פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

Yaki J

New member
השיחה של הבובלילית והקקטוס היתה מעניינת

פעם ראשונה הבנתי שהיא לא טיפשה. שכנעה אותו שלאחרים יש אינטרס להמשיך להעצים את המלחמה, ושבזמן השבוע באו אליה ואמרו לה תמשיכו ככה, במיוחד אלו שבאו אליו ואמרו לו אתה צודק. היא גם שתלה לו בראש את זה ששפרה פוגעת בסיכויים שלו. אין נקרעתי מצחוק. במיוחד מהמשפט האחרון לפני שקטעון את זה למען עוד שיחות חרמנות של ונסיה - "אתה הרי יודע צבר שאני לא נגדך - בעיקר בגלל שאתה חתיך":.

שוב פעם הבלבול..

התבשיל של אשר היה בראש השנה לא בשבת וזו היתה שיפרה וצבר לא קשור לזה בכלל. הקטע של צבר היה ביום בשבת הפריע לאשר שהוא אפה עוגות בשבת.

h i l l e r

New member
תרמית של ההפקה

בשידור החי בערוץ 20 המשימה נערכה פעמיים ובסיום קול של אישה אמר שהייתה טעות קריטית אחת והם עברו את המשימה. היום בערוץ 2 שודרה המשימה כאילו בוצעה פעם אחת וקול של גבר אמר שהם עברו בלי טעויות. הטעיה מצד הפקת התוכנית. שישדרו את האירועים כפי שהתרחשו.

דולטש

New member
מה בדיוק "נפסל לשידור" בערוץ 20?

פתחתי ערוץ 20 כרגע והיה שיחה בין אשר לשי, ושי אמר לאשר שהוא צריך ללכת לדבר עם צבר או משהו ופתאום הגיע מסך שחור עם "נפסל לשידור". ממממ? מישהו?

יNOT

New member
הסברים באתר קשת ../images/Emo9.gif

פה או שנואשנו, או שאין לנו פשוט הסבר.

Prime Time

New member
עוד הפעם אשר מתנצל בפני צבר

נמאס לי לראות אותו משפיל את עצמו. לא רוצה לסלוח, שלא יסלח. אשר את שלו עשה אז למה הוא ממשיך לרדוף אחריו...

Yaki J

New member
אני לא סובל את צבר אבל הוא לא אשם בזה שהוא לא

חכם במיוחד. רואיםן עליו שהוא באמת לא מבין למה אשר ועינב כועסים עליו. אז נכון הוא תינוק ודביל והתעקש לא לדבר, אבל אי אפשר להאשים אותו כי זה האופי שלו הוא תינוק. אני מעדיף שהטמבל הזה ימשיך להיות טמבל, מאשר ש.פרה שמשחקת את עצמה נעלה ולא כועסת ותמימה בזמן שברור שהיא עשתה את זה בכוונה. צבר טמבל, מתנשא, משעמם - הכל נכון. אבל הוא לא עשה את זה בכוונה או מרוע הוא נגרר אחרי ש.פרה. עדיף שהוא יבין שמי שמרוויח מזה זה שי הנחש הראשי ורנין.

אריאל5

New member
שההפקה לא תגיד שהיא לא מתערבת

עכשיו כל ישור הדורים של אשר נקטעת בכתובית "נפסל לשידור" את ההתעצבנות שלו לא הפסקתם הם רוצים להראות כמה הוא רע וכמה שפרה אחלה.

מה שכן אולי מישהו חלם בהפקה כרגע אבל אשר אמר

שכולם מדברים ותכלס הוא צודק כולם נותנים שמות ומתאמים עמדות בכלל אשר בשיחה הזו מראה כמה הוא מלך וכמה הוא יישאר עד לשלבים המאוחרים ושפרה היא זו שתחזור בקרוב הביתה

יNOT

New member
שומרים את זה כנראה לשידור המרכזי ../images/Emo9.gif

חושבים זה "אייטם"
ובינתיים גורמים לאנשים לא לראות את השידור בלייב.
היגיון מעוות

תכלס,צבר משפיל אותו לגמרי

זה לא ייאמן צבר עוד לא יצא מזה שמישהו אחר ולא יגאל עמיר רצח את רבין חח

Prime Time

New member
צבר משפיל את עצמו...משחק אותה קשה

למחילה. מילא אם הוא היה נערה בת 17...

jaycom

New member
צבר ממש מעצבן אותי! הוא שקרן וצבוע ברמות!

הוא משחק אותה פגוע מאשר. האמא של הפגוע.. כואב לי לראות את אשר שופך את הלב ומנסה לחפר על הטעות שהוא הצביע לו. כשצבר הצביע לו גם!!!

למעלה