פותחים שרשור עם אגם רודברג

../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

צודקתתת!!! אגםםם חייבת לדעתת כמה הוא תוררם לפורוםם וככמהה הוואא עוששהה בשבילה ובשבילל כולנווו!!

אתזה היא יודעתתת../images/Emo204.gif

חשוב לי יותר שהיא תראהההה מה תפוז עושים לווווווווו כי הוא עצמו נחמד מדי ולא מערב אותה בזההההההה

oorlyy1

New member
עם היא כותבת הודעת סיכום אז אביחי

תגיד לה להיכנס לשירשור כדי שתיראה שכולנו רוצים שתנהל את הפורום

אגם שלי,ים שלי../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

אגגמווושש אני כלכך שמחה ומעריכה את זה שהצלחת להיכנס ותודה רבבבבבההההההה
מרוב היתרגשות אני לא יודעת כלכך מה להגיד בל רק תדעי שאת פשוט מקסימה אותי כל פעם מחדשש,כל פעם שאני רואה אותך על המסך ((גם המסך של הפלאפון ליתר דיוק
)) את פשוט מקסימה אותי מחדשש
ווזהוו רק רציתי להגיד לך שהיום יש לי יומולדת וזאת המתנה הכי נפלאה שקיבלתיי
אוהבתותך המווןןןן
עינב

אגמוש יפה שליי...../images/Emo41.gif

קודם קוראים לי שיר ואני מתבאסת מזה שבכלל לא הייתי בפורום והסתובבתי מלא היום והכול ושנכנסתי לרגע מאצל אבא שלי בעבודה וראיתי שאת כותבת כל כך רציתי לכתוב אבל הייתי כבר צריכה לצאת אז אני לאדעת אם תראי או לא אבל בכל זאת אני יכתוב לך..:] טוב קודם כל אני מעריכה אותך מאוד מאוד מאוד...על הכול כל דבר שאת עושה את מקסימה ומדהימה שאת עוזרת לתושבי הצפון ובכלל שאת עוזרת ותורמת ואני מעריכה אותך הערכה ענקית באמת כל הכבוד לך על הכול ואני מקווה שתמשיכי רק לשמח לבבות של אנשים כמו שאת תמיד עושה..=] אני מעריצה שלך בערך 3 וחצי שנים ורק מפעם לפעם יותר ויותר..אני חושבת שאת מדהימה ומקסימה ומהממת ואני אוהבת אותך המוןן המוןן את בנדאם מקסים וטוב ואני מעריכה אותך שמצאת את הזמן להיכנס למרות שאולי את ההודעה שלי לא תקראי בכל זאת אני מעריכה שהשקעת מזמנך אחרי יום עבודה קשה בטוח לשבת ולענות פה למעריצים..=] אני אף פעם לא פגשתי אותך לצערי הרב מאוד ואני כל כך רוצה לפגוש אותך כי אני אוהבת אותך כל כך המון שאני כבר רק מחכה לראות אותך מתישהו ואני תמיד אשאר בתקווה שאני יכולה להיפגש איתך כי כל דבר זה לטובה ואני מקווה ומחכה לראות אותך!=] אז אני אקצר אני מאחלת לך המון הצלחה בצבא ובהכול ממש בהכול בהצלחה ענקית אני אוהבת אותך המון ומחכה לראות אותך..ובאמת תודה ענקית על שנכנסת לפה ואני מקווה שפעם הבאה אולי אני יצליח לתפוס אותך למרות שאני מבואסת שלא הספקתי לכתוב אבל אולי תקראי את זה אפילו..=] אז אוהבת אותך המון ושולחת נשיקות וחיבוקים אלייך עם המון אהבה והערכה ושיהיה לך המון בהצלחה ובאמת כל הכבוד על שאת עוזרת לתושבי הצפון ותודה רבה שנכנסת!=] אוהבת המון ושולחת חיבוקים ונשיקות.. -שירק'י-

אביחי 33

New member
באמת רב תודות לך../images/Emo24.gif

על הזמן שהשקעת בכתיבה ובקריאה של למעלה מ 50 תגובות.

חלי 66

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אביחי רב תודות לך הצלחת להרגיע את המתח שסרר בנו חחח בעקבות הרצון להיפגש עם אגם אז תודה ענקית ותודה ענקית להדסס שנזכרה בי דסע אני מאוהבת בךךךךךך
ותודהההה גדולה ועצומה לך אגם שאת לא שוכחת אותי גם אם לא מזכירים לך חחחח אני אוהבת אותך המון
עכשיו אני מרגישה בפורום של אגם חחח|חיבוק אוהבת אותכם

יפפהה שלי../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif

אין על מה:).. ואת חייבת להשיג פלאפפפפוןן אני כבר לא יכולה להשיג אותךךךך

חבל קמתי ב-1 בצהריים

אוף חבל אני קמתי ב-1 בצהריים ורק עכשיו ב-1 וחצי קראתי את ההודעה של חברה שלי להיכנס לפורום ואז קראתי את ההודעה שאגם עונה כזה על שאלות משבע וחצי אז חשבתי בערב אבל גם אם זה היה בבוקר לא הייתי מספיקה לשאול...

פספסתי..

חבל שלא נרשמתי יומיים לפני.. פיספסתי את ההזדמנות שאגם תענה לי על כמה מהשאלות שלי

למעלה