פורומים חדשים בתפוז אנשים

ה אורחת

New member
אמממ האמת:

אני שהתחלתי לבדוק את השידורים של בראד זה היה מלפני איזה יוני ומאז אז, כן! פשוט בראד בראד בראד! דבר ראשון יש שידורים חוזרים מלא בערוצי HOT של הסרטים והראו כבר מלא את סנאץ' שבע שנים אושן 11 יש להם מלא סרטים שלו ובקשר לערוץ 22 ו10 אני לא יודעת מה עובר עליהם אבל שימשיכו ככה! עד עכשיו שני הערוצים ביחד הראו בזמן האחרון את: פייט קלאב, 12 קופים, משחקי ריגול, לפגוש את ג' בלאק, והבנתי שלפני כמה חודשים היה סליפרס. ואלה מה שאני זוכרת אבל אולי יש עוד, והלווווווואי ויהיה תסרט גם באופיס דיפו ברעננה אולי אני אהיה שם בקרוב

שחרצי

New member
...

יואו אני מזה מקווה שיהיה עכשיו הרבה סרטים (שימשיכו להיות!) כיא ני ראיתי יחסית ממש מעט סרטים וזה ממש מתסכל!!! אני בטוחה שיהיה ברעננה, למה לא?!

ה אורחת

New member
איזה סרטים ראית?!

אני אומר לך מה שווה לראות חוץ מאלה שמוקלטים ראיתי עוד כמה
ולא יודעת פשוט נראה לי שזה כזה ישן שפשוט היה לך מזל אבל אני אנסה פעם הבאה שאני אהיה שם
י

שחרצי

New member
אז ככה...

ראיתי... טרויה סנאץ' 7 שנים בטיבט קצת ממשחקי ריגול לפגוש את ג'ו בלאק על המסלול אושן 11 ראיון עם ערפד ואולי עוד אבל אני לא זוכרת... תגידי לי באמת מה שווה לראות!! למרות ששווה לראות הכל אבל חפיף... תנסי אני בטוחה שתמצאי את זה

ה אורחת

New member
טוב אז ככה:

לגביי אלה שיש לי כבר המלצתי לך, אז אני אומר לך על אלה שראיתי אבל אין לי: תלמה ולואיז, אני מאמינה שכבר קיימנו דיון מעמיק על הסרט הזה, אין צורך לפרט..
Cool World נראה לי קוראים לזה בעברית "העולם המדליק" או "העולם המגניב" זה סרט שהוא חצי מצויר חצי מצולם זה כזה שילוב כמו ספייס ג'אם, הוא ממש מגניב הוא מ1992 ממה שידוע לי והוא ממש מוזר העלילה הזויה אבל הראיון מאאאגניב בטירוף וגם איך שעשו את הסרט מומלץ!
"המקסיקני" המקסיקניייייייייייייי ז אחד הסרטים החמודיייייייים בעולם בראד כזה חמוווד שם! זו קומדיה דרמה כזו עם ג'וליה רוברטס המעולה, ממש מצחיק, מעניין ומגניייייב ממש מומלץ! דרך אגב Brad is soooooo hot בסרט הזה אבל הוא soooo hot בעצם בכל סרט אז....
.................. אמממ נדמה לי שעל "קליפורניה" אמרתי לך כבר, אבל אם לא יש לי אותו בהונגרית אז לא ממש הבנתי מה הם אומרים והעלילה בעיקר זה על שני זוגות של רוצחים פסיכופטים וממש הבנתי מההונגרית ההזויה הזו ומהסרט בראד הוא הפסיכופת הראשי! הייתי ממש רוצה לראות אותו נורמאלי כי הוא נראה לי סרט ממש טוב
זהו, את כל השאר ראיתי אז....
................. אה ובקשר ל "על המסלול" איך זה?

שחרצי

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

תלמה ולואיז- ווווואווווווווווווווווווווווווו!!! cool world אני לא מכירה... איך ראית את זה?! המקסיקני אני כל כך רוצה לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובראד sooooo hotttttt תמיד!!! אפילו לא הייתה פעם אחת שלא! חחח
חחח בהונגרית??? וודפאק? חחחחחחח על המסלול היה כזה מקסים!!! אויש הוא כל כך חמוד שם וצעיר!!!!!!!!!!!! הוא משחק שם תיכוניסט חמוד חמוד וילד טוב ירושלים כזה מי"ב... שממש רוצה לזכות במילגה בזכות הריצה שלו ובשביל זה הוא צריך לנצח באיזו תחרות... ויש לו יריב שקשה לנצח ויש לו אח (שנראה אח גדול שלו אבל מסתבר שהוא אח קטן טזה די הזוי) שהוא טראבל מייקר... מעשן סמים, גונב, היה במוסד לעבריינים צעירים וסטף... ואז בראד משכנע אותו ללכת גם לנבחרת ריצה (נבחרת אחרת, לא של בראד) ואז האח מתחיל להשתפר ונהיה מתחרה רציני לבראד... והוא כזה מותק שם!!! כל הזמן מדבר לעצמו "כן, אתה יכול, אתה חייב! אתה חייב לנצח!" וכל מני כאלה... כזה בוביייייייייייייייייייייי

ה אורחת

New member
תגידי?....

יכול להיות שב"על המסלול" יש לו איזה קטע עם גופייה כחולה?.. אה ובקשר ך Cool World... ראיתי את זה לפני מלאא שנים בערוץ 4 נראה לי אבל מדי פעם שמים אותו נראה לי גם שנה שעברה הוא היה, את יכולה אולי לקחת מהבלוקבסטר... המקסיקני יש סכוי טוב מאוד שישודר בטווח הזמן הקרוב כי זה סרט די חדש וממש טוב!!!!!!!!!........ יש לי קליפורניה בהונגרית כי זה היה בערוץ duna (ערוץ הונגרי) וזה היה מדובב אז אמרתי שאם זה יהיה באנגלית אני פשוט אקליט על זה

ה אורחת

New member
אההה תקשיבי!!!!!!!.....

הייתי היום באופיס דיפו של קניון רננים ברעננה ו...... זה היהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!..... את פשוט גדולה! אני כזה הולכת למדור של הסרטים ומסתכלת תוך כדי דיבור עם חברה שלי בפלאפון ופתאום אני רואה את זה מול הפנים שלי! לאאאא האמנתי!!!... כמעט התחלתי לבכות לה בטלפון, דרך אגב היו שם איזה שני עותקים של זה נדמה לי, וגם אצלך על האריזה יש תמונה שלו משבע שנים?...... בכל מקרה, כל כך תודה!!!!!!!!!...... שאמרת לי תודההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... ובקשר לגופייה הכחולה הסתכלתי באינטרנט בתמונות של הסרט ראיתי שהוא עם הגופייה הכחולה שאני חשבתי

שחרצי

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אין על מה!!! וכן איזה מצחיק זה שבעטיפה הוא בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לא דומה לאיך שהוא נראה בסרט! זה נראה לי מזה סרט דל תקציב... ראית אותו?! אני מזה מקווה שיהיה בקרוב את המקסיקנית... אם לא אפשר לקנות/ לשכור בDVD ולצרוב... אה ובקשר לקישורים שנתת לי לתלמה ולואיז (תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אני חושבת שזה שאת צריכה לכתוב שם או בעברית או באנגלית... אז שניהם זאת הגירסא המורחבת שאנחנו רוצות פשוט אחד עם תרגום ואחד בלי... איך מבררים?

ה אורחת

New member
טוב את יכולה פשוט להתקשר לליזרקלאב.

חברה שלי רצתה כמה דברים של אורלנדו בלום אז היא התקשרה לנות והזמינה והם מביאים את זה אחרי כמה זמן... אם את רוצה עוד שמות של אתרים אני יכולה לתת לך..... בקשר לסרט חוץ מהעובדה שאם אני לא טועה הוא מ1989, את קולטת לפני חמש עשרה שנה!!!.. אז נראה לי האריזה ככה כי זה פשוט מועתק או משו מאיפשהו, ורק שתדעי שהתחלתי לראות את הסרט אבל אז אח שלי בא אז לא היה לי כוח להמשיך לרואת את זה איתו והדעתי עד הקטע ש... נדמה לי קצת אחרי שג'ו (בראדייי) רוצה להיתקשר לבחורה הזו ומנתק.. אז אל תגידי לי מה קורה, טוב? אה ושכחתי, תבדקי באתר אם יש מספרי טלפון של סניפים בארץ, אמורים להיות..

שחרצי

New member
אוישששש

איזה מותק בראד בקטע הזה שהוא מנתק את הטלפון!!! די הוא כזה תמים וחמוד בסרט הזה... והוא כל הזמן נראה מסומם ויש לו דיקציה על הפרצוף... מה וחברה שלך התקשרה לסניף בחו"ל? שתקלטי- הסרט יצא כשאני נולדתי!!! זה פשוט הזוייייייייייייייייי!!! תגידי יש לך סנאצ'? אם לא נראה לי שיש במגה... תבדקי!

ה אורחת

New member
יש יש לי סנאץ'!

