פותחים שרשור עם אגם רודברג

פוסה

New member
אגמושלמתתתתתתתתתתת ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כן באמת הרחובות ריקים כמעט כמו ביום כיפור והשיגו כבר הפסקת אש וראש הממשלה לא מאשרררררר
ועכשיו הוא שוב ירה על נהריה :'( שוב חיפה בסכנהה ועכשיו כל הבניין שלי חזר והמקלט קטןן לא יהיה מקום לזבוב :S שיפסיק כברררררררר את החופש שלנו הוא הרס הבנו הרסו לא הכל ועוד הוא מעיז שילךךךך בכל מקרה אגם: love you
נשיקה|
אוהבת מלאאאאאאאא אפרת

Ronn94

New member
אגמי(:)

אגמוש מה קורה? מקווה שהכל טוב חחח[חיוך] אמממ יש לי 2 שאלות- את בסוף נוסעת ללמוד משחק בחול? והאם תשתתפי בפסטיגל השנה?כי אמרו שאת צריכה לאשר הישתתפות או משו חחח ואממ אולי את זוכרת אותי?רון הקטן מבאר שבע? אז בהיזדמנות זו רציתי להגיד לך תודה רבה רבה על כל אהבה שהענקת לנו בשיר נולד, ממש חיממת לנו את הלב כאשר הכנת אותנו למאחורי הקלעים[אני[רון],יקיר,וחלי.] ובפעם השניה לא ממש יצא להגיד לך תודה כי היית צריכה לעלות להופעה והוציאו אותנו:\\ ואחרי זה היינו בחוץ וזה עד 10 בערך כמו שיקיר כתב. אז פפשוט תודה על הכל!!!! ובהצלחה עם היומן החדש,ואני בקרוב הולך לראות תסרט כיפה אדומה אני ממש רוצה לראות אותו בדיבוב שלך, יקיר סיפר לי שהסרט מדהים כי דיבבת אותו מדהים חחח אגם אני אוהב אותך![לב] תודה רבה על הכל. וערב טוב[; והנה שמתי גם תתמונה מקווה שתזכרי חחח [אביחי תמחק תהודעה הקודמת שכחתי מלא דברים מרוב היתרגשות חחחח]

רון החתיך

היי מאמי מה המצב? איפה חלי אני לא רואה אותה כאן הכל בסדר איתה ? ?? ? לפחות שתראה סימן חיים.... אני מודאגת וזהו איך בדרום? איך החופש? אתה נח ואוסף כוחות לשנה הבאה? אני באמת מקווה שהכל בסדר איתך... וזהו אוהבת המון ומתגעגעת. אגם

Ronn94

New member
אני פשוט אוהב אותך../images/Emo23.gif

איתי הכל בסדר מהממת אחת:-):, ואממ חלי נראה לי שהכל בסדר איתה נראה לי שהיא לא יכלה להיות במחשב או משו בגלל התראה קצרה חחח אבל לאנורא נראה לי שבתגובות למטה ביקשו שתמסרי לה משו! וכן שנה הבאה עולים לחטיבה ועכשו צריך לאסוף את כל הכוחות שיש ולהכנס לעולם חדש[; אוהב אותך המון המון המון ומתגעגע מאוד,מקווה לראות אותך בקרוב! רון

hila846

New member
אגמיייייי../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

ואייי אני לא מאינההה כולי רועדתתת אגם תדעי לך שאני כ"כ אוהבת אותך וכ"כ מעריכה אותך עם כל מה שאת עושה גם כל הכבוד על כל הדברים שעשית שם בצפון אנחנו כ"כ מעריכים אותך פה! קודם כל: תודה רבה ממש תודה שנכנסת... מה שלומך
איך את מרגישה
מממ מתי יהיה איתך מפגש איתך כי נפגגשתי איתך רק פעם אחת(בנאקו..) והיה לי הכי מדהיייים בעולם ואני רוצה לפגוש אותך שווב
זהוו יש לך דברים חדשים לספר לנו
זהוו אני אוהבת ומעריכה אותך כ"כ
אוהבתותך הכי שבעולם
הילה. אביחי ויאיר תודהה רבה

