פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

Princess Galush

New member
מישהו יכול להסביר לי שניה?

אני מדמיינת או שזה אמיתי? באמת המועמדים הם קרן, יוסי, אשר ועינב? איך זה קרה? מה עם המועמדים שנבחרו ע"י הדיירים בבית?? יש!!!!!!! D:

fairy8

New member
את לא מדמיינת

המעומדים לההדחה הם קרן, יוסי, עינב, אשר השניים האחרונים מעומדים מכיוון שעשו ברית בינהם להדיח את ש"צ (שיפרה וצבר) ועברו על חוקי האח הגדול של מאפשר לכרות בריתות. כך שש"צ ניצלו. שנה טובה

כל הכבוד להפקה.

צבר ושיפרה.
אשר דוחה אותי. חבל שמציגים אותו כצדיק המתחסד. אהבתי את הצחוק והחיוך של צבר כשהראו את התיאום בין אשר ועינב.

BeN ShaDe

New member
אם שמעתי נכון , צבר אמר לאשר בסוף...

"אל תדבר איתי בכלל יותר" או משהו כזה. מאוד מעניין מה שקורה עכשיו בוילה ומה שייקרה כל הלילה ובכלל מעכשיו והלאה. חבל שערוץ 2 לא החליט להשאיר את "האח הגדול" לייב כל הלילה לאור כל המאורעות בדקות האחרונות.

Fairywitch

New member
זה תמיד בלייב כל הלילה../images/Emo12.gif

אבל עכשיו לא- למשך חצי שעה.

היפ הופ1

New member
יששש אני מאושרת..

מי צחק על מי ?? שפרה וצבר צחקו על אשר. זה גדולללללללללל אשר הביתההההה

ילדונת5

New member
עינב צודקת!!! עזבו אותה בשקט!!!

לא יהיה מעניין בלעדיה, צבר הביתה!! {למרות שאתה מה זה חתיך!}

nikename

New member
אשר הגזים. צבר צדק,שיוריד את הכיפה.

אשר מתלונן,שבחג אנשים מבשלים,(שאגב לא הבנתי מה קרה,הם סך הכל העבירו אש,זה מותר)בעוד הוא עצמו הולך ובשבת,שזה יום שיותר קדוש מחג,הוא זומם מזימות. לא יפה, מה גם שצבר לא אמור להיות חבר שלו? לפני ראש השנה הם לא נכנסו לחדר והפגינו אהבה נצחית? מוזר מה שהולך שם.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo44.gif../images/Emo45.gif היה היום תוכנית מעולה

קצת הפריע לי שלא הראו את אשר כמו שהוא היה באמת , במיוחד את הקטע עם רבין.
אבל העריכה של התוכנית הייתה פשוט גאונית
(אני לא מתכוון מבחינה טכנית , אלא מבחינת בחירת הקטעים ) כמובן שמה שהכי עשה לי את זה , זה הוויכוח של עינב
היא עוד עלולה לשבור שם מראה או מצלמה

hamershlag

New member
תכנית פצצה. עשתה לי את הערב

עד היום, אשר יצא מלך. כולם אהבו אותו עכשיו יצא הפרצוף האמיתי שלו אמירות שוביניסטיות אמירות ימניות קיצוניות תיאום הצבעות קטנוניות על האוכל. סליחה בנאדם, אבל האוכל הוא לא רק שלך. ההפקה ניסתה לשמח אותך עם אוכל מהבית לקראת החג, אבל האוכל לא שלך, הוא מיועד לכולם!!! בקיצור. יש אלוהים, והצדק יצא לאור ודי כבר עם הדיבור המלוכלך ולשון הרע.

blondi rebelde

New member
כל הכבוד לעינב

אותה ואת אשר מעמידים להדחה, אבל ששי עשה קומבינות עם צבר וערן לא אמרו על זה כלום? שהם דברו עם האנשים בבית כנסת וגילו שהחזן גרוש, שבכלל היה אסור להם להחליף איתם מילה זה בסדר? ההפקה היו צריכים מהתחלה להעניש ואם כבר מענישים אז את כולם לא רק את אשר ועינב.

יNOT

New member
אין לי מה לומר אתה צודק ../images/Emo45.gif

באמת סוגיית הבית כנסת עוד לא נפתרה כלל... כל השיחות...מה נסגר איתם שם?

aviad99

New member
הצביעו לאשר! די עם הכפיה הדתית!

עם כל הכבוד לדת, בגלל אדם אחד דתי כולם צריכים לשמור שבת? שישמור שבת שיתן לאחרים לעשות מה שהם רוצים. מה הוא רוצה?! הם לא דתיים!

למעלה