פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

My Little Fairy

New member
העניין הוא שהאנשים הללו לא מצביעים

אחוז קטן מהם מצביע, ומי שמצביע לא מצביע הרבה. מעריצי יוסי הם רבים, ורובם מצביעים כמה פעמים.

ליטליקSD

New member
תקראי את ההודעה שלי שוב

מדובר באנשים שמצביעים כל אחד יותר מכל הפורום הזה ביחד. הם אלה שמצילים כל הזמן את שפרה וונסה.

My Little Fairy

New member
התכוונתי לסוג האנשים האלה.

ברור לי שיש הרבה תומכים שמצביעים לצבר ושפרה, אבל הם לא הרבה. טוב, ימים יגידו.

actress

New member
מה בכי עכשיו יעזור ויתרום מה

תלמד לא לעשות כאלו מזימות לעתיד, מעצבן המשחק הזה איתה, איזה קוטרית, דחילאק שחקי ושתקי

../images/Emo2.gif האם קרן תצליח להינצל מההדחה הצפויה?

הסולידים יגידו שישאירו אחרונה עם אשר ולבסוף היא תודח המעיזים יגידו שעינב ואשר ישארו אחרונים ולבסוף אשר יודח. בכל מקרה אלה שתי התרחשיות האפשרויות אך מעבר לזה זה כבר התערבות של ההפקה..

אורישקי

New member
בסוף הדורבן יודח../images/Emo6.gif

חח סתם,אין מצב. זה אשר או קרן כנראה,גם לעינבי ש יחסית סיכוי קטן אבל לא כמו אשר וקרן

אכדית

New member
והיא גם לבשה שמלת הדחה ../images/Emo6.gif

זה היה צפוי. כל דבר אחר היה הפתעה. אולי אשר לא ממש מפתיע.

TLV GUY2

New member
תצביעו לקרן איזה 5 הצבעות כ"א

זה יכול לשנות את כל החודשים הקרובים לטובה בתוכנית...

shy6

New member
חח נשבר שיא בשליחת SMS ועוד הערב לא נגמר

הם בכוונה שמו 2 מזרחים על הגריל במקום 2 אשכנזים, כי ההפקה ידעה שהמזרחים שונאים אפליה וילחמו נגדה ויסמסו כמו מטומטמים. איזה טיפשים. התערבות ההפקה רק החלה היום, הם ראו שזה משתלם. חכו חכו

TLV GUY2

New member
זה רק מראה שקרן כבר יכולה לצאת עכשיו

אני יכול להתערב שלא יראו אותה אפילו בכוונה בתוכנית של היום שחס וחלילה לא תקבל יותר הצבעות מאחד הצעקנים.

cookies10

New member
זאת אומרת

שכל אחד שרוצים להדיח אז ההפקה פחות מראה אותו איך היגעת למסקנה כזאת הרי ההפקה לא יודעת עד הרגע האחרון מי יודח זאת אומרת שכל הSMS זה סתם ורק בסוף ההפקה מחליטה מי יודח לך תדע מה מסתתר מאחורי.... הכל תלוי בהפקה...

insane sanity

New member
איך לא יודעת?

למה הם שמו מסיכה על העיניים? :) כל פעם הם רואים את כמות ההצבעות.. ויודעים למי יש יותר.

למעלה