פותחים שרשור עם אגם רודברג

אביחי 33

New member
../images/Emo41.gifפותחים שרשור עם אגם רודברג../images/Emo23.gif

אני מצטער על ההתראה הקצרה, אבל אני יודע שאתם הייתם לחוצים... היום ב"ה (1/8) אגם תתארח בפורם ותפתח שרשור מקופל
בשעה 19:30 בערך, אגם תיכנס לפורום ותענה לכל אחד על הודעה אחת בלבד.
כמה דברים לפני הכניסה של אגם
כל אחד שולח הודעה אחת בלבד בשרשור הזה. אתם כותבים בהודעה שלכם ממש ה=כ=ל(אני חולה עלייך,את יפה וכו'). מי שישלח יותר מהודעה אחת,פשוט הודעתו תימחק ע"י יאיר.
בהודעה שלכם תנסו לא להרחיב טו מאצ' במילים כי יש לנו זמן אירוע של שעה אחת בלבד אז תנסו כמה שיותר לתמצת על מנת שהיא תפסיק לענות לכולם.
גם כאשר אגם עונה לכם, לא לפתח שיחה וכו',אתם יכולים לרשום "תודה" וכאלה אבל לא לשאול עוד שאלות.
אני אומר מראש-לא בטוח שאגם תספיק לענות על כל השאלות של כולם. שוב, יש שעה אחת ומי שהיא לא תענה,אל תתבסאו השאלות ישמרו לפעם אחרת. כולם רושמים אך ורק בשרשור הזה שאלות. מי שלא ירשום כאן ויעשה הוספת הודעה שאגם כאן הודעתו תימחק ולא תשורשר אז חבל
כאשר אגם תיכנס היא תפתח הודעה ראשית בה היא תספר לכם על הנעבר בתק' האחרונה, שמה תוכלו להגיב לה גם, אבל בשרשור הזה אתם שואלים אותה הכל,מספרים לה הכל... היא תקרא את התגובות של כ=ו=ל=ם אבל היא תענה רק למי שהיא תספיק. זהו, שיהיה לכם אירוח מהנה
אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר מעכשיו...
אוהב
אביחי, ותודה לאגמוש וליאיר

TOUSH

New member
תודה לכולכם אגם,יאיר,אביחי../images/Emo210.gif

שיחקתם אותה

אייללוש

New member
אגמושלמת שלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

דבר ראשון באמת רציתי[רצינו]להודו לך על המפגשית ועל תשומת הלב
שנתת לי ובטח לכולם
ומעל הכל כל הכבוד על כל ההופעות והביקורים שאת עושה לאנשים בצפון שזה בטוח נורא משמח אותם ובמצבם הקשה
אממ אני מודה שבאמת קשה לנסח את אהבתי אלייך
אממ רציתי לאחל לך המון בריאת הצלחה אושר ואהבה שזה הכי חשוב
בכל מעשה ידיך ולאן שתפני...אנחנו איתך לאורך כל הדרך
אממ אינלי שאלות תאמת ספציפיות עכשיו לצערי ואם אני אכתוב אח"כ ימחקו את ההודעה שלי
ואני לא צה
גמני ראיתי את הדוקוסלב נורא התרגשתי והתאהבתי
(למרות שיש תמונה כשאת קטנה שנורא מזכירה אותי כשהייתי בגיל ההוא וזה מפחיד
) אמממ תודה על כל ההשקעה הרצון האהבה והכל שאת מקדישה לנו מזמן גם
שיט אני לא יודעת מה עוד לכתוב
חוצמזה שזה ברור I LOVE U
(מקווה שלעולם לא תשכחי אותי
ולא את כל הפאדיחות שעשיתי לעצמי בכל המפגשים
ושספרתי לך למרות שגמאת אמרת שאת ככה נפצעת והכל
הרגשתי מפגרת אבל את היית מולמת באמת בכל מפגש ומפגש
) טוב נראלי חפרתי יותר מידי ואינלי כ"כ מה לרשום מרוב ההתרגשות שלי
מקווה שנתראה כמו שאמרת במסיבת מתגייסים
וד"א אם נתראה אני יספר לך משו שקרה לי אחרי שיצאתי מהשאר במוצקין(אחרי המפגש איתך
)
איילושלוש

אילה יפה שלי

איזה כייף תודה רבה על כל תשומת הלב באמת אוהבת אותך ומודה לך על האהבה בחזרה... השבוע יצא היומן שלי ואני מקווה שהוא יגע לליבך האמת שמכל היומנים שהיו לי עד היום זה היומן שאני הכי אוהבת ומרגישה איתו בנוח. וזהו נשאר לי בצבא עוד חצי שנה ואני כבר מתה לסיים למרות שזה עבר יחסית מהר... אילה יפה שלי אין לך מושג כמה האני אוהבת אותך ומודה לך על הכל ובעיקר על העיקביות...נשיקות אוהבות וחמות אגם

