פורומים חדשים בתפוז אנשים

ה אורחת

New member
חחח ההודעה ה100!!!!!... ../images/Emo13.gif

אה נכון היא באמת קראה לו אהובי....... זה מסביר את זה שיו אני כזאת סתומה אבל ראה לי שהבתי את זה פשט ראיתי את זה פעם אחרונה לפני איזה חודשיים אז אני כבר פחות זוכרת אבל חשבתי על מה שאת אומרת בקטע של "בנים זה פויה" זה ממש מוזר שהיא עשתה את זה, יכול להיות שהיא הייתה יותר גדולה ממה שנראה אבל היא עדיין הייתה ממש צעירה בשביל זה אבל במחשבה שנייה אף אחת לא צעירה מדי בכל מצב בשביל בראד פיט! היא בטח כזה חזרה הביתה וחברות שלה כזה שואלות אותה נו איך היה לנשק,... בן?! או שלא!! איך היה לנשק את......... הדבר הכייייייייייייי סקסיייייייייייייי ביקווווווווווווום!!!!!!!!!..... אה די אני מתחרפנת
אה ובקטע עם אנטוניו בנדרס, אז הבנתי מה את אומרת את מתכוונת לזה שהם לא שברו את המתח ה"מיני" שהיה בינהם וככה זה השאיר את הצופים טעונים בכל הרגשות שאני ואת הרגשנו...
וככה הייתה לזה השפעה טובה יותר
אה וזה היה מזה עצוב שהוא אהב את קלאודיה כמו אבא והיא אהבה אותו כמו מאהב, ופאאאאק איך הוא כעס שהיא מתה, איך בסוף הוא הרג את כל הערפדים?!

שחרצי

New member
חחח בדיוק באתי לכתוב שההודעה שאת

כתבת הייתה ההודעה ה100! חחח! כן גם אני ראיתי את זה לפני ממממממממש מלאאאאאאאאאא זמן!!!! איזה כיף לה אלוהים! יש בנות שכל החיים שלהן לא יוצא להן לנשק דבר מושך אפילו קצת... והיא נישקה בגיל 8 את בראד פיט!!!! ב-ר-א-ד----פ-י-ט!!!!!! כלבלבה... כן בדיוק מה שאמרת בקטע של אנטוניו בנדרס... יואו כמעט מתתי שם!!! זה היה כ-זה סקסי!!! אבל אני חושבת היה ביניהם מתח מיני כי אנטוניו שידר לו משהו ולואי שהיה עצבני עליו רק שיחק איתו... אני לא מסכימה לגמרי שהוא אהב אותה כמו אבא, זה ממש ברור שהיו לו רגשות אליה, אבל היה לו מאוד קשה להחצין אותם, כי לא משנה כמה מאות שנים הם ביחד וכמה היא מתבגרת היא עדיין נראית בעיניו כאותה ילדה קטנה שהוא מצא, וגם אם יש לו רגשות אליה.. אני בכל אופן הייתי מרגישה חולנית לשכב ולהתאהב במישהו שנראה בן 8...

ה אורחת

New member
בעעעעעעע../images/Emo5.gif

את ממש צודקת, חחח לא חשבתי על זה אני חושבת שרוב הסרט הייתי מהופנטת מהדמות שבראד שיחק אני אומרת לך זה החזיק אותי תקועה על הדמות שלו איזה שבוע ככה הלכתי כזאת תימהונית והירהרתי בסרט..... ויאמר לזכותה של קירסטין דאנסט שפאאאאאאאאאאאק איזה שחקנית טובה מה זה?! ובקשר לבראאאאאאאאאאד אז שאני חושבת על זה עכשיו בטח היה לו ממש קשה מהבחינה הזאת על הסט צילומים כי שחקנים טובים צריכים לנסות ממש להתחבר לדמות ולהיות הדמות! ובטח כולם על הסט כל הזמן חשבו איזה חמודה קירסטין וכמה שהיא חמודה והיה לו תפקיד מזהההההה קשה מהבחינה הזאת, אבל איך שהם ישנו באותו ארון כל הזמן זה היה כל כך חמוד שהוא כזה טיפל בא ושמר עליה מפני לסטד וחיבק אותה כל הזמן, הוא היה כזה גדול ומרשים לעומתה שהיא הייתה כזו פגיעה וקטנה, זה היה ממש יפה
כן זה גם מסביר את כל הקטע שהיא רצתה שיהיה לה גוף מבוגר וכל זה והיא רצתה להתבגר ולהיות איתו גדולה והיא שנאה להיות כלואה בגוף של הילדה.... וואו הוא באמת נראה כאילו היו לו רגשות אליה אבל בדיוק כמו שתיארת הוא לא נתן לעצמו לבטא אותם ובצדק.... אה אה ובקטע ע אנטוניו אז ראו שאנטוניו כאילו "רוצה" אותו ולואי כזה מתגרה בו בכוונה זה היה מן פתוי כפול כזה מצדו של לואי כי הם כל הזמן רצו שלואי ייצטרף אליהם והוא לא הסכים וכל זה וכשהם "כמעט " התנשקו זו הייתה מאין נשיקת פרידה כזאת ואז אחרי זה קלאודיה מתה ולואי התחרפן... נכון שהעיניים שעשו לו שם פשוווווווווט מהממוווווווות! נראה לי אאני אשים כאלה עדשות בפורים...... היהיהי

שחרצי

New member
../images/Emo13.gif

אני ממש לא מאשימה אותך שהיית מהופנטת, זה סרט אחד הטובים שראיתי והדמות אחד הטובות של בראד כן קירסטין דאנס שיחקה ממש ממש ממש מעולה! וזה כל כך מוזר לי כי היא ילדה כל כך קטנה שם, וגם לילדים קטנים עם פוטנציאל ענק אין כזאת יכולת משחק מעולה! אין לי מושג איך הוא הצליח להתחבר לתפקיד, כנראה שהוא דמיין שהיא מישהי אחרת, יותר מבוגרת אבל עדיין מישהי שזקוקה לו.. מאוד! וחוץ מזה שהוא שחקן מעולה ומקצועי ושחקן של כל כך הרבה דמויות!!! יש את השחקנים שכל הזמן ייתקעו על אותה דמות (ע"ע ריצ'ארד גיר/ יו גראנט וכו') אין, אני כל כך מרחמת עליה שלמרות שמנטלית היא הייתה בן אדם בוגר היא נתקעה בגוף של ילדה קטנה ושטוחה! חח זה ממש מבאס, וגם הוריד לה פול סיכוי עם בראד :/ יואו הקטע עם אנטוניו!!! יואוווווווווו איזה מתח מיני הוא הורג אותי שם! בא לי לקפוץ לתוך המסך!!!!!!!!!!!! והעיניים... העיניים... לא מספיק שיש לו עיניים מושלמות במציאות, איזה עיניים עשו לו שם וואו!!!!!!!!!!! אני וחברה שלי רוצות לקנות עדשות סגולות!!!! תמיד חלמתי שיהיו לי עיניים סגולות ואז ראיתי את זה אצל חברה שלי... איזה מדהים!!!

ה אורחת

New member
מההההההההה?!

לחברה שלך יש עדשות סגולות?! חחחחחח איזה קטע, אני רוצה בפורים אם זה לא יהיה יקר מדי לקנות עדשות אבל מיוחדות ממש או ממש זוהרות בתכלת כמו שהיו לבראד או בצבע אחר אבל שיהיה זוהר כמו מרקר, והאישון אז זה כזה מגניב האישוני חתול ונחש, פעם ראיתי בבי"ס שלי בפורים מישו עם עדשות צהובות זוהרות שבאמצע היה כזה אישון מאורך כמו של נחש! זה היה אדיייייייייייר כן ובקשר לראיון אז מסכימה איתך בכל מילה, הצחקת אותי בקטע הזה שאת אומרת שזה הוריד לה סיכוי עם בראד (אה כי קודם באמת היה לה כזה...) חחחחחח
ואל אנטוניו לא נדבר אני אמות לגמריי.......

שחרצי

New member
כן...

יש לה... וזה ממממממממממממממש יפה!!! זה פשוט מדהים... אה כן גם לאחת בבצפר שלי היו עדשות ירוקות של עיני חתול... ואל תצפי שזה יעלה לך פחות מ200 שקל כי אלו בערך המחירים... חחח דוגרי כאילו שהיה לה סיכוי!!! חחח אל תמותי!!!!!!! יא ראיתי אתמול טרויה!!! אבל לא עד בסוף... רק עד הקטע שהקטור נלחם עם בראד... יאאאאאאאאאאא ששקסי!!!!!

ה אורחת

New member
אההההההההה איזה כיף לך!!!!

ראית טרויה?! אבל איך אפשר לראות בלי לראות עד הסוף?! אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה מהמם!!!!!!.....
אממממ ובקשר לעדשות זה גם מה שחברה שלי אמרה לי, השמע לי קצת חולני ללכת סתם בבצפר עם עדשות חתול ירוקות, זה די מפחיד למרות שזה בטח יפה, ומה חברה שלך הולכת עם העדשות הסגולות כל הזמן?!

שחרצי

New member
כי.......

ישנתי אצל ידיד שלי... והוא הלך לישון והיה ממש מאוחר אז...
זה ממש יפה אך ממש מגניב וכן חברה שלי פריקית כזאת שהולכת עם הכל שחור (וסגול) אז כן

ה אורחת

New member
אוווו רגע אחד!!!!

זה לא שאני ילדה קטנה או משו (אני אהיה בת 17 ב13.11
) אבל....... את רוצה לומר לי שאת ראית טרויה עם מישהוווו................... עם בן! עכשיו כדי שלא תחשבי שאני מטומטמת אני אסביר: כשראיתי את הסרט פעם ראשונה בקולנוע עם חברה שלי (ועוד לא היה לי את הקטע ים בראד שדרך אגב בכל דקה בסרט התגבש אצלי יותר ויותר
) אז כשאני יצאתי מהאולם קולנוע ודיברתי עליו עם חברה שלי, אנחנו כזה:"אווווו מייי גדדדד, אני לא מבינה איך מישהוו יכול לראות את הסרט הזה ולא להתפגר מרוב באאאאסה......" ועכשיו אני אסביר גם את זה: כפי שאת וודאי שמת לב משחק שם בראד פיט (מי זה?) חחחחחח והוא די (בלי למשוך אותך בשטויות) מסתובב חציי ערוווווווווווווום רוב הזמן (שעתיים ן43 דקות!! תודהההה) חחחח וחשבנו שזה נורא מתסכל את המין השני לראות כזה סרט כי הם קולטים בעצם כמה הם בחיייים לא ייתקרבו לקצה הציפורן ברגל של בראד, את מבינה? זה נורא מדכא....... אותי זהה דיכא אז בנים אחרים בכלל.... עכשיו סיבה נוספת היא...... שאני יודעת על עצמי שהצורה בה אני מגיבה לסרט הזה היא לא טובה, לא בריאה, לא שפויה והרשימה עוד ארוכב, זה לא שישבתי בקולנוע וצרחתי למסך את יודעת, אבל כשאני רואה את הסרט הזה, לא ברור לי מה יקרה לי, ואני יכולה ככה סתם להתחיל לבכות, או לייבב או כל מה שבא עם זה, אני יכולה ליפול (באמת!!!!!! כמעט נפלתי מהכסא בקולנוע על הרצפה!!! וזה לא שיש לי ממי למשוך תשומת לב, רק חברה שלי הייתה שם לידי והיא כבר מכירה את כל הקטעים הדפוקים שלי ותאמיני לי שממש לא רציתי שאנשים בקולנוע ישימו לב להתנהגויות המוזרות שלי....) בכל מקרה אני לא שולטת בהן, ודבר אחרון, אחרי שאני רואה את טרויה אם אני לא אדבר עם מישו אני אתפגר אבל מצטערת על דברים כאלה כמו: "אההההההההההההה בראאאאאאאאאאאאאאד" אני לא יכולה לדבר עם ידידים שלי, בכלל עדיף לי גם ככה שכמה שפחות בנים ובנות ידעו מהפיגור הזה שלי, ולא יודעת לדבר עם ידיד שלי על כמה שבראאאאאאד כוסוווווווווווווון חחחחחח לא יכולה! סורי
טוב מצטערת שטחנתי לך תמוח פשוט ז הזכיר לי כל מיני דברים ממזמן והכל נשפך לי החוצה חחחח

שחרצי

New member
וואי!!!

איך שאת לא מכירה אותי!!! אוקי אז ככה... כשאני רוצה מישהו, כל העולם יודע! החל מהחברות הכי טובות + ידידים הכי טובים וכלה באנשים שאני בקושי בקשר איתם אבל ממש בא לי לזיין להם את השכל על מי שאני רוצה... למשללללל אני חושבת שיש לנו ילד מדהים בבצפר- פפפפפפול יודעים! שנה שעברה רציתי מישהו- תלכי ל1/2 שיכבה ותשאלי אותם את מי שחר רוצה והם ידעו מה להגיד לך... עכשיו... כמו הטירוף שלי לבנים כוסונים שאני רוצה שאני גורמת לכווווווווווולם לדעת... כולם גם יודעים על כל השגעונות שלי... כשהיה לי שגעון שי גבסו ע-ל השכבה ידעה ובטח ידידים שלי... ועל שיגעון הבראד שלי גם פוווווול יודעים... ובטח ידידים שלי... הידיד שזה שלי משתף איתי פעולה בקשר לזה... והכרחתי אותו לראות איתי טרויה!!! היה דווקא ממש כיף... פעם 1 שראיתי טרויה בקולנוע זה היה עם 2 חברות פעם 2 בקולנוע עם ידיד אחד ופעם 3 בקולנוע עם ידיד אחר... ולכולם זיינתי את השכל גם אם זה בנים
!

ה אורחת

New member
אההה חח איזה כיף לך שאת כזאת פתוחה!

זה אולי מסביר למה ככה היתחברנו כי את יודעת מה אומרים, הפכים נמשכים! ולפי הסיפורים שלך יש לי מסקנה אחת, אני ההפף הגמוווווווווווווור ממך!!!... אני לא מדברת על הדברים האלה עם אף אחת במיוחד דברים שנוגעים לי, אף אחד בעולם אפילו לא החברות הכי טובות, אולי רק איזה אחת! ועם אותה אחת גם הלכתי לראות שלוש פעמים טרוי בקולנוע: פעם אחת בקולנוע רגיל פעם שנייה בסינמה סיטי בעולם VIP למרות שלא ישבנו בכסאות VIP פעם שלישית בסינמקס בסינמה סיטי שזה אולי אולם הקולנוע הגדול בארץ ויש לו אפקטים של תלת מימד! פשוט מהמממממממממממממממממממם הסתכללנו מפעם לפעם חח
בכל מקרה על הקטע שלי עם בראד, אף אחד לא יודע רק היא ואולי עוד שתי חברות אבל גם את הכל.. ובקשר לידידים שלי אז פחחחחחחחחח אני לא יכולה לדבר איתם על דברים כאלה, אני ממש מקנא בך שאת יכולה ללכת עם ידידים שלך לקולנוע לראות כזה דבר בלי להתפגר לגמריי! ובלי שהם יירצו להרוג אותך אחר כך

שחרצי

New member
האמת היא שאני בטוחה שאת לא ההפך

הגמור ממני נכון שבזה אנחנו שונות אבל אם לא היו לנו דברים במשותף לא היינו מתחברות ככה... למרות שמה שאת אומרת זה נכון, כי החברה הכי הכי טובה שלי היא יחסית אדם ממש סגור ואני הרבה הרבהההההה יותר פתוחה ממנה... יא אני וחברה שלי כל כך רצינו ללכת לסינמה סיטי לראות טרויה!!!! אבל זה די רחוק לנו ובסוף לא יצא! איזה באסה!!!!!! חחח איזה מצחיק! אתמול למשל אנשים התקשרו אלי כשראיתי טרויה... אני עושה להם "נחש/י מה אני רואה עכשיו... ממש לא צפוי!" וכולם אמרו טרויה! חחח כולם יודעים עליי את כל כל כל כל כל השטויות שלי! ומי אמר שהם לא רוצים להרוג אותי?

ה אורחת

New member
חחח אני בטוחה שהם רוצים להרוג...

לא סתם, את חמודה
בכל מקרה זה נכון מה שאמרת תמיד יש דברים משותפים היהיהי וזה ממש טוב שאת פתוחה ככה לדעתי
אה ואת גרה בחיפה נכון? כשאני וחברה שלי אחר הפעם הראשונה שראינו את טרויה ראינו שיש את זה בסינמה סיטי באולם הVIP כמעט התחרפנו ורצינו ללכת, עכשיו בהתחלה רצינו ממש בVIP ורצינו להזמין את המקומות הכי טובים מהאינרטנט ובאינטרנט ה VIP נראה ממש מוזר וזה לא נראו המקומות הכי טובים (אחרי זה התברר לנו שהVIP זה פשוט קומה שנייה..... בכל מקרה אני והיא הזמנו את המקומות הכי טובים, למטה ואנחנו כזה שבאנו לקולנוע:" נו מהר זה תכף מתחיל" ואנחנו כזה נכנסות לאולם והוא כבר היה די מלא ואז למעלה באמצע בשורה הכי טובה מבין מיליון אנשים היו שני מקומות ריקים! ואנחנו כה נכנסות לשורה ואנשים כזה נועצים בנו מבטים של:"אררר כבר חשבנו לתפוס תמקומות האלה..." זה היה ממש מצחיק, וממש מזל שעשינו ככה! פעם שנייה ששמו בסינמקס שזה האולם העעעענננקקק ביותר גם לא וויתרנו והזמנוו באינטרנט את הטובים ביותר, זה היה כל כך גדול שכשניכנסו לאולם (קצת באיחור
) אז אני כזה רצה פתאום בלי שום אזהרה מאוחרת, בראאאאאאאאאד ענננננננק מרצד לו מול הפרצוף שלי ואני כזה:"הא...." את יודעת כזה שאת עושה שאת בשוק ושאת ממש נבהלת, ואני כזה ממש בלי להתכוון כזה עפתי אחורה על הקיר של האולם ואני כזה בוהה בלי שיכולתי להזיז תעיניים וברחה שלי שכזה נכנסה אחרי קצת באיחור עושה לי:"נו בואי מה את עושה?" ואני כזה עומדת שם מבוהלת ומבועתת מול המסך הענק שבראד כמעט קפץ החוצה ממנו אל הקהל ממש אליי
אה ואני גרה בערך 40 דקות נסיעה מהסינמה
וכמה פעמים ראית את טרויה מהתחלה עד הסוף לא כולל הקולנוע

שחרצי

New member
נו בטח שאני חמודה ../images/Emo13.gif

חחח סתם... אבל דוגרי אני כל כך הרבה מזיינת להם את השכל עליו... כולם מכירים את השיגעונות שלי... אבל הקטע הזה שאני פתוחה יכול גם נורא להרחיק... כי אני נורא הנרגטית וקופצנית, וזה נורא מרחיק אנשים, וזה נורא מרחיק בנים, כי בם אוהבים את הבנות החמודות וזה לא את הקופצניות האנרגטיות, וגם כל פעם שאני ליד כמה אנשים אני מתחילה להיות היפראקטיבית... גם כשאני עצובה אני מתנהגת ליד אנשים כאילו אני הכי שמחה בעולם :/ יא איזה כיף לך!!! זה החלום שלי ושל חברה שלי (כן אנחנו גרות בחיפה) והגעתי למסקנה מה הבעיה בטרויה... זה סרט ממש מדהים אבל הוא גדול מדי, זאת אומרת... אין בו את הדברים הקטנים האלה... למשל, אני ממש אהבתי את הדמות של הקטור ולמרות זאת, לא היה עצוב לי כשהוא מת! ותמיד אני נקשרת לדמויות וממש עצוב לי כשהן מתות... אבל לא נתנו לנו להיקשר לדמות במשהו שהוא מעבר לתחום המלחמה... בגלל זה בסופו של דבר לא הייתי עצובה כשהוא מת, ועד עכשיו (כרגע ראיתי טרויה) גם לא הייתי עצובה שאכילס מת! רק ממש ממש התעצבנתי על פאריס!!! רררררררררר הוא כזה א-פ-ס-!!!!!!! בת דודה שלו, אומרת לו של-א יהרוג את אהבת חייה, זה שהיא איבדה לו את הבתולין שלה (שנואה), אבל למה שהוא יקשיב לה?! טוב נגיד מילא בפעם אחת... אבל איזה 5 פעמים!!!! ואז הוא עוד עומד שם כמו פוץ ומסתכל על בת דודה שלו בוכה ונפרדת מחבר שלה שגוסס (שהוא הרג אותו!) ואז הוא עוד מזרז אותה ללכת... חבר שלה גוסס בגללך!!! אני הייתי מצמצמת את עצמי ל-0! אוף אני כל כך שונאת את הדמות שלו... בגללו בכלל התחילה כל המלחמה הזאת... אה וראיתי פעם אחת את הסרט צל חברה שלי באיכות גרועה רק על הקטע של immortality!!!! take it... iss yours!!!!!!!!!! כי אני חולה על הקטע הזה!!! ואחרי שראיתי את הסרט בקולנוע אמרתי את זה כלללללל הזמן!!! אחרי זה אצל ידיד שלי לפני כמה ימים עד הקטע שהקטור מת אחרי זה עם המשפוחה לפני כמה ימים עד הקטע שפריאם בא לאוהל של אכילס ומבקש ממנו בלה בלה בלה... אתמול ממש רק את ההתחלה... והיום מהקטע שבריסאיס אומרת לו שהוא הרג את בנדוד שלה ומתי זה ייגמר ועד הסוף...

ה אורחת

New member
חחחח בקשר להיפראקטיביות,...

חברה הכי טובה שלי היא היפראקטיבית ואני לא רואה בזה משו רע
בקשר לטרויה: מה שאמרת שאין קטעים קטנים, אז דווקא יש לטעמי, אפילו דיברו את זה ב Making the movie של הסרט, שוולפגנג פיטרסן אמר שהוא הישתדל שלצד הסצנות הענקיות עם המיליוני ניצבים, שיהיו גם רגעים שקטים ואינטימיים שיספרו סיפורים אישיים, וזה אכן היה
מצד אחד היו סצנות של חמישים אלף איש, מצד שני, היו סצנות של אחד או שניים
הניגוד הזה היה מאוד יפה לדעתי
ובקשר להקטור אני גם אהבתי אותו לדעתי הם רצו לגרום לצופים לאהוב את הקטור והקרב שהיה לו עם אכילב היה ממש לא צפוי לא ידעתי מי ימות או עם שניהם ימותו ואני חייבת לומר לך שכשהקטור מת ואכילס הלך היתי לי מאין הקלה של איזה מזל שאכילס לא מת, אבל מצד שני זה היה מממממש עצוב וחברה שלי כמעט בכתה... בקשר לפרייייייס אל תדברי איתי עליואני הכי שנאתי אותו בסרט עוד לפני שהוא הרג את אכילס הוא פשוט היה אפס מסריח ואם לא היה את אגממנון שהוא היה ממש רע הכי הייתי שונאת את פאריס... בקשר ל"Imoortality" אז אהההההה אני הכי מבינה אותך גם לי היה את הקטע הזה שכל הזמן הייתי שומעת את המילה הזאת לא משנה באיזה הקשר אז השלמתי תמשפט, ואפילו בראד שהוא התארח אצל אופרה והראו את הקטע הזה אז הוא כזה אחרי שהראו את זה עושה כזה בשקט בגיחוך:".... It's yours".... וזה היה מזה חמווווד
הקטע שפריאמוס בא לאוהל ומבקש מאכילב את הקטור היה אחד העצובים והיפים בסרט (עם כבר הזכרת אותו) איך שאכילס כזה היה כמו ילד קטן שמקשיב ללא רצון למישהו מבוגר, ואז אחרי זה בחוץ שהוא כיסה את הגופה של הקטור ובכה עליה, התחילו ללרדת לי דמעות, ואחרי זה שהוא נפרד מבריסיאס, זה היה ממש עצוב שהוא נתן לה תשרשרת צדפים שאמא שלו הכינה לו... אה וראית את זה עם המשפחה שלך, כאילו גם הורים שלך?! פאאאאאאאק בחיים לא הייתי יכולה לראות את ה"סצנות" האלה ואת יודעת למה אני מתכוונת עם ההורים שלי....

שחרצי

New member
נו אז כבר טוב!

אני גם לא ההיפראקטיבית היחידה בעולם... ומסתבר שיש אנשים שאפילו אוהבים כאלה... בקשר לטרויה: לא מדויק! ברור שהיו סצנות קטנות, כלומר מעט שחקנים אחד על אחד וכו'... אבל עדיין הסרט הזה גדול מדי... לא נתנו לנו להתחבר לפן של הדמויות שהוא לא פן שקשור איכשהו למלחמה, חוץ מאצל פאריס וכולם שנאו אותו... כל הקטעים עם אכילס, אפליו הקטעים של ה"אהבה" היו קשורים למלחמה ולכבוד... לא היו שם ניואנסים קטנים שנותנים לנו להתחבר לדמות עד כדי לחיות אותה באותם רגעים של הסרט... ואחר כך כשהם מתות... זה חבל! אבל לא עצוב... גם אני שנאתי את פאריס! שנאתי כל כך! תשאלי את החברות המסכנות שלי שנאצלנו לראות איתי את הסרט איך שכל הזמן קיללתי אותו... עד עכשיו כשאני רואה את הסרט אני לא מסוגלת לשמוע אותו מדבר זה מעלה לי את הדם למוח... והיו 2 קטעים בIMMORTALITY שאני כמעט מתעלפ בהם! וזה כשהוא אומר את כל הניאום שלו: Do you know what`s there? waiting... behind that bitch? immortality!!!! take it.. It`s yours!!!!!!!!!!!!!!!! יואווווווו והקטע ששנייה לפני שהוא אומר להם "we are lions" גם מזה אני מ-ת-ה!!! כן הקטע ם פריאם היה מדהים... והקטע אחר כך כשהוא בכה... 'צטערת אבל זה מאוד סקסי לפה דעתי! אה ודרך אגב... הוא נתן לה את השרשראות שהוא הוריד מהגופה של פטרוקלוס... זה לא מה שאמא שלו עשתה לו (ואם כבר מדברים על זה... היא אומרת לו שהיא מכינה לו צמיד כמו שהיא הכינה לו כשהוא נולד ושואלת אם הוא זוכר!!! מה נראה לה?! מי זוכר מה קורה כשהוא נולד (או אפילו שנתיים אחר כך! טיפשה...) אה כן ראיתי את זה עם המשפחה אבל חפיף! כאילו ברור שעדיף עם חברות אבל כולם ראו... אז מה שאני אפסד טרויה?!

ה אורחת

New member
טוב אז ככה:

לקחת אוויר ו..: מצד אחד אני כן מסכימה איתך (חלקית
) בקשר לזה שלא היו מספיק קטעים שנותנים לנו צ'אנס להיתחבר לדמויות מעבר לעטיפה שהיא משדרת שזה המלחמה והכוח, באמת הכל היה מאוד גרנדיוזי, אבל למרות זאת, אני חושבת שאכילס הוצג לנו מההתחלה כלוחם חסר רחמים שכל מה שאכפת לו בחיים זה מהמוניטין שלו והכבוד והתהילה של הלוחם אבל ויש אבל... במהלך הסרט הוא בעצם עובר תהליך שמהלוחם האדיר בעולם הוא לומד דרך אהבה (זה אולי קצת קיטשי אבל אני מתה על זה
) שהטעם שלו בחיים היה מוטעה, והמטרות שלו לא היו המטרות הנכונות שלמענן הוא נלחם, בגלל זה אחרי שהוא מתאהב בבריסיאס הוא גם לא רוצה להילחם עד שהורגים את פרוטוקלס (הנסון!) ואז הוא מתלהט ומאבד שליטה מרוב כעס. ובעצם בסוף הסרט שזו בעצם המלחמה הגדולה מכולם בתוך העיר הוא בכלל לא אכפת לו מהכבוד שלו או מלהרוג כמה שיותר חיילים ועובדה שהוא גם משחרר את המירמדונים לפני הקרב הזה ואומר לאודורוס לחזור הביתה! כל מה שהוא רוצה זה את בריסיאס כי הוא הבין שהיא בעצם מה שיש לו לחיות למענו, וזה היה כל כך עצוב בסוף שהוא דיבר עם בריסיאס בזמן שהוא גסס והוא כזה בוכה ואומר לה כזה חלש Go... והיא כזה לא לא והוא כזה בקול חלוש Go... *כל כך בכיתי כמעט מתתי* ואחרי זה שהוא כזה נופל על הדשא וכל החיילים רואים אותו, היתפגרתי סופית! רק שאני כותבת לך את זה אני כמעט בוכה. אני משערת שאנשים שונים מגיבים לזה בדרכים שונות.... אותי זה שבר...
............... על פריס לא נדבר סתם אידיוט ואורלנדו בלום שיחק לא ממש מוצלח לפי דעתי, הרבה יותר מדי דרמתי... הקטע על הסירה עם ה "Immortality" שציטטת הוא אחד האהובים עלי!!!! אני חולה על זה שאחרי שהוא אומר את זה הוא כזה מניף את החרב ומסובב אותה בסלו מושן, אני מתה מזה!!!!!!!!!!!!!!!
בקשר לקטע עם פריאם שאמרת שזה היה סקסי בטירוף אז את לא צריכה להתנצל, גםםםםםםםם אני חשבתי כככככככהההה!!!!!!! האאאאאאאאאא He's soooooooo hooooooooooooot!!!!!!!!! אבל בעצם הוא תמיד SSSSoooo HHHoot אז
אה ובקשר לשרשראות, איך את יודעת שזה מהגופה של פרוטוקלס, כשראו שאכילס עמד מול דוכן השריפה (אווווווו זה נשמע נורא!!!!!)..... של םרוטוקלס כל הלילה עד הבוקר ראו שזה כבר היה לו ביד, לדעתי זה כן מה שטטיס הכינה לו... וכן זה קצת סתום שהיא שואלת אותו עם הוא זוכר ... חחחחחחח אה ובקטע שהיא אומרת לו שאם הוא יישאר הוא יימצא אישה נחמד ויילד ילדים וכל זה.... אז אני כזה תישאר אני אתחתן איתך!!!!!!! אהההההההההההה!!!!!!!!!!!1 ובקשר לזה שראית עם המשפחה זה עדיין קצת מצמרר אותי אבל תכלס גם אני לא הייתי מוותרת על ההזדמנות!

שחרצי

New member
אני עונה!!!

לקחת אוויר ו..: נכון שהציגו לנו אותו ככה ובסוף הוא עבר שינוי דרך האהבה (גם אני מתה על זה
) אבל עדיין זה היה שינוי כללי, יחסית שטחי שכזה, לא נתנו לנו לרדת לרבדים יותר קטנים ויותר עמוקים של הדמות שלו מלבד דברים גדולים וכלליים של מלחמה ואהבה זה היה פשוט נורא בסוף הסרט איך שהוא גסס... זה היה כל כך עצוב!!! ממש הזדהיתי שם עם בריסאיס... ודוגרי אני לא הייתי הולכת, הייתי נשארת עד הסוף, הוא גם ככה היה מת אחרי כמה זמן, לא נוטשים את אהוב לבך על ערש דוואי זה פשוט מזעזע לפי דעתי, הוא סיכן את החיים שלו (יותר מפעם אחת) בשבילה, ובסופו של דבר גם מת בשבילה!!! מגיע לו את טיפת הכבוד הזו וכן, אורלנדו בלום ממש עיצבן אותי בצורת המשחק שלו בסרט כשבנים (שנראים טוב
) בוכים בסרטים זה פשוט דבר מדהים לפי דעתי!! בכלל כל מני נקודות חולשה שכאלה אצל גברים כאלה זה ממש ממש מושך לפי דעתי לא יודעת בקשר לשרשרת, צריך לברר את זה בפעם הבאה שאני אראה את הסרט ממש עיצבן אותי שאמא שלו ממש שיכנעה אותו למות!!! היא אמרה לו שתהיה לו תהילה ושלא ישכחו אותו ושאם הוא ישאר לחיות שם אז השם שלו ישכח!!! אלוהים, זה הבן שלך!!! את צריכה להציג לו רק את הצדדים הטובים בזה שהוא יחיה!! איזו אמא מזעזעת!!! אה ונחשי מה ראיתי לפני כמה ימים? (אבל רק עד האמצע)?! ר-א-י-ו-ן ע-ם ע-ר-פ-ד-!!!! שקסי...

ה אורחת

New member
אהההההה מקנאה!!!!!!!!!

ראיון עם ערפד?! יא זונית! איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל יש לי תסרט בבית אז לא נורא
חחחחחח בקשר לאופי והעומק של הדמויות אז, אוווווווווקי חחחח
נראה לי מיצינו תעניין אין לי כוח לזה יותר חחח אני חושבת שזה היה בסדר אבל אני יכולה לראות מה מפריע לך...... אה ואיייייכ בריסיאס, בהתחלה ממש שמחתי שלקחו מישהי עם זהות יחסית מזרח תיכונית לא איזה ברבי יפהיפיה כמו דיאן קרוגר לא שאני באה בטענות הרי זה התפקיד שלה אבל בקשר לבריסיאס..... אררררר אחרי זה היא ממש התחילה לעצבן אותי! ושהוא בוכה לה שם *סניף סניף*
ואומר לה ללכת אז, מה את מקשיבה לו?! מה את הולכת?! את אוהבת אותו?!?!?! יא דפוקה! הוא עוד שנייה מת!!! מסכימה איתך ל ח ל ו ט י ן !!!!!! בקטע הזה! אוווף ואני יודעת למה את מתכוונת שזה נורא סקסי שגברים כאלה שנראים בעלי חזות נורא אמיצה וחזקה כזאת ששום דבר לא שובר אותם פתאום בוכים ככה, האאא זה ממיס אותי וחבל שאני מתחילה לבכות גם אבל זה עניין אחר... וזה מזכיר לי שהסתכלתי באתר אחד על תמונות מ Legends of the Fall שדרך אגב בראד נראה שם כל כך טווווווב שאני כמעט מתתי רק מהתמונות, אז יש שם מלא קטעים שהוא בוכה, ורק מלהסתכל על התמונות האלה באינטרנט כמעט התחלתי לבכות..... המממ........... אה ובקשר לטטיס אמא שלו את מזה מצחיקה היא לא אמרה לו לך תמות בקרב היא אמרה לו בכנות את שני המצבים שייקרו והיא גם רצתה שהוא יישאר בבית ויימצא אישה וייתחתן ויילד ילדים (אני אני אלד לך ילדים!
)!!!... חחח אז בכל מקרה היא אמרה לו אם תלך תזכה לתהילה אבל אם תלך אתה גם לעולם לא תחזור ואני לעולם לא יראה אותך יותר... וזה היה ממש עצוב כי היא כזאת דמות חכמה וזה כאילו מה שהיא אמרה עומד לקרות......
חחח אווו כמה טחנתי

שחרצי

New member
אין לי כותרת!!! טרילילילילילילי!

אני אכן זונית... ראיון עם ערפד... ששששששששללללליייייייייטטטטטטטטטההההההההההה בקשר לאופי והעומק של הדמויות אז, אכן טחנו ומיצינו את כל העניין, העיקר שאנחנו מבינות אחת את השנייה... אמרתי לך!!! בריסאיס הזאת זיעזעה אותי פשוט מההתחלה ועד הסוף עם החוסר אכפתיות כפיות טובה וכיוצא בזה שלה!!! גועל נפש!!! פור גאד סייק את אמורה לאהוב אותו!!! את יודעת שהוא אוהב אותך!!! לא מספיק שלא נתת לו כלום אבל כלום (טוב חוץ מזה שהיא נתנה לו... ממש עשתה טובה, הוא רק כל הזמן התייחס אלייך יפה בסוף את גם בורחת כמו כלבה אחרי שהוא אציל אותך!!! גאאאאאאאאאד!!! עם שרמוטות כאלה מי צריך טרויאנים?!?! גאאאאאאאאאאאד אני חייבת חייבת חייבת לראות Legends of the Fall!!! יש לך את זה???????? עכשיו מגיע יום כיםור אז אני אקח כמה סרטים בטח הרוב של בראד ונעשה לי מרתון ויהיה לי כיף חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני מחכה לזה כבר!!! המון המון בראד יהיה שם... אה ובקשר לטטיס אמא של... היא לא אמורה להראות לו את שני הצדדים! היא לא אמורה להראות את לו גם את הצד היפה והזוהר של המוות היא לא!!!!!! היא אמא שלו לעזעזל!!!! קצת כבוד... קצת אהבה... קצת... איכס מגעילה שהיא!!!

למעלה