פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

Jason2

New member
כפי שאמרתי

היתה אי הבנה ושתיהן לא היו בסדר ונגמר. עכשיו מעצבן אותי אשר עכשיו. איזה שטויות חסר להם אוכל במקרר? כאילו שכל האוכל ששלחו לו פסול. אם זה ככה אז כל האוכל בעולם היה פסול לאכילה, כי הוא בא מאותו מקור. פשוט מעצבן.

רנין היא...

הכי נורמלית!! אפילו יותר מהיהודיות שאני רועה שם! ונסה יותר טובה? שהיא מתנהגת כמו זונה ליד איתי.. מצד אחד היא רוצה אותו מצד שני צוקחת עליו.. דיי ליהות גזענים יא מגעילים!

yafufa88

New member
מה הקשר גזענים?!

(יא מגעילה!) זה באמת לא בסדר מה שוונסה עושה לאיתי, אבל מה לעזאזל הקשר?? רנין חצופה לוקחת אמירה פשוטה ומשחקת אותה כאילו הבינה אותה לא נכון - יענטו אמירה גזענית שכוונה אליה! כולה ההיא אמרה שהבית מלא יהודיות אבל אף אחת לא תעיר אותה לבית הכנסת (כי למה שתצפה שנוצריה תלך לבית כנסת?!) - וההיא רק שמעה את המילה "יהודיות" ישר קפצה והתחילה ללכלך עליה! ועוד אח"כ היא משקרת ואומרת שהיא לא סיפרה לאף אחד, עאלק! בהתחלה חיבבתי אותה, אבל כבר גיליתי איזה צבועה היא! בכיינית על כל שטות ומניפולטיבית. ולא, אני לא אומרת את זה בגלל שהיא ערבייה, אלא בגלל הבנאדם שראיתי.

Jason2

New member
אשר מקבל עריכה של צדיק

אל תצפו לראות את הויכוח שלו עם צבר על רצח רבין וגם לא את כל הקללות.

Jason2

New member
לא בטוח

אני מקווה שיראו גם את השיחה של שפרה רנין וצבר.

ליטליקSD

New member
בת דודה שלי דיברה עם אנשים

אחרי הערב חג שהיה אצלי, שם דיברתי איתה על התוכנית ותמיכתי בשי. היא שאלה הרבה חברים שלה והתעניינה. אמרו לה שאת שי הם לא הכי מחבבים כי הוא שתלטן, ומנגד מאוד אוהבים את צבר. ויש לי תמיכה בצבר כי לא מזמן התברר לי שאני מכירה את המשפחה שלו, הם בני דודים של חברים מאוד טובים של ההורים שלי.

יNOT

New member
../images/Emo46.gif בדיוק חשבתי אותו הדבר !

ביקורת מוסיקה אמרת שאם לא יראו את הקטע הזה תאמין שמדובר בעריכה מגמתית? מה אתה מאמין עכשיו? (או שאתה רוצה לסתור את עצמך? )

העריכה מגמתית .

בשניה שההפקה הרשתה לעצמה להוריד את הקטע שבו התחיל לדבר אשר על רצח רבין . זה אומר שהעריכה מונעת לא רק משיקולים אובייקטיבים ולא מייצגת שקיפות . תהא הסיבה אשר תהא בעיניי ההפקה . הבעיה היחידה היא שגם אני לא ראיתי את אשר ממש אומר את הדברים ואני סומך רק על הנאמר כאן בפורום במקרה הזה . אני אגש לבדוק את הדברים בדו"ח היומי בכל מקרה אולי שם יש לכך ייצוג . בכל מקרה בפרק הנוכחי ההפקה הוכיחה שבערוץ 2 לא מתמצתים את ההתרחשויות אלא גם משפיעים עליהם באמצעות עריכה . ואני ממש לא יודע אם זה קשור לכך שהם הענישו את אשר ושמו אותו כמועמד להדחה .

יNOT

New member
הם הענישו את אשר ועינב רק בגלל בריתות, זהו.

הם הראו את זה. עונש על זלזול ברצח מנהיג, לפי דעתי זה לא לעוף מהתוכנית, יותר כמו לעוף מהארץ

שקרנית רנין חבלז

איך היא נשבעה במשפחה שלה שהיא לא אמרה לאף אחד ושהיא לא נפגעה חחח והיא סתם נפגעה מונסה!!! הרי ונסה התכוונה שזה חג של יהודים והיה חשוב לה להכנס לבית כנסת אז היא אמרה שאף יהודיה לא העירה אותה מה קשור רנין נפגעה??? ואחרי זה עוד היא אומרת אני לא הערביה המסכנה והחלשה אני לא מבינה אותה!! כשראיתי אותה בפעם הראשונה שהיא נכנסה לוילה קבלתי רושם שהיא ממש בן אדם חזק ושהיא תראה לכולם מאיפה הדג משתין

למעלה