אייללוש

New member
אגמושלמת שליייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת אלייך מאוד
נראלך שלא קניתי אותו כבר
קניתי אותו ישר כשאמרו
ובטח שנגע
שמתי לב יש כמה דברים כמו ביומנים הקודים וזה אבל התרשמתי והתאהבתי בטרוף כמו כל פעם מחדש
[משו קטן איילה עם 2 יודים
] אממ אני עם חברות פה אנחנו הולכות לראות אצלי בקולנוע ביתי סרט[הדס כע את מוזמנת
]אז במהירות... אני אוהבת אותך יותר
סתם
אני ימשיך תמיד לעקוב גם בגיל 90
עזבי אני מרגישה שאני עברתי את זמני
אני מחכה לרגע בו נפגש
והלוואי שיצא שאני יראה אותך כי את גרה לא רחוק מסבאים וסבתאות שלי שגרים ליד המכון ויצמן הזה
אממ אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעלם|!
איתך לאורך כל כל הדרך
איילושלוש שלך

היי לך אגמוש

היי אגם קוראים לי מרינה ואני מתה עלייך אני הייתי במפגש מעריצים איתך בגרנד קניון לפני שנה נדמה לי ואת היית מאוד נחמדה והייתי רוצה שתעני לי ממני מרינה באהבה רבה לאגם רודברג היפיופה

TOUSH

New member
../images/Emo13.gifפשוט בחורה מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif

היי אגם ממצב??????

אני חולה עליך את פשוט מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!1 .אני בת דודה של טל... תגידי את תופיעי בפסיטגל של שנה הבאה?????? בתאל.

יקיר15

New member
היי אגמושש ../images/Emo23.gif

מה קורה ? [ ואני באמת שואל את זה מכל הלב ומקווה שהכל טוב איתך ] אוקי אני יקיר אם את זוכרת [ מקווה שכן]
יש לי שלוש שאלות ... 1) מה קורה עם הסרט שהיית אמורה לצלם "מלכת הכיתה" או משהו כזה ? 2) שנה הבאה את תשתתפי באחד ממופעי חנוכה - פסטיגל/שיר נולד או משהו אחר ? 3)אני מקווה שאני לא חופר יותר מדי אבל אני חושב שכולם ישאלו את השאלה הזו מה קורה עם הלימודים בחו"ל הגעת להחלטה ? זהו בעצם אין לי יותר שאלות אני מקווה שתעני לי עליהן ... רציתי רק להגיד לך המון המון המוןןןןןןןןןןןןן תודה על כל האהבה שהרעפת עלינו בשיר נולד ושהכנסת אותנו מחאורי הקלעים כ"כ רצינו להגיד לך תודה אישית אבל זה לא יצאא [ ד"א חיכנו בחוץ עד שעה 10 וחצי שיצאתם אבל בסוףף לקחוא אותך בכזו מהירותת שלא הספקנו להגיד לך תודה אז אני אומר לך עכשיו ואמרתי לך גם במכתב ששלחתי לך אז שוב המון המוןן המון תודהה
] ולגבי הסרט כיפה אדומה הסיפור האמיתי - דובבת שם כל כך יפהה הייתי בסרט ופשוט הייתי מהופנט מהדיבוב מרוב שזה היה כזה יפה אז באמת כל הכבוד ... ואני רוצה להודות לך גם שנכנסת אני מאוד אוהב אותך ומעריך אותך על כל האהבה שאת מעניקה לכולנו ועל כל מה שאת עושה

bubik73

New member
אגמוש מושלמת שלנו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

מה נשמע יפיופה שלנווו
רק שתדעי שאנחנו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מתגעגעות אלייך
אנחנו כל כך רוצות לראות אותך כברר
מאז הפגישה ב-19.3 בחנות סקצ'רס בגרנד קניון עוד לא נפגשנו ואנחנו מקוות מאוד שניפגש בחנוכה
את תשתתפי בשיר נולד אם יהיה שיר נולד2
אנחנו ממש מודות לך על הפגישה המדהימה איתך בסקצ'רס
ומקוות שקראת את המכתב וראית שנתנו לך את האלבום גלויות.. יש את כל התמונות מהמפגש באלבומים של הפורום
ראינו ביחד עם אורלי את הדוקוסלב שלך בהוט וזה היה כל כך יפה, הקלטנו אותו ואנחנו לא מפסיקות לצפות בו
ואנחנו רוצות להגיד לך עוד המון המון דברים.. רק שמרוב שאנחנו מתרגשות שאת הולכת לכתוב פה ולראות את התגובות של כולנו שכחנו.. חחח כשראינו אותך בחנות הראנו לך את הקלסר החתום עם כל האוסף עלייך ולא הספקת בכלל להסתכל עליו.. אבל מאז כבר הספקנו לפתוח עוד קלסר כי כבר לא היה מקום לדפים.. יש לנו קרטון ענק עם יותר מ-80 תמונות שלך ואנחנו מחכות ליום שנביא לך אותו
אגמי את לא מתארת לעצמך כמה אנחנו אוהבות אותךך
אז אנחנו מקוות שיהיה פגישה איתך בקרוב ושתכתבי בפורום עוד המון פעמים
אוהבות אותך כל-כךך
מואאאהההה
טל ועדי אלישע

טל ועדי1

New member
כתבנו משם משתמש של דודה שלנו../images/Emo23.gif

הנה התמונות שלנו מהפגישה ב-19.3

טל ועדי יקירותיי

מה שלומכן בננות? אני מקווה שאתן נהנות החופש הזה למרות המצב המגעיל בארץ ואני יודעת שאתן מחיפה ולא ככ נעים שם... קראתי שראיתן את הדוקו ותודה על המחמאות שלכן זה מאד נעם לקרוא תכיף אחרי שאסיים את התגובות הפרטניות אכתוב דף פתיחה תיכנסו אוהבת מאלן ומיליון....אגם

טל ועדי1

New member
מושלמתתת שלנוווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ועוד אלפי תודות שנכנסת לפורום והגבת לנו
כרגע חזרנו מהקניון פה בחולון אנחנו אצל הדודים שלנו עכשיו ואת לא יודעתתת איך גרמת לנוו לחייך אנחנו פשוט חולות עלייךך
אוהבות אותך בצורה שאי אפשר לתאר
מיליוןן נשיקותתתתתתתתתתת טל ועדי

טל ועדי1

New member
אגמי../images/Emo26.gif זה בשבילך.....

תודהההה!!!!!!! אוהבווותתת אותךךךךךךךךךך המוןןןןןןן!!!!!!!!

אגמווושש../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

כמהה התגעגעתתייי כלל כךךך בא לי לפגושש אותךך שוב ומקווה שזה ייקרה בקרוובב מאאוודד!! זוכרתת אותיי זיוו? מבאר שבעע (זאתיי שכל ההופעהה רק קראה לךך ושלחהה נשיקותת וצעקקה
) הנה צירפתתי תמווננה בצצדד מקווה שככןן וגמאניי כמו רוןן חליי ויקירר חיכיתיי לךך עד מאוחר (חיכינו בייחד) ואז םשוטט תוךך שנייה אפילו לא שמנוו לבב הוציאוו אותךךך ולא הספקתיי להגידד לךך תודהה וכלל כךך התבאססתייי אזז עכשיוו יש לי את ההזדמנות להגייד לךךךך תווודדהה!!! תוודהה ענקייתת עלל כלל הייחסס והאהבה שנתת ליייי!!! ולכל המעריצייםם שלך שנכנסו מאחוריי הקלעיםם!! יש לי שאלה: - יש שמועה שאת תשתתפי הפסטיגלל השנהה זה נכוןן?? אני רק רוצצהה שתדעעיי שאני כל כךך אוהבתותךך וכלל כךך מערייכה אותךך ואתת מה ששאת עושהה בשביל התושביםם בצפוןןן ובשבילל כולנוווו אנחנווו כל כךך מעריכיים אתת זהה וגםם קצצת דואגיםםם אבלל כלל הכבווד לךך!! אתת מדהייממהה אייןן עלייךך!! אני כלל כךך אוהבתותךךך!! תודדה שנכנססת לפורוווםםםםםםם~!!! אנחנווו באמתת מערייכיםם אתת זההה
מקווה שבקרווב מאוודד נפגשש שוובב בהצוןן הערככה, הערצה ואהבה, שללךך ואייתךךך לתמיידד זיווו מרציאנו מב"ש יאיייירררר אביחייי ואאגגםםם ממש שיחקתתםם אוותהה~~!!!! (יאייררר תמחק תהודעה למעלהה אני יודעת ששיגעתי אותךך אבל זה מהתרגשותת
סליחחההה~~)

../images/Emo201.gifזיווש מתוקתי

הייי יפה דרומית שכמוך את כבר קפץ לאילת בחופש הזה....???? האמת שאני מתה על הדרום אבל בשל המצב הזה אני לא יכולה ככ כי אני כמאט בכל יום נוסעת להופיע בצפון. בכל מקרה שמחה שאת כאן ונהנת מהפורום נשיקות אוהבות ומחבקות אגם

למעלה