פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

My Little Fairy

New member
מה הבנת? היא חיממה את כל הסיר.

יכלה לחמם רק לעצמה ולא להטריף לאשר את האוכל של אמא שלו. עשתה דבר גועלי. גם ככה אשר לא יכול לאכול את מה שהמשפחות שולחות, אז עד ששולחים לו אוכל כשר, להטריף גם את זה?

insane sanity

New member
זה לא נגמר לי..!! אני באקסטזה!

אני כ"כ מרוצה.. לא מאמינה שנעשה צדק כזה!!! מבחינתי כל אחד מהרביעיה הזו יכול לעוף!!

מיקאלה1

New member
הקערה התהפכה על פיה, באמת יש אלוהים!!!

מעניין אם עינב תעזוב את הוילה........

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חסכו לי כסף....

ואיך ? ע"י זה שלא אכפת לי מי מהארבעה יעוף.... כך לא צריך לסמס... יופי ששפרה וצבר נשארים

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלגמרי.../images/Emo6.gif כבר הכנתי את הפלאפונים.

צבר ושיפרה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני אמרתי. עשרות שקלים נחסכו!

גם ההורים שלי תיכננו להצביע

kerengil

New member
לא נכון

צריך לסמס לקרן כדי שהיא לא תעוף, אסור לבזבז את ההצבעה הזו כשיש כזו הזדמנות להעיף את אחד משלושת המוסקיטרים המגעילים (אשר-יוסי-עינב). לכן, כדי שקרן לא תעוף פשוט כי אף אחד לא יצביע לה, צריך לסמס לה ואז יש סיכוי להעיף אחד מהשלישיה המגעילה.

Fairywitch

New member
חה../images/Emo70.gifועל זה ייאמר (במיוחד לאשר ועינב):

יש אלוהים!!!!

א ו ר3

New member
ישששששש סוף סוףףף ../images/Emo6.gif

הערסית והדתי צעצוע קיבלו את מה שמגיע להם!!!!

BeN ShaDe

New member
אז אשר ועינב מועמדים להדחה במקום צבר ושפרה.

טוב , עדיין קרן תהיה זאת שתלך (לפחות ככה אני מאוד מקווה). חבל שזאת לא שפרה.

תיפלץ

New member
ההפקה עשתה לעצמה רייטינג אבל איכזבה!!!

ההפקה מתערבת בדעת הקהל ושולטת בדעת הקהל בלי סוף!!! זה אמור להיות החלטה שלנו בלי שההפקה תביע את דעתה ותחרוץ גורלות!!! עינב בובליל צודקת שהיא אומרת שכל הבית הזה כולו קודים וסיכומים!!! אבל אותם תפסו אז הם מקבלים עונש? ההפקה בוחרת להתעלם מהרבה מאוד דברים שהקהל בבית זועם שוצף וקוצף עליהם!!! אני מאווווווווווווד מקווה שעינב חזני לא תחליט לפרוש כי אז התוכנית הזאת מאבדת שחקן משמעותי ! העם אוהב את עינב חזני ולא יוותר עליה לעולם!!! מי נשאר שם??? שפרה החפרנית קרן היפה והשתוקה שי המנהיג בשקל רנין המזוייפת מצעמם לי!!! עינב עושה צחוקים ועם כל הפרחיאדה שיש בה היא מדליקה תמסך ואני מת עליה!! העם צריך להגיד דברו ולהשאיר את עינב בובליל! בתקווה שההפקה לא עשתה טעות גדולה מידי וזה מאוחר מידי עבורם! הפקה בשקלללללללללללללללללללל

mooolly

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה