פותחים שרשור עם אגם רודברג

היללי 2

New member
אגםם כפרעליךךךך!!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

יאאווו אני לא מאמינה!!!! יא אגמייי!!!! אני מתה עליך!! שתדעי שאת בנדם מקסים את כ"כ חמודהה!! יש לך יחס מקסים לכולם!! אוףף אני מקווה שאת תראי את ההודעה ותספיקי לענות לי...דווקא היום לא הייתי בפורום
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
שתמשיכי להיות כזאת נשמהה!! אוהבת ומקסימה
שיהיה לך המווןןן הצלחה בהמשךךךך!! [יאוו כולי רעודעעתת!!] ראיתי אותך בשיר נולד ומממש ניסתי להיכנס אבל השומרים ישבו לי על המשמר! בכיתי להם כמעט שם..אבל לא הסכימו
מתה עליךך כ"כ ומקווה לפגוש אותך!! [כן כן,זה המזל שלי
לא הספקתי עדין לפגוש אותך
] אז..המון בהצלחה בהכל!! [מקווה שאת תראי את ההודעה..] אוהבת כ"כ
והמווווווווןןןן
הילה.

היללהה ../images/Emo204.gif

תראי..כתבתי לה למעללההה יותרר שתכתוב לך כמה מיללים כי לא הצלחנו להשיג אותךך! אז אל תדאגגי

היללי

אני שמחה שבככל זאת הצלחת להיכנס למרות הכל לפגישה.המוני נשיקות ואנחנו עוד נתראה מבטיחה-אגם

אגמי משו חשוב, לאביחי!../images/Emo204.gif

אמממ הוא יהרוג אותי שאני מערבת אותך בזה.. באמת, אבל לא אפכת לי.. (שיהרוג
), הוא פשוט נחמד מדיי. אמממממ יאייייר מנסה כבר פול זמן להכניס את אביחי לניהול בפורום. לכל מכתב שאני עצמי כתבתי לתפוז הם שלחו לי את אותה התשובה : "יש לנו את השיקולים שלנו". אמממממ משום צד שאני מתסכלת על זה אני לא מוצאת סיבה ליחס הזה שהם נותנים לו. הוא באמת תורם כל כך הרבה ואני בטוחה שאני לא מחדשת לך. אני בטוחה שיש עוד פול אנשים מעריצים שאת מדברת איתם מדי פעם בפלאפון.., אבל ההבדל הוא., שאביחי נתן את מה שהוא מקבל ממך לקהילה כולה שלך, שזה דבר מאוד נדיר שקיים אצל אנשים., כל אחד אחר היה יכול לדבר איתך בפעם הראשונהה ולגמור עניין. הוא באמת כל כך רוצה לעזור בכל דבר, הולך איתו עד הסוף., שממש חבל לי שתפוז שמים עליו פס. לא רק המכתבים שאני כותבת להם, אלא גם עצומה ענקית שעשינו בתחילת הקיום של הפורום, וגם יאיר פונה פול בטלפון אליהם. לא מעניין ואתם כלום. אם יש משהו שאת יכולה לעשות:), תבורכי.

TOUSH

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif

אין ספק שאביחי כישרון מבוזבז
ו
מפסידים אותו

כן../images/Emo20.gif

אתת כלל כךך צודקתת הדסס!! כלל כךך מגיעע לו את זהה הוא עושהה כלל המון מאמציייםם ותמידדדד מעדכןן אותנוו לגביי אגגגםם!!!! בייחווששששש תוודדדדדדדדדדדדדהההה ננשמממההההה אווהבייםם אוותךך!!

טל ועדי1

New member
../images/Emo45.gif צודקתת..!!!

הוא כל כך משקיע.... ומגיע לו!! ואגמי אנחנו אוהבוות אותךך הכי הכי הכי הכי בעולםםם!!! תודההההה ענקיית!! ואביחיושש לך מגיע התודה הכיי הכי גדולההה!!! בזכותך אגמוש איתנו בפורום

oorlyy1

New member
אביחי באמת מעדכן בכל דבר

ותמיד דואג ליהיות איתך (אגם
) בקשר....... אין סיבה שאביחי לא יהיה מנהל בפורום

../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

פתחתי גם קומונה לפני כמה זמן של עצומה לגבי זה, הגיבו שם כ"כ הרבה אנשים ולא בדיוק עזר, אנחנו ממש נשמח אם תעזרי

אביחי 33

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo13.gif

הייתי עם אגם בפון כדי שיהיה לה יותר קל עם השליחת תגובות אז הקראתי לה את מה שכתב כל אחד. לא הקראתי לה מה שרשמתם כי היא גם ככה עייפה והיא 3 שעות מול המחשב. פעם אחרת
היא כותבת לכם הודעת סיכום עכשיו.

למעלה