פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

omer719

New member
../images/Emo41.gif פרק שבועי12 - הדחה - 21:00 ../images/Emo41.gif

מי יודח הערב? אשר? יוסי? עינב? או קרן? מה נסגר עם עינב אחרי אתמול בערב? ואיך השפיע מה שהאח הגדול הראה על עינב ואשר על הוילה? נגלה הכול היום
בינתיים אפשר להמר ובהמשך לתת דיעות על הפרק. אז שיהיה דיון נעים, שמרו בבקשה על שפה נאותה!

ruti

New member
אין ברירה. קרן היא המודחת הערב

אי אפשר להדיח את עינב או את אשר. הם מענינים מדי. הם מוסיפים פלפל. עינב צועקת ואשר עם הדת שלו. אם היו כרגיל צבר ושפרה מועמדים להדחה אז צבר היה הולך. לא נורא. צבר ילך שבוע הבא אחרי יום כיפור. נמאס מהשיעמום אתו. ויוסי מה פתאום שילך. אין מצב כזה.

ruti

New member
צבר טעה: יש קהל ויש הדחה

עכשיו זה ברור מאליו. צבר חשב בגלל שלא הכניסו את הקהל מוקדם אז אין היום הדחה. הוא טועה וזה אוכל אותו

Time Dilation

New member
צבר לא יודע מה הוא רוצה מעצמו

הוא ביקש מאשר ועינב לנהל שיחה לפני כולם כאשר היו בחדר האח הגדול ועכשיו הוא פתאום רוצה לדבר לבד עם אשר?? צבוע שכמותו

Martha

New member
איך תעוף אם היא לא מועמדת להדחה?

ולדעתי היא תשאר עד הסוף.

איזה מוזר שאף אחד לא מגיב על

איך שקרן התלבשה ועוד אומרים שעינב פרחה...תודה לאל שהיא עפה לא סבלתי אותה

ruti

New member
היא נראית מעולה. אני רוצה רגליים כמו של קרן

היא נראית טוב ומתלבשת כן בטוב טעם שמחמיא לה. עינב מלאה ולא תמיד לובשת מה שמחמיא לה וזה חבל. עינב צריכה ללמוד להתלבש אני לא בהכרח מסכימה עם קרן והדרך שלה אבל אני יודעת שהיא נראית מעולה

טוב מה שנכון נכון היא צריכה ללמוד איך

להתלבש,איך לדבר כמו בן אדם,לעשות דיאטה היא צריכה הרבה דברים קיצר..

קפרי

New member
גם אני לא מתה על קרן אבל מותק, לא לשכוח שכאשר

יש גוף, הכל הולך ונראה מליון דולר, וכאשר הגוף מגושם, מיליון דולר יראו שקל!

ליטליקSD

New member
אני יכולה להגיד לך משהו אחר

בערב רא השנה, שהיה אצלי בבית, ישבתי עם בת דודה שלי שלא רואה את התוכנית וסיפרתי לה שאני דווקא אוהבת את שי וצבר ושפרה וכדומה. חמישה ימים אחר"כ נפגשנו שוב, הפעם בתל אביב, והיא סיפרה לי שהיא דיברה על התוכנית ועל האינפורמציה שנידבתי לה לגביי המועמדים עם אנשים שצופים ומצביעים. להלן אצטט את דבריה באופן מלא: "דיברתי עם חברים שלי, שכנים וחברים של ההורים במה שסיפרת לי לגביי מתמודדי 'האח הגדול'. אמרו לי כמעט כולם פה אחד שאת שי הם פחות אוהבים (בגלל שלל הסיבות שמניתם פה, בפורום) ושהמועמד הדומיננטי שהם תומכים בו הוא צבר (!!!!!!!)." לאחר מכן סיפרתי לה שבעלה של חברה טובה מאוד של אמא שלי הוא אחד החברים הכי טובים של אבא של צבר ושאלתי מה לגביי יוסי שע"פ דבריהם של חברי הפורום הזה וע"פ האהדה בכל תוכנית הדחה הוא מועמד צפוי לזכייה, היא אמרה, ואני מצטטת שוב: "אהה.. עליו דווקא לא אמרו לי כלום, רק אמרו שהוא עילג שמבדר בקלישאות דביליות.. לא משהו מעבר... כנראה לא אוהבים אותו.." עכשיו, תסיעקי מזה מה שאת רוצה.

למעלה