פותחים שרשור עם אגם רודברג

אגגגגגממיייייי יפפשששששללייי../images/Emo25.gif

חחח כןן כבר הספקתיי לססועע לאילללתתתת
אין על העיר הזאתת
אגמיי כל הכבוודד לך שאתת ככההה נוסעתת ומופיעעעהההה בפני הילדיםם בצפוןן!! אניי (וכל הפורום) נוראא מעריייכיםם את זהה אאני בטוחה שאת יודעת
תוודההה שההגבבתת ליי ותווודדדדההה עלל ה=כ=ל!! אתת מקסיימההה ואני כל כךך אוהבתותךךך!!! דרך אגב את זוכרתת אותי בכלל? עבר המון זמן מאז שפגשתייי אותךךך כלל כךך המון זמןן כמעטט חצי שנההה
תוודהה תודהה ושוובב תוודהה עללל כלל הייחס ואהבה!! אוהבתת מליונייםםם ומלאאןן נשיקוות וןחיבוקקיםםםם והמון המוןן געגוועיםםם שלךךך לננצחחח נצחחיייםםם ,זיוו

יקיר אהובי

מה שלומך?מאמי האמת שהתגעגעתי אלייך.באמת אני מקווה שהכל בסדר בדרום.אז ככה לגבי השאלות שלך1 הסרט שהייתי אמורה לצלם מלכת הכיתה לא יקרה וזה בגלל שהצבא לא נתן לי וכיבדתי את החלטתם למרות שזה מאד ביאס אותי אבל לא נורא מה שצריך לקרות קורה...2 לגבי חנוכה אני נמצאת במסע ומתן אבל האמת שרוברט הסוכן שלי יותר בקי בנושא ויותר מזה אני רוצה שיגיע חנוכה כי אז אני משתחררת וממש בא לי שזה יקרה וזה גם הזדמנות לומר לכם תודה על סבלנותכם למרות שאני לא יוצרת כרגע ואתם עדיין אוהבים ומחבקים...3 לגבי הלימודים אני אמורה לטוס לשם משהו כמו שנה וחצי מהיום זה חלום ומקווה שיהיה לי מספיק אומץ... אוהבת המממממממממממממון אגם

יקיר15

New member
אמוששש ../images/Emo99.gif

גם אני התעגעתי
ואני מקווה שיצא לנו להתראות בקרוב ... ולגבי הסרט לא נורא אני בטוח שיהיו לך עוד המון הזדמוניות ושיהיה לך המון הצלחה גם בצבא וגם אחרי ובהגשמת החלום שלך ... כי רק החולמים מגישמים ואני מחאל לך שתגישמי את כל החלומות שלך ותמיד תישארי מתוקה יפיופה עם חיוך כובשש
אממ זהו בעיקרון תודה רבה שענית לי
ובעזרת ה' אני מקווה שנתראה בקרוב
נשיקה

יקיר15

New member
אין לי מושג אם תקראי את זה

או לאא אבל אני רוצה הלגיד לך ממש אבל ממש כל כהבוד על כל מה שאת עושה למען תושבי הצפון באמת זה מאוד יפה
אני גם מנסה לעזור במה שאני יכול - לב"ש מגיעים המון משפחות מהצפון להתארח במלון ואני מדריך שם בקייטנה את כל הילדים שהגיעו מהצפון [ בהתנדבות ]
כל הכבוד

אגמי../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

דבר ראשון רציתי להגיד לך תודה על כל המפגשים שהיו לי איתך, לא יצא לי להגיד לך במפגשים עצמם.. היית מדהימה
ממש תודה על כל רגע
וגם כל הכבוד לך על כל ההופעות והביקורים שאת עושה לאנשים בצפון, כולם פה נורא מעריכים אותך על זה
השאלות שלי
מה שלומך? מה עם הסרט "מלכת הכתה"? איזה מההופעות יותר נהנת לעשות, "שיר נולד" או "פסטיגל"? את בקשר עם מישהו מ"אהבה מעבר לפינה" עדיין?
לגבי הלימוד משחק בחו"ל, את מתכוונת בסוף לנסוע ללמוד שם?:] נהנת לדבב את הסרט "כיפה אדומה הסיפור האמיתי"? במה את דומה לדמות שלך ב"הנסיכה"? את מתחרטת על משהו שעשית בתחום המקצועי? מה היית רוצה לעשות בעוד כמה שנים? לשחק, לדובב, לדגמן, לשיר? אוהבת אותך כ"כ
מיכל

מיקי מתוקיז

וואו המון שאלות אני מבינה שהגרת בבטן אז בקצרה יותר נהנתי בפסטיגל שנית אין מישהו מפורסם מ"אהבה" שאני בקשר איתו אלא יותר האנשים שמאחורי המצלמה הלא מוכרים בכל זאת הם סוג של גידלו אותי.... ושלישית אני אוהבת אותך גם את מוזמת להסתקל על דף הבית שם הסכם את מה שהולך לקרות נכון למה שאני יודעת להיום... אוהבת מלאן אגם.