הילההההההההה

היייייי מה שלומך האם כייף לך כאן בפורות ואת נהנת???? לגבי פגישה אני עדיין לא ככ יודעת זה האמת יותר תלוי בסקצרס אני מתה לפגוש אותכם גם תאמיני לי זה הדדי בכל אופן אוהבת המון ובחזרה!!!!!!!!! נשיקות

hila846

New member
אגםםםםם../images/Emo80.gif

אני מאוד נהנת כאן בפורום יש כאן אנשים פשוט מ=ד=ה=י=ם
באמת אחד אחד
תודה רבה רבההה שענית לי אני כ"כ אוהבת אותך

zIiIIIIIIII

New member
אגמוש מה קורה אחותי.....מתה עליך

אגם מה קורה? האם את הולכת ללמוד משחק בחו"ל ? למה אין עונה רביעית "אהבה מעבר לפינה"? מה תעשי בחנוכה הקרוב? האם יש מפגשי מעריצים?חתימות ביומן? האם תוכלי להכניס את הדוקוסלב לתוך האתר הרשמי שלך "קליפים של אגם"? האם תעשי קמפיין של בסקצ'רס עונת חורף 2006-2007 אני רק רוצה להגיד לך בסידרה הסלולארית היית אחלה למרות שראיתי רק שתי פרקים אבל תכלס היית פשוט נסיכה אין לי מילים אני רק מקווה שיהיה לך בהצלחה לאורך כל הדרך (ואני אומרת לך שבכל פעם שאת מתקדמת את מצליחה יותר ויותר) תשאירי את היופי שבך כי את נראת כמו מלאך אני מאחלת לך רק טוב למרות שאני מתה להיפגש איתך ובחיים לא ניפגשתי איתך לא הייתי במפגשי מעריצים כי אני גרה באילת אבל אני כל כך רוצה לראות אותך בארבע עיניים לראות את היופי שלך אני שומעת החברות שלי שהם ראו אותך ואמרו שאת יפה וגמדה ואבל אותי זה לא מעניין כל כך בלי לראות אותך אני מוכנה לעשות הכל פשוט הכל רק כדי לפגוש אותך אבל יש עוד משהו קטן אל תשכחי לומר לאח שלך שהוא פשוט הורס חולה עליך -צליל-

צליל מתוקתי

צליל תןדה רבה על כל הפירגון ואהבה יש לך ניסוח כפיי של שאלות זה נעים לקרוא.... בכל אופן אוהבת אותך המון ומקווה שנתראה בקרוב נשיקות

אביחי 33

New member
צליל מותק../images/Emo13.gif

אגם לא ענתה לך על השאלות בשל כך שאת רובן היא ענתה עליהם לאנשים אחרים לפני. קראי את תגובותיה

zIiIIIIIIII

New member
אגם תעני לי בבקשה

אגם מה קורה? האם את הולכת ללמוד משחק בחו"ל ? למה אין עונה רביעית "אהבה מעבר לפינה"? מה תעשי בחנוכה הקרוב? האם יש מפגשי מעריצים?חתימות ביומן? האם תוכלי להכניס את הדוקוסלב לתוך האתר הרשמי שלך "קליפים של אגם"? האם תעשי קמפיין של בסקצ'רס עונת חורף 2006-2007 אני רק רוצה להגיד לך בסידרה הסלולארית היית אחלה למרות שראיתי רק שתי פרקים אבל תכלס היית פשוט נסיכה אין לי מילים אני רק מקווה שיהיה לך בהצלחה לאורך כל הדרך (ואני אומרת לך שבכל פעם שאת מתקדמת את מצליחה יותר ויותר) תשאירי את היופי שבך כי את נראת כמו מלאך אני מאחלת לך רק טוב למרות שאני מתה להיפגש איתך ובחיים לא ניפגשתי איתך לא הייתי במפגשי מעריצים כי אני גרה באילת אבל אני כל כך רוצה לראות אותך בארבע עיניים לראות את היופי שלך אני שומעת החברות שלי שהם ראו אותך ואמרו שאת יפה ומתוקה אני ואני מקווה שמזל שלי היתגשם שהוא בעצם לפגוש אותך אוהבת אותך צליל חמו מאילת

