פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

דורון

New member
חחחחחח אל תאמינו להם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הם מנסים לשכנע אנשים לשלוח SMSים בטענה כאילו כולם מצביעים חחחחחח. עכשיו אני בטוח שהם בבעיה עם ה SMSים אז אמרו לארז להגיד את המשפט הזה.

קפרי

New member
אז הם צודקים שהמזרחים טיפשים? אתם כל הזמן

מזכירים את זה, אני מזרחית ואין לי בעיה עם שום אשכנזי או צפונבוני כי התרבויות שונות וכן, משפחת בובליל ברברים לאללה, זה שהם עושים מסך עם אדרנלין נכון בדיוק כמו שני סייפנים, או מתאבקים או אולי יצפאן רק להיות הם באמת בלי חיקויים?

אשר משחק אותה תמים

"לא ידעתי עד לפני יומיים שכשאני יוצא מהחדר מדברים מאחורי הגב" ממש ממש צדיק !!! למות על התמימות שלו !

noziz mum

New member
אין מילה שמתארת את עינב יותר טוב מפרחה.

אם זה מדבר כמו פרחה, נראה כמו פרחה וחושב כמו פרחה- זה פרחה
צבר מלך

לא יפה למה פרחה? היא כעסה

והיא צודקת באלף אחוז. עינב היא אחלה, כנה ואמיתי , שי הלא ישר ולא לא עושים כלום. פשוט בושההההההה. צבר חמוד , אבל, אחרי מה שראיתי עכשיו ירדו לי העיניים ממנו. בן אדם שלא יודע לשוחח .

yafufa88

New member
והסיבה שהיא התעצבנה - ואותה חתכו...

היתה בגלל ששי ואנשים נוספים מלא פעמים תכננו ביחד להעיף מישהו אבל רק אותה ואת אשר נזכרים להעניש.. והוא חמוד במראה, אבל מתנשא באופי.

קפרי

New member
פרחה באבוה פרחה, בושה להיות לצידה של אחת כזו

את שמת לב לאצבע המשולשת שהוציאה על המצלמה כאשר היא יודעת שמליונים צופים בה וגם אם לא? פרחה צורחת, פרחה מתלבשת חושפני גם אם לא מתאים לה (רוצה חזן אלאק), פרחה תמיד מזכירה אנשים אחרים בקנאה לא מוסוות ("כל האשכנזים הצפונבונים), פרחה אוכלת עם פה עקום ופתוח (אמרתם על ערן? יש גם עינב, פרחה מצקצקת בפה, פרחה אוכלת מהסיר ולוקחת דברים ללא רשות, פרחה משקרת וצועקת ויש לה קול חייתי.עוד? אם זה לא פרחה מה כן בשבילך?

cookies10

New member
למה כל כך הרבה שינאה לשפוך על בחורה אחת

את לא בגילה את יכולה להיות אמא שלה וגם את שהיית בת 23 עשית הרבה שטויות... אנשים משתנים מתבגרים ומתקנים את טעותם כולם טועים בגיל העשרים...ומשתנים עם השנים. גם אם את חושבת שהיא פרחה, אבל את אפילו לא ציינת דבר טוב שיש בה את ראית אצלה את הרע.... למה לחפש את הרע אצל האנשים ולא את הטוב... אני חושב שעינב אמיתית מכל הנשים שהיו בבית.. ושיש בה הרבה חוכמת חיים היא צדקה בקשר להדחה...כי כולם עשו קנוניה... היא דבקה בעקרונותיה ונילחמת איתם עד הסוף ובלי לדפוק חשבון למצלמות. זה שיש לה פה עקום היא לא אשמה...לא ראיתי לא מעניין גם לא צריך לציין אפילו... הדיבור שלה אומנם פשוט וזה עוד לא אומר שהיא טיפשה... היא ציינה שהיא לא מלומדת והיא רוצה ללמוד אבל היא חכמה ובוגרת לגילה.. היא שם הכי טיבעית מכווולם וקשה לאנשים לעכל, למה היא במסיכה... כי כולם שם מסיכות, בחוץ ובפנים הבית ורק כדי להשיג את המטרה שלהם...כולנו שחקנים אבל עינב זה עינב... כמו שיוסי זה יוסי...

קפרי

New member
אז בואי אני אספר לך בקצרה;

לא רק שאני לא הייתי כזאת, הייתי מנומסת מאוד וביישנית והילדים שלי בגילאים שלה ואו או, יש הבדלים ע נ ק י י ...ם. זה לא שייך לגיל, זה אופי, חינוך, סביבה ותרבות והיא לא באף אחת מאלה נקודה. אגב, לא שונאת אותה, שונאת מאוד את ההתנהגות שלה, גדלתי באשקלון, למדתי ב"רוגוזין" ובחיים לא הוצאתי אצבע משולשת, כן צרחתי כשהרגיזו אותי אבל בסגנון שונה שלא היה בו שמץ וולגריות. רגע, בעצם יותר גרוע, כשהייתי בגילה הייתי נשואה + ילד מול המשפחה שלי, של בעלי ושל הסובבים אותי, לא העזתי להתנהג טיפה כמוה ועד היום לא השתנתי, בעבודה היו צוחקים עליי כשהיו אומרים לי: "את מתה להיות רעה ולא יכולה" ז"א לא משתנים וגם אם כן, לא כל כך, לא שם לב שיוסי עודד אותה? הוא הציע לה לעשות או לדבר שטויות העיקר להישאר. עכשיו את כותבת שלא ציינתי שום דבר טוב בה, שיט, אין לי, אין בה, לא מחפשת,וגם אם יש בה, מה שהיא מראה הכי הרבה את השלילי ואם זה במודע-בעיה שלה, אם לא-אז היא לא כזו חכמה... ואם היא אמיתית זה לא אומר שהיא חיובית. (בחיים צריך להציג קצת לעיתים גם מתוך נימוס), אז אם צדקה לגבי ההדחה, אולי יש לה אינטואיציות טובות ואולי בזה היא טובה, גם א ני תמיד אומרת שאין רק רע או רק טוב, אבל תלוי מה מבליטים וכמה יש. לא אמרתי שיש לה פה עקום ואם כן סליחה כי התכוונתי שהיא אוכלת כך ושוב מאופן ממש מגעיל, להעיר לה אפשר? יש אבא שם? להגיד לה בשקט להיות קצת יותר מנומסת מול המצלמות? אבל למי איכפת...וזה לא הדיבור, גם אמא שלי מדברת פשוט יותר מיוסי אפילו ואני מתה עליהם אבל אני לא גאה ולא מתביישת בזה ולא מציגה לראווה, לא כולם חכמים ולא כולם יכולים ולא זו הבעיה, אלא הגישה המגעילה שלה, בוגרת, לא צורחת, לא מוציאה אצבע ורק על זה היו צריכים להעיף אותה מההפקה, אבל אותם מעניין כסף. אגב, להבדיל, אנשים עם מוגבלויות (ואני רק עושה הקבלה כדי להסביר יותר טוב את כוונתי) הם מתנהגים כפי שהם בלי הצגות כי לא יכולים אחרת, די מקווה שבחיים הם קצת יותר שונים... חתימה טובה .

bibaso

New member
הוא נפגע מזה ש..

גם אם אשר נפגע ממנו למה הוא לא הלך לדבר אתו אלא דיבר עליו עם אנשים ועוד עשה את תאום ההצבעות

יNOT

New member
אהבתי איך עינב פקדה על אשר ../images/Emo195.gif

"לך תביא כוס מיים! " זמן שהיא בוגה בחדר "האח הגדול". אשר כמובן הסתכל עליה ככה

למעלה