פותחים שרשור עם אגם רודברג

TOUSH

New member
../images/Emo45.gifזה שיתוף פעולה של שלושתיכם../images/Emo210.gif

אין ספק שאתם גדולים

hila846

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

ממש ממש תודה לכם על ה-כ-ל
זה שלושתכם אתה,אביחי,ואגם אנחנו כ"כ מערכים אותכם על זה ובכלל על עוד המון דברים..

פוסה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo28.gifבאמת מגיע לך ולאביחי המון

תודות

י ח ד

New member
אגם

אני רוצה להודות לך על היחס שלך אלינו ושיהיה לךבריאות אושר עושר וכושר כדי להמשיך בעבודתך הנפלאה ממני ינון חיים דנן (רציתי לדעת מתי יהיה מיפגש בקרוב)

היי אגם

את ממש ממש ממש חמודה ! ואת משחקת נפלא! את גם מוכשרת , משחקת מצוין ומדגמנת מדהים ! אין עלייך ! את מס' 1 בתחום שלך ! רציתי לשאול אותך כמה שאלות 1) האם תופיעי השנה באישהוא מופע בחנוכה ? 2) את ממשיכה לעוד עונה בסקצ'רס? 3) מה התוכניות שלך לעתיד? 4) איזה דיסקים את אוהבת לשמוע? 5) מה דעתך על נינט טייב? מווה שתעני לי, אור

הי אור חמודה

תודה ראשית על כל המחמאות.לגבי השאלות:1 עניתי על כך ליקיר בהרחבה יותר 2 לבינתיים שום דבר לא סגור לעונות נוספות בהמשך. 3 התוכניות שלי לעתיד זה הצבא לפחות עד חנוכה.ישנם עוד כמה דברים שיעלו בהמשך והם בגדר חשיבה בימים אלה. 4 אני אוהבת לשמוע את כל סוגי המוסיקה ולגבי נינט היא מדהימה.יצא לי להיות איתה בשיר נולד וממש נהנתי מכל רגע.תמשיכי להיות כזו מקסימה אגם

ינון המקסים

תודה לך על האהבה באמת לא כקלישאה נשיקות אביחי יעדכן לגבי המפגש נשיקות שוב אגם

לאגם

אני רז מבאר שבע אחות של זיו אני מעריצה מספר אחת שלך אני הואבת אותך מעוד ואני רוצה לרהות אותך כבר אמון זמן!! מקווה שאני יפגוש אותך הואבת ארבה מי רז

לאגמוש המדהימה

היי אגמוש... אמממ... לא האמנתי שאני יוכל לדבר איתך אז כולי לא יודעת מה לכתוב..חח מה שרציתי להגיד זה שהיומן שלך פשוט יומן מדהים זה שנה שלישית ברצף שאני קונה את היומן שלך.. והשנה באמת יומן פצצה..וכדאי לכולם לקנות אותו... יש לי רק שאלה אחת אלייך וזה אם את תעשי סיבוב כמו בפעם שעברה ותגיעי גם לירושלים כמו שהיה בפעם שעברה... אני מאוד מקווה שכן כי היה פשוט מדהים בפעם שעברה.. עשית לי את החופש... אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד.. יעל ד"א אני לא מגיבה הרבה בפורום הזה... אבל הייתי פעילה באתר הישן..

היי אגם

אני חדשה פה ואני אוהבת אותך מאוד מקווה ששנה הבאה אני יראה אותך בפסטיגל ומתתיי תבואיי כבר לבאר שבע?? מקווה שבקרוב אני יראה אותךךך אוהבת אותך מלא אביב

יאאייי אני מצליחהה להגיבבבב 3>3>

אם קראת כבר את התגובה שלי דרך שי {מותק תודההה} אז אני שלי עבדי P: בתמונה בצד זה תמונה מהמימונה אני יכולתייי להיותתת ששםם זאתת הייתה מימונה של אח של חבר טוב של אבא שלי ופיספסתי את ההזדמנות שלי לראותת אותךךך לפחות שלחו לי כמה תמונות P:

../images/Emo70.gif אגמי ../images/Emo99.gif יפה שלי ../images/Emo23.gif

אגם מדהימה שלי אני אוהבת אותך!!
את שחקנית מדהימה ודוגמנית עוג יותר מדהימה!! ורציתי לשאול אותך כמה שאלות:
את ממשיכה לדגמן בסקצ'רס?
את תופיעי בחנוכה? אם כן איפה
את ממשיכה לדגמן לאינטימה?

ספיר מתוקה

על כל השאלות עניתי בהרחבה לשאר החברים אז את מוזמת לעין אוהבת מליון

למעלה