אז בואי אני אספר לך בקצרה;
לא רק שאני לא הייתי כזאת, הייתי מנומסת מאוד וביישנית והילדים שלי בגילאים שלה ואו או, יש הבדלים ע נ ק י י ...ם. זה לא שייך לגיל, זה אופי, חינוך, סביבה ותרבות והיא לא באף אחת מאלה נקודה. אגב, לא שונאת אותה, שונאת מאוד את ההתנהגות שלה, גדלתי באשקלון, למדתי ב"רוגוזין" ובחיים לא הוצאתי אצבע משולשת, כן צרחתי כשהרגיזו אותי אבל בסגנון שונה שלא היה בו שמץ וולגריות. רגע, בעצם יותר גרוע, כשהייתי בגילה הייתי נשואה + ילד מול המשפחה שלי, של בעלי ושל הסובבים אותי, לא העזתי להתנהג טיפה כמוה ועד היום לא השתנתי, בעבודה היו צוחקים עליי כשהיו אומרים לי: "את מתה להיות רעה ולא יכולה" ז"א לא משתנים וגם אם כן, לא כל כך, לא שם לב שיוסי עודד אותה? הוא הציע לה לעשות או לדבר שטויות העיקר להישאר. עכשיו את כותבת שלא ציינתי שום דבר טוב בה, שיט, אין לי, אין בה, לא מחפשת,וגם אם יש בה, מה שהיא מראה הכי הרבה את השלילי ואם זה במודע-בעיה שלה, אם לא-אז היא לא כזו חכמה... ואם היא אמיתית זה לא אומר שהיא חיובית. (בחיים צריך להציג קצת לעיתים גם מתוך נימוס), אז אם צדקה לגבי ההדחה, אולי יש לה אינטואיציות טובות ואולי בזה היא טובה, גם א ני תמיד אומרת שאין רק רע או רק טוב, אבל תלוי מה מבליטים וכמה יש. לא אמרתי שיש לה פה עקום ואם כן סליחה כי התכוונתי שהיא אוכלת כך ושוב מאופן ממש מגעיל, להעיר לה אפשר? יש אבא שם? להגיד לה בשקט להיות קצת יותר מנומסת מול המצלמות? אבל למי איכפת...וזה לא הדיבור, גם אמא שלי מדברת פשוט יותר מיוסי אפילו ואני מתה עליהם אבל אני לא גאה ולא מתביישת בזה ולא מציגה לראווה, לא כולם חכמים ולא כולם יכולים ולא זו הבעיה, אלא הגישה המגעילה שלה, בוגרת, לא צורחת, לא מוציאה אצבע ורק על זה היו צריכים להעיף אותה מההפקה, אבל אותם מעניין כסף. אגב, להבדיל, אנשים עם מוגבלויות (ואני רק עושה הקבלה כדי להסביר יותר טוב את כוונתי) הם מתנהגים כפי שהם בלי הצגות כי לא יכולים אחרת, די מקווה שבחיים הם קצת יותר שונים... חתימה טובה .