פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

בהלםם

New member
גועל נפש מה שקרה עכשיו

אפשר להדיח את ארז טל???????????????????? שקל לא יראו ממני

אורישקי

New member
סופסוף נעשה צדק

ורואים איך אשר ועינב מנסים להמציא סיפורים אבל לא הולך להם.פחחח

babylon4

New member
עינב הולכת הביתה

לדעתי היא בטוח הולכת הביתה ברגעים אלו. בגלל זה השידור החי לא חזר. באינטרנט רואים??

כול הכבוד לעינב בחורה סופר אמיצה !!

העזה בשידור חי מול כול עם ישראל להתווכח בשידור חי בטלויזיה מול יוצרי הסדרה , היא צודקת האח הגדול ידע שיעיפו את צבר ולמרות שהרבה פעמים צבר תיאם וכו` הם לא העיפו אותו בושה , צריך לעשות עצומה !

../images/Emo45.gif

בתור אחת שדי מחבבת את צבר... זה בהחלט לא היה פייר
ואין ספק שאני מעדיפה את אשר ועינב בבית מאשר את שפרה וצבר. בעד עינב ואשר... צבר עשה לא מעט נגד כמה בתוכנית ואף אחד לא העז להעלות אותו להדחה או להעניש אותו. בקיצור, שחיתות
וד"א... היי לכולם... אני חדשה, וגם אני מכורה לאח הגדול יש מקום?

BeN ShaDe

New member
הוילה לא תהיה אותו הדבר!

סעמק , עכשיו צריך לחכות חצי שעה לשידור בערוץ 20!

nik name

New member
לא הבנתי למה אסור לבשל בראש השנה?

עד כמה שידוע לי ,מותר לבשל בחגים. אז מה אשר רוצה? לא הבנתי

nik name

New member
אהה הם בשלו על אש רגלה

אממ טוב ,אז הוא אולי צודק בקטע הזה ,בגלל שזה האוכל של אמא שלו אבל למה להתנהג בצורה כזאת?

eli7r

New member
הסבר ככל הידוע לי

מותר לבשל בחג גם על אש אבל זה בנתנאי שהאש היתה דלוקה כבר מערב החג לדוגמא משאירים נר נשמה דולק וע"מ להדליק את הגז מדליקים גפרור מהנר ואיתו ידליקו את הגז.

Fairywitch

New member
אם את חילונית מותר- אלא אם יש לך דתי צעצוע

שיושב לך על הראש ומכריח אותו לעשות רק מה שהוא רוצה ורק שמתאים לו. כי האוכל שהביאו לא היה, חלילה, בשביל כולם- קודם כל בשבילו. שהשאר ייחנקו.

אוי ואבוי../images/Emo118.gif

זה ממש לא ככה - הוא הסתכל על שפרה כאחת שמודעת להלכות חג, ומודעת לזה שברגע שהיא מחממת את האוכל בצורה שאסור אז לאשר אסור לאכול מזה. אבל היא עשתה את זה בכל זאת ואז הוא לא יכל לאכול את האוכל של .. אמא שלו. ומזתומרת קודם כל בשבילו? הוא בסוף זה שנדפק.

Fairywitch

New member
לא, הוא לא. זה היה סיר אחד מבין רבים.

יש שם הרבה סירי מאכלים בשריים שצמחונים בבית לא יכולים לגעת בו- אז?

למעלה