אגמק'ה../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

וואי, קשה לכתוב בהודעה אחת, ועוד לנסססחחח
. אמממ בהצלחה בכל מה שאת הולכת לעשות ובדברים הנוכחיים. תזכרי שאנחנו מאחורייך בכל מה שאת עושה ותומכים בהככללל ומתרגשים מהכלל. קודם כל והכי חשווובב תשמרי על עצממךך כי אביחי מספר שאת הולכת הרבה לצפון עכשיוו , אממ אני לא יודעת אם אני הייתי מסוגלת לתרום ככה, זה מטריף רק לחשוב על זה.., אזז אני מקווה שלא תצטרכיי ללכת עוד ולהסתכן ושהכל יגמר בקרוווב. תודה על כל האהבה שאת מרעיפה עלינווו והמסירות שלךךךךך שרק בגלל זה את ראויה להערכה ענקית. אמממ אני רועדת אז אני אפסיק פה
וגם חברה שלי נבהלת ממני עכששיווו אזזזז זהו.
אעעע ואני אוהבת אותך
(אביחי, כפרעלייך
, תודה., יאיר כנ"ל)

הדסי מתוקונת

כן באמת זאת ההזדמנות שלי להודות לו ועל מסירות אליכם ואליי תודה אביחי נשמה שלי . לגבי מה שכתבת שנראה לך שאת לא היית מסוגלת גם לשרת בצפון בזמן מלחה אז לפעמים דברים שאחרים עושים נראים לנו לא אפריים אבל אני בטוחה שאם היו שמים אותך באותה סיטואציה ואפילו יו נותנים לך לבחור היית עושה דיוק את אותא הדבר. נכון שזה לא בחירה ככ ולא שואלים אותי אם אני רוצה לסוע לצפון ולהופיע אבל אפילו במצבים של חוסר בחירה ישנו בחיר מסויימת {או לפחות ככה אני רואה זאת}בחירה של זאת הארץ שלי כאן אני נולדתי לטוב ולרע ובתור אזרחית במדינה דמוקרטית יש לי זכויות וגם חובות ושרות חובה או חלק מהחובות שלך בתור אזרח!!!! זהו אפסיק להיות פטריותית אוהבת אגם

צודקת לחלוטין.../images/Emo204.gif

אממ כן, גם אני חושבת שיש בחירה, עצם זה שהתגייסת לצבא זה גם הייתה הבחירה שלך, יש הרבה שמוותרות על השרות שלהן בצבא (ואני מגלה לך את אמריקה עכשיו
) ותודה רבה שענית לי
. אוהבת ואתך הרבה ותודה על היחס במפגש:)

oorlyy1

New member
אגמיייי../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif

מה שלומך?? אני מקווה שאת בסדר וכל המפשחה שלך ובגלל כל מי שאת מכירה
זאת אורלי מחיפה........את זוכרת אותי?!?
אני די בסדר..... אני מנסה חחח... ממש כייף לי לדעת שתיקראי את ההודעה שלי וביכלל שתיהי כאן בפורום תודה תודה תודה
ראיתי את הדוקוסלב והוא מדהיםםםם טוב כל תמונה יותר מדהימה מהשנייה אז איך לא יהיה מדהים??
פעם אחת גם יצא לי ליראות בממד חחחח........ באמת אחת הדרכים שאני מנסה להרגע זה להזכר במפגשים שלי איתך וליראות את התמונות
את מקסימה ואני אוהבת אותך הכי הכי בעולם!!!! ומתגעגעת!!
וואי יש לי כל כך הרבה דברים לישאול ולהגיד אבל אני כל כך לא רגוע ואני עייפה מהכל
אממ אזז אני מקווה שאת רחוקה מהכל ושאת שמחה והכל בסדר
תישמרי על עצמך
יפיפייה שלילי
* יצאה לך ליראות את הדוקוסלב שעשו עלייך? עם כן איך את חושבת שיצאה?
טוב כאן ניגמר המכתב שלי חחח....... אז תדעי שאני אוהבת אותך המון המון המון המון המון המון ו...ו..... אני שולחת לך מיליון נשיקות וחיבוקיםם
אי לאב יו:) :) :) :)
אורלי..

אורלי יפה שלי קטנה!!!

מה המצב יפה שלי אנימא ד התגעגעתי אלייך איך בחיפה מפחיד קצת נכון איזה באסה זה אוף שיעשו כבר שולם זה לא כייף.... סתם עכשיו ברצינות את בחיפה? אני מאד התגעגעתי אליך איך בחופש כייף לך עד כמה שאפשר???? וכן ראיתי את הדוקו יש דברים שיותר אהבתי ויש שפחות בסופו של דבר אהבתי את הרוב,,,, וזהו מתוקה שלי אוהבת המון תשמריעל עצמך שלך תמיד אגם

oorlyy1

New member
מדהימה../images/Emo13.gif

כן אני בחיפה ולא לא ממש כייף לי כי אני תמיד מפחדת קצת יותר מכולם....... אבל כנראה שהודעה ממך כן יכולה להעלות חיוך על הפנים גם במצב כזה
אני מתה עלייך מיליון נשיקות וחיבוקים3>

פוסה

New member
אגםם../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

אממ..
הספקתי לפגוש אותך רק פעם אחת ואת החוויה אני לא אשכח את זוכרת אותי?[אני אפרת] פגשת אותך בגרנד קניון עם א זוכרת?
ממש התרגשתי שראיתי שאת באה לשמח ילדים מהצפוןןן
איך בצבא?
תודה שפינת זמן אלינו..
התמונה תכףף

פוסה היי

איזה כייף שכולכם מתענינים בצפון כי לי היה נדמה שבמרכז ובקרב הנוער והגיל שלי יש מין אטימות לנושא ואני ממש שמחה לגלות שטעיתי ושאתם מתענינים וחשוב לכם אז לגבי השאלה עצמה האמת שזה לא ככ נעים להיות שם מכיוון שזה מפחיד לראות בתים של אנשים נהרסים ורחובות ריקים אני בכוונה לא מדברת על האנשםפ כי הם כבר פיתחו סוג של אטימות כזאת כאילו זה משהו שקרה תמיד או לפחות בשנים האחרונות {זה לפחות היתה התחושה שלי} מקווה שהסיכסוך-מלחמה הזאת תגמר מהר ...!!! אוהבת אגם

למעלה