאתר השני זה משהו אמריקאי
רשימת סרטים שאולי זה הסרט שראית: The Dark side of the sun Happy Together Cutting Class Across the Tracks A River Runs Through It (יש סיכוי טוב שזה זה...)...... Johnny Suede Sleepers אם זה לא אף אחד מאלה אני אתן לך עוד שמות.... רשימת סרטים שיש לי: קליפורניה (בדיבוב להונגרית בעעעע)...... רומן על אמת ראיון עם ערפד שבעה חטאים לפגוש את ג'ו בלאק מועדון קרב משחקי ריגול (חצי מהDVD הרוס...)......................... סנאץ' סינבד (מצויר) אושן 11 וטרויייייייייה (בגירסאות מחורבנות אני עדיין מחכה לגירסה נורמלית) אני משיגה אותם חלק אבא שלי מביא מחו"ל, מהמזרח צרובים חלק אמ.. יש לי איזה סרט או שניים מקוריים שחברה שלי קנתה לי כאן באר בDVD ואת הרוב אני חושבת אני מקליטה מהטלויזיה אני בודקת כל שבוע מה יש ומקליטה אם אני יכולה

שחרצי

New member
יו איזה בובה

המון תודה!!! אני אברר... הסרט הוא "על המסלול" (או משו כזה...) ובסוף קניתי אותו היום... ועכשיו בכל זאת יש לי רק 3 סרטים :( אבל איך שיוצא טרויה זה אצלי!!!

ה אורחת

New member
וואלה, "על המסלול"?!......

איך קוראים לזה באנגלית?! את יכולה לברר לי?................... זה ממש חשוב, ואיזה עוד שני סרטים יש לך?..................

שחרצי

New member
סבבה...

אני אברר לך... ויש לי את אושן 11 (חוץ מהכמה דקות הראשונות, עוד לפני שרואים את בראד) ואת ראיון עם ערפד- סרט ענק!!! וזה ממש מתסכל אותי שאין לי מושג איך להשיג את האחרים :/

ה אורחת

New member
אני יודעת מה הסרט!

בדקתי, זה Across the Tracks!!!!!!!!........ אני לא מאמינה זה מ1989 למרות שנראה לי זה שוחרר רק ב1991 ואחד אבל זה לא משנה איך השגת אותו אההההההההההההההההההההה.......... זה ממש ישן, אני לא מאמינה שהשגת אותו!!...... זה כזה מותחן עם ריקי שרודר או משו כזה חוץ מבראד, You r soooo lucky ואת פשוט צריכה לחפש אותם בטלויזיה ולהקליט אותם ככה אני השגתי הרבה סרטים
ראיון עם ערפד באמת מדהים! הוא באמת אולי היחיד שיש לי בDVD מקורי חחח

שחרצי

New member
חחח

תאמיני לי שהיה קל מאודדדדדדדד להשיג- אופיס דיפו, 20 ש"ח וזה עוד במדור של הסרטים הנידחים... איפה שכל הזהבה בן ואלו
יו אני לא מאמינה שיש היום 7 שנים בטיבט!!! איף חיכיתי לזה!!!!!!!!!! בגלל שאני לא ממזמן פה, רק לאחרונה אז אין לי מושג- תמיד יש לבראד כל כך הרבה סרטים שמשודרים בTV?

למעלה