../images/Emo99.gifאגמוש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

וואי את לא קולטת כמו אני יודעת עליך יותר בגלל הדוקוסלב שהיה ב-HOT בידור ישראלי
אבל באמת את שחקנית מוכשרת והמון בהצלחה בהמשך, אני מקווה לפגוש אותך מתישהו
ולשאלות: 1. את נורא נמוכה יחסית לדוגמניות אחרות, איך את מצליחה להיות דוגמנית בגובה הזה
2. איפה יהיה אפשר לפגוש אותך [חתימות אם יש או משהו כזה] או הופעות וכל מיני
3. את כבר בת 20
איך את מרגישה בשינוי סיפרה מ-1 ל-2
4. זה נכון שתטוסי לניו יורק אחרי שתגמרי את הצבא
תוכלי לתת יותר פרטים על זה אם התשובה היא כן
אני מקווה שתספיקי לענות על השאלות ושתמשיכי בקרירייה שלך עוד הרבה שנים כי את השראה לכל הבנות הנמוכות שרוצות להיות דוגמניות ומפורסמות כמוך,
ירדן

רוני מהממת אמיתית

איזה כייפ שהדוקו תרם לך אני באמת שמחה.... וכעת לשאלות:1 כן יחסית אני לא אולסי פרי{שחקן כדורסל } אבל בשביל צילומים לא צריך להיות גבוהים במיוחד... 2 אני בספטבר עוה עם הצגה חדשה חיחדים האמת יותר קטנים ממה שיש באתר אבל בכל מקרה מתי שתיפתח עוד חנות סקצרס...3אין שינוי במספרים הכל בראש. 4 אני מאד מקווה אבל לא בדיוק אחרי שאסיים אלא אני קצת מחכה 5 אוהבת6 ביי מאמי

אגםםם! ../images/Emo99.gif

ת'אמת שאני אישית עדיין לא פגשתי אותך.. ולפי התגובות של כל אלה שפגשו אותך.. וכל הסיפורים שלהם הייתי מאוד שמחה לפגוש אותך.. את באמת מדהימה! וחשוב לי להגיד שאנחנו כל כך מעריכים אותך על כל מה שאת עושה. [אני וכל הפורום כאן :p] אממ יש לי כמה שאלות..
איך זה לשחק עם גיא אריאלי
?
את הולכת להופיע במופעי חנוכה השנה?
מה את יותר אוהבת לעשות (לשיר, לדגמן, לשחק)? ואת מכירה את הזמר יוסי אזולאי?
(סתם.. את לא חייבת לענות על זה חח) זהו.. תודה שנכנסת.. אוהבת ומעריכה המון
שרית

שלום שרית

תודה מותק זה מאד נעים לשמוע בקשר לשאלותייך1 כייף הוא מקסים2 אני עוד לא יודעת 3 לשחק4 אובת אותך המון נשיקות חמות אגם וכן אני מכירה אותו

♥♥♥ אגם ♥♥&#982

שלי היא חברה טובה שלי ובגלל בעיות במחשב היא הכתיבה לי משהו מיוחד לאירוח והוא: "יש לי המון המון מה לכתוב ולהגיד לך אבל אני אסכם את הכל רק כדי שתספיקי לקרוא..... ♥♥♥ אני אוהבת אותך ♥♥♥ החיוך שלך גורם לי לשמוח את כלכך מוכשרת שזה מדהים את מקסימה וכלכך מתוקה את חשובה לי ולכל אחד מהמעריצים שלך אני מאחלת לך שתצליחי גם בהמשך {נו ברור שתצליחי P:} המון המון נשיקותתת וחיבוקיםם ♥♥♥ שלי עבדי."

ועוד משהו קטן ממני../images/Emo13.gif

שיהי לך המון בהצלחה,את רק הולכת וגודלת ואחרייך מעריצים ומעריצות רבים, מוכשרת כמו שנאמר
אז המון הצלחה בתחום ממני שי

שלי יקרה

מה שלומך? על דאגה זה קורה לולנו במחשב לא נורא מה איתך איך החיים ? תודה על המחמאות המתוקות והאמיתיות אני שמחה שהפורום עושה לך טוב וזהו אוהבת אותך וקיץ שמח עד כמה שאפשר תהנ תבל ןתשמרי על עצמך..... נשיקות אגם

למעלה