פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

ortalav

New member
כאילו הוא לא רצה להדיח את אשר

אחרי שכל השבוע הוא היה פוצי מוצי איתו

אחייי עכשיו שאני קולט בזמנו אמרו שצבר הוא

שתול של ההפקה והלילה ההפקה הראתה את זה בגדול יש מצב גדול שצבר הוא שתול של ההפקה!

xCxD

New member
להצביע לקרן! שאחד מהשלישיה יוסי-עינב-אשר יעוף

אשר הזה דתי צעצוע, הוא לא מתקרב לקרסוליים של שפרה/צבר/לאון שהוא לא מפסיק להכנס בהם כל הזמן, אם הוא היה חצי ממה שהם הוא היה מסודר בחיים, הוא צבוע והוא פתטי וכל האמונה שלו שווה לתחת עם ההתנהגות שלו. ועינב היא הפרחה ההישראלית הממוצעת בהתגלמותה, מקווה שאחד מהם יעוף.

Jason2

New member
לכל מי שטוען שזו בושה

אז שיבין שהאנשים האלה נכנסו למשחק עם חוקים והם קיבלו ספר חוקים. הם עברו על החוקים ולכן הם נענשים וזה הכל. אבל זה לא מה שחמור בעיני, מה שחמור הוא שאשר הודה שהוא מנסה להדיח אנשים על חילול שבת, כלומר הוא מזהיר אנשים שלא יחללו שבת או שישמרו על חוקי הדת או שהוא ידיח אותם, אם זו לא כפיה דתית אז אני לא יודע מה כן.

nik name

New member
איכס הוא ממש דוחה

ואני מדברת בתור אחת שבאה מבית דתי ,ואני דיי מסורתית אבל ממש לא מקבלת את הכפייה הדתית של אשר ,וכן זו כפייהנ דתית!

xCxD

New member
יש הבדל בין לכבד את הדת לבין לכפות אותה, וכן

הוא כופה את הדת על שאר הבית, ואם אתה לא רואה את זה אתה עיוור. להעיף את הדתי צעצוע הזה!

nik name

New member
זה לא עניין של לכבד

אני יודעת טוב מאוד מה זה לכבד את הדת ,אבל בדרך שהוא עושה את הוא כופה עליהם לכבד אותו ,בגלל הדת... מה זה מפריע לו שהם מחממים אוכל ,או מכינים אוכל בשבת?כל עוד זה לא בבית שלו ,הם יכולים לעשות מה שבא להם. ועזוב את הקטע של האוכל בחג ,כי זה האוכל שלו ואוליי הוא צודק בזה ,אבל הוא מראה את השינאה שלו כלפיי שפרה בצורה גועלית ,וסוחף איתו עוד אנשים ולדעתי שפרה הרבה הרבה יותר צנועה מעינב הברברית. וצניעות מתבטאת לרוב באופי ולא בדת.

JasPoint

New member
הם לא היחידים שעברו על החוקים

גם צבר תיאם הצבעות בעבר עם שי וערן לא מפתיע שנטפלו דווקא לעינב ואשר

Jason2

New member
אין לי בעיה שכל מי שעובר על החוקים

מעכשיו יזכה לעונש, עד עכשיו החליקו מעכשיו זהו. אנחנו צועקים את זה כבר שבועיים ועכשיו הכל התפוצץ, הגיע הזמן. ואני גם שמח שכל העניין הזה עם הדת שאני אישית צועק את זה כבר שבועיים גם התפוצץ. ומה שאני חושב שכולנו מסכימים עליו שהוא שסוף סוף יש רעידת אדמה בתוכנית.

../images/Emo45.gif מסכימה ב-100%

אשר מגלם בצורה כמעט חסרת דופי את כל מה שמכוער בדת - גם מבצע כפייה דתית בצורה הכי בוטה שיש, וגם בכלל לא רואה שזה מה שהוא עושה מרוב שהוא עסוק בלהוציא לשון הרע ולהיעלב בשם הדת. פשוט דוחה ומכוער. מוציא שם רע לדתיים באשר הם. הדהים אותי שעוד אחרי שהוא תפס את עצמו על הדברים שאמר על שיפרה (יסלח לי לפני יום כיפור להוציא לשון הרע וכו'), זה לא גרם לו לשנות את דרכיו. אנשים, בחייאת רבאק תצביעו לקרן. כל אופציה אחרת תתקבל בידיים פתוחות!

למעלה