פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

ליטליקSD

New member
לא נכון.

לגבי שי אני לא בטוחה למרות שאני אשתדל לעזור לו. לצבר יש קהל גדול ואני יודעת את זה ממקורות. לדעתי הוא לא יודח לפני אמצע נובמבר לפחות.

ההפקה הרסה את כל התכנית בשידור חי.../images/Emo118.gif

כל הרעיון של האח הגדול המקורי [עזבו שבישראל פתאום גם הקהל משפיע, עם SMSים..] - זה שלא יודעים מי מצביע למי, ולא ידעו גם, עד שיצאו מהבית ויצפו בזה בעצמם - אם יתחשק להם. עכשיו ההפקה גילתה לכל הבית למי עינב ואשר הצביעו, ולא רק זה - הם גם הראו וידאוז של תיאומים, שזה הכי בולשיט והכי סכסוכים - והם הרסו עכשיו את כל התכנית, יתחילו להיות קבוצות וזה יהיה מוגזם [הם מדברים על לעבור על כלל בסיס? מה הם עשו הרגע? הם גילו את ההצבעה!!] לדעתי היו צריכים לפני החשיפה של שמות המועמדים לזמן את עינב ואשר לחדר, להגיד להם ששפרה וצבר היו אמורים להיות מועמדים אבל החליפו בינהם - בלי ששאר דיירי הבית ידעו, ובהתאם לזה אשר ועינב יגידו מה שהם רוצים. אבל לא להגיד לכל הדיירים מי היה אמור ומה השתנה.. ולגלות הכל ולסכסך. זה לא עובד ככה.. >< אני מאוכזב

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

וואוו אני מסכים עם הרבה אנשים פתאום...

JoNy Boi

New member
../images/Emo45.gif

מילא להעמיד גם את שיפרה וצבר אבל להחליף?? ועוד להראות למי הצביעו???

ruti

New member
צודק 100% ../images/Emo45.gif ההפקה עשתה רעש בכוונה

וזה לא יפה. גם אני במקום אשר ועינב הייתי הולך מיד הביתה והורס להם את כל התוכניות של ההדחה, ששני אנשים ילכו הביתה בבת אחת לדעתי עוד לא קרה

biסk

New member
מסכים../images/Emo45.gif,הקטע הזה אדיוטי לגמרי../images/Emo134.gif

אני לא מת על אשר,את עינב אני מאוד אוהב אבל בלי שום קשר זה שהראו את הקטע על המסך זה פשוט בזיון.ניסיון עלוב ליצור דרמה בבית. היו צריכים לדעתי להעלות להדחה גם את עינב ואשר לצד שפרה,צבר,יוסי וקרן בלי יותר מדי הסברים פשוט להגיד שהם עברו על החוקים ובגלל זה הם מצטרפים. הרי שיפרה גם ככה היתה עולה להדחה גם בלי שהם היו מתאמים שלושתם (עינב,אשר ויוסי) די שונאים אותה. בקיצור אני ממש מקווה שעינב לא תעזוב כי מבחינתי היא עושה את התוכנית כרגע.

הוסיפו אקשן. כמו שצריך! עכשיו יהיה בלגן בוילה

ויהיה מעניין לצפות. נמאס לראות את אשר ישן על השפה או לשמוע את הזיוני שכל של השאר.

תכלססס זה הכי מעצבן הם סיכסכו עוד יותר בין

האנשים בווילה ההפקה ועוד איך התערבה פה

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

הרעיון הוא נכון , אבל היו צריכים לעשות את זה יותר בצינעה. לא לומר לכולם בעצם : "מהיום תדיחו את אשר ועינב " - כי זה מה שיצא

N o a m V

New member
צודק ../images/Emo45.gif

בוא נעזוב לרגע את כל הטלנובלה של אשר ושיפרה עם הדת - הרי גם היא וגם צבר הצביעו נגדם כל אחד בגלל הסיבה שלו, אז מה הם משחקים אותה תמימים .....יאללה נימאסו כולם שחקנים וצבועים. וגם כן ההפקה המעפנה הזאת - למה לגלות לכול הדיירים מה תיכננו אשר ועינב, כאילו זה לא לקחת חלק ולעזור לאסטרטגיה של כמה מהדיירים

לגמרי, זה בדיוק מה שהם עשו../images/Emo118.gif

מעניין אם הדברים האלה יחזרו על עצמם.. נראה לי שההפקה הגיעה למצב שהיא בשליש הדרך ואין דרמות אז הם יצאו נואשים.. עצוב

coocoola

New member
?

אם זה לא עובד בSMSים בחול...? אז איך כן מעיפים דיירים מהבית? מי מחליט? האח הגדול...?

אורישקי

New member
הם הודו במפורש שהם עשו את זה

גם אשר אמר "אני הרשיתי לעצמי לעשות את זה כדי לנקום בהם" והוא הודה שהוא תכנן,אבל עינב עושה צעקות ומתלהמת.

למעלה