ברור שיש לי הראו את זה טוווונה פעמים בHOT ACION אבל תודה בכל מקרה
כן הוא כזה חמווווווש בסרט, הוא הכי כזה ילד טוב שעוזר לכולם, בסרט הזה יותר מכל סרט אחר שראיתי אותו, טוב נו אחרי זה הוא כבר התחיל עם התפקידים האלימים והמאאאאאאגניבים שלו

שחרצי

New member
אני ממש מקווה

שגם לי יהיה סנאצ' בקרוב...
ולמרות שזה כזה מתוק שהוא תמים וחמוד בסרט הזה אני מעדיפה בהרבה את הדמויות הרציניות שלו... מן הסתם
שמת לב שגם שם וגם ב"לפגוש את ג'ו בלק" קוראים לו ג'ו ובשניהם יש לו את הקטע התמים הזה... שהוא אשכרה לא קולט מה יש בעולם הזה...?! חמודי! וזה ממש מדהים לראות את השיפור באיכות המשחק שלו מ"על המסלול" ועד ל"טרויה" למשל... או כל סרט אחר שזה לא יהיה שיצא בשנים האחרונות... שם הוא היה חמוד ושחקן בינוני מינוס כרגע הוא לפי דעתי אחד משני השחקנים הכי טובים שיש (הוא וג'וני דפ)

ה אורחת

New member
חחחח כן חשבתי על זה...

בקטע של השיפור במשחק, מאוד רואים את זה, הוא כזה מצחיקול איך שבהתחלה שהוא כזה אומר לעצמו לפני שהוא רץ קילומטר:"אתה יכול לעשות את זה, אתה תנצח את זה..." ואז בלי אזהרה מאוחרת הוא מסתובב ומקיא... מזה צחקתי, הוא כזה חמודון שם! אבל אין ספק שהמשחק משתפר בכל פעם יותר ויותר
אה ושמתי לב שלשניהם קוראים ג'ו אבל ג'ו של "על המסלול" זה ג'ואי או ג'זף... בג' בלאק כפי שהם גם אמרו בסרט :"He's just Joe"... איזה חמוד!

שחרצי

New member
אין מה להגיד...

הוא ממש חמוד שם!!! נכון שאנחנו גם ככה מדברות כל פעם על סרט אחר?! אז בואי נדבר על... ראיון עם ערפד!!!

ה אורחת

New member
אההה ראיון, איזה רעיון מעולה!..

חיחיחי..... ראיון רעיון הבנת?! חחחחח....... אההההההה...... "ראיון עם ערפד"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... אחד הסרטים היפייייייייים שראיתי, אה אה אין לי מה לומר מרוב שיש לי מה לומר!!!!!!!!!..... מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!...... נכון שלמרות שיש לו שם שער ארוך שיחסית זה כזה סוג שער שרק בנות הולכות איתו אז למרות זאת, הוא כל כך יפהההההההה שם!!!!!!!...... מן יופי טהווור כזה לא יודעת איך להסביר את זה! כמו באגדות יפה תואר פשוט יפהיפה..... והעייניייייים האלה שעשו לו, התכלת הכמעט שקופות אהההההההההה...... אני מתה כל פעם שאני מסתכלת על העיניים שלו בסרט!!!!!.... טוב די נתחיל מזה יש לי עוד הרבה מה לומר אבל אני אשמור לאחר כך

שחרצי

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לקח לי שעה להבין כי לא ראיתי את הכותרת שלך!! חחח הוא כזה מקסים שם! שבהתחלה הוא לא רוצה לשתות דם של בני אדם אז הוא שותה רק מערברושים ותרנגולות... וטום קרוז משחק שם ממש ממש טוב יחסית לעצמו, דמות מעולה! אכזרית והכל... איזה קטע מזעזע היה כשראו את האמא של הילדה כולה רקובה! מסכנה הילדה מעניין כמה זמן היא הייתה שם ככה... ובראד מרחמים "עירפד" אותה... ובסוף היא יצאה הכי אכזרית... אני כל כך מרחמת עליה- היא לא התבגרה בכלל... בראד (לואי) כל הזמן הסתכל עליה בתור ילדה למרות שראו שהוא ממש משתדל לא!!! חמוד... ובקטע שהילדה שמרה את הגוף של האישה כי היא רצתה להיות כמוה... זה היה מזעזע!!! היו קטעים די לא נעימים בסרט... וראיתי את זה לבד (חברה שלי אמנם הייתה לידי אבל היא נרדמה) מאוחר בלילה... קריפי

ה אורחת

New member
כן הוא היה ערפד עם רגשות!

זה היה מזה יפה, וגם כל התקופה שזה המאה ה19 או משו כזה.... זה היה כל כך נורא שהוא נלחם בעצמו עם הקטע שהוא לא רצה לאכול אנשים זה היה נורא עצוב אוי איזה קטע מצחיק זה היה שלסטד(טום קרוז) ולואי (בראד) הלכו מהמסיבה הזו לסטד עם הילד הקוקסינל ולואי עם הסבתא עם האפרו המכוערת הזו! ואז לסטד עוד שניה נישק את הילד המכוער הזה ובסוף הרג אותו, והזקנה שלואי כזה מתקרב לצוואר שלה כדי לנשוך אותה והיא כזה עושה קולות (פוי זה היה כזה מצחיק, מי היה מאמין סתא בת 90 ובראד פיט) והיא כזה עושה פרצופים של, אוווו תמשיך, ואז הוא כזה נאבק בעצמו לא לאכול אותה ובסוף תופס תפודלים ואוכל אותם, חחחח איזה קטע מעולה והיא כזה מתחילה לצרוח! חחחח..... יש לי אתר עם מלאאא תמונות מהסרט עם את רוצה אני אוסיף קישור למטה (תיכנסי ל Images ואז ךInterview with the vampire) את אולי מכירה אותו אתר מעולה

ה אורחת

New member
אוי שכחתי לגמרי......

מהילדה וכל זה, שמת לב שזו........... קירסטין דאנסט!!!!!!!...... בצעירותה כמובן איזה חמודה היא, ממש נידהמתי מיכולות המשחק שלה, היא הייתה שם ממש פיצית! אבל בקשר לעלילה זה היה כזה חמוד שלואי כאילו שמר עליה כל הזמן והגן עליה וטיפל בה, וזה היה מזה עצוב שהיא כזה רצתה להתבגר והיא לא יכלה והיא גזרה תשער והוא צמח חזרה זה היה מפחיד.... עכשיו היו כמה קטעים הזויים, מה היה הקטע שהוא כזה נראה לי שוכב ישן בארון והיא כזה באה ומנשקת אותו! הייתי בשוק, כאילו פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק ילדה בת שמונה נישקה את בראד פיט! כבר בגיל 8 היא הגשימה את חלומה של כל אישה בעולם! זה היה מוזר..... קצת פדופילי, אבל היא עשתה את זה וזו הייתה נשיקה קטנה פיצקית כזאת... אבל עדיין מוזר יש לך מושג למה היא עשתה את זה אני כבר לא זוכרת... ועוד קטע הזוי זה זה עם אנטוניו בנדרס לא זוכרת איך קראו לו שם שכזה בראד בא להיפרד ממנו והם עוד שניה מתנשקים, תגידי שאני סוטה אבל כשבראד כזה מתקרב אליו ואנטוניו מסתכל עליו במבט כזה של... את יודעת... אני כזה, תתנשקו! לא יודעת זו הייתה סיטואציה הכי הזויה אבל כזאת.... אההההההההה איזה סקסייייייי בראאאאאאאד היההההההה שםםםםםםם! לא יכולתי! האאאאא...... אני כתבתי הרבה על ראיון עם ערפד, אבל....... עדיין יש לי עוד! אה ורגע איזה עצוב זה היה שקלאודיה(קירסטין דאנסט) כזה הייתה כלואה שם נדמה לי ואז השמש שרפה אותה ולואי כזה בא ורואה את העפר שלה ובוכה זה היה כל כך עצוב!

שחרצי

New member
חחח אז ככה...

ממש אהבתי את הקטע עם הזקנה והפודל!!! זה היה קורע ממשששששש!!! הילדה באה לנשק את לואי כי היא הייתה מאוהבת בו כל הזמן הזה... היא כל הזמן קראה לו "אהובי" וכל מני כאלה... פאק היא נישקה את בראד פיט!!! והיא אשכרה הייתה בת איזה 8... ילדות בנות שמונה אמורות לחכות כמה שנים טובות רק עד אחרי השלב שהן קולטות שבנים זה לא "פויה"!!! והיא נישקה אותו!!!!!! זזזונה... וואי הקטע עם אנטוניו בנדרס... את ממש ממש ממש ממש ממש לא סוטה!!! אלא אם כן גם אני סוטה...
אני כזה "אוף למה אתה לא מנשק אותו!!!!!!" זה היה קטע כזה סקסי... זה היה האמת יותר סקסי ככה מאשר אם הוא היה מנשק אותו... אין לי איך להסביר... כי אז הוא נותן לנו לטעום כאילו עוד שנייה אבל בסוף לא... את מבינה אותי?! ואיך בראד היה עצוב כשהילדה מתה!!! הוא בערך חי בשבילה... איזה מסכנה, אני בכלל לא זוכרת למה הרגו אותה! והנקמה המתוקה שלו... אייאייאיי... כמעט כמוהו

למעלה