פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

Dam Right

New member
יוסי מלך!../images/Emo6.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יNOT

New member
../images/Emo195.gif שיגייס את הפלוגה לפלאפונים ../images/Emo56.gif ../images/Emo6.gif

cat h

New member
האדם הקדמון המכונה שי

והערביה המתבכיינת המכונה רנין מתים שעינב תעוף, הם כל כך חיכו לרגע. אפשר לחשוב שהם לא תכננו תכנונים כל היום.

cat h

New member
האדם הקדמון המכונה שי

והערביה המתבכיינת המכונה רנין מתים שעינב תעוף, הם כל כך חיכו לרגע. אפשר לחשוב שהם לא תכננו תכנונים כל היום.

Omer Kun

New member
אסור שעינב תעוף!

אסור! לא אכפת לי מאשר, ולא אכפת לי מקרן או מיוסי.. אסור שעינב תעוף! היא צריכה להשאר עוד הרבה! תסמסו לה... לא סובל לא את אשר ולא את שפרה. אשר כופה את הדת שלו על כולם ושפרה עושה דווקא ומחללת את הכל. קיצר, שניהם פנאטים לכיוונים שונים! במקום לחיות בשלום זה עם זו, הם עושים דווקא אחת לשני... אמן שאחד מהם יעוף הבייתה.. אני מקווה השבוע שזה יהיה אשר (למרות שאין מצב... ההפקה מכורה, והם העמידו אותו ואת עינב להדחה בשביל שקרן התלך...) וחוצמיזה, אבא שלי סימס לו.
קיצר, קרן עפה! ואם לא.. אז ההפקה מכורה. ליתר ביטחון, תשלחו סמס לעינב XD צ'או.

יששששששש

זה היה גדול!!!! וגם אם שי וערן דברו בעבר, כולם דברו ועד עכשיו ההפקה שתקה ועכשיו החליטו לשים לזה סוף. מה, בגלל שתגידו שזה גזענות ומשחק מכור אז הם לא יענישו אף אחד?? כשהביאו לאשר בית כנסת ותמונה של הילדה ואלף דברים לא אמרתם שההפקה מכורה, ועכשיו כן??!

Lomsahne

New member
תקשיבו לי כולם ותקשיבו לי טוב....

היום נעשה צ-ד-ק,ואני בתור מרוקאי מתבייש בעינב ובאשר אני פשוט מתבייש זה פשוט הישראלי המכוער שמצפצף על החוקים וחושב שכולם מטומטמים... איך אני מאושר שזה מה שקרה,אנשים אתם באמת מקשיבים למה שאת אומרים ? היא לא אמרה פתגמים היא לא רמזה רמזים היא בפירוש אמרה למי להצביע במילים מ-פ-ו-ר-ש-ו-ת שזה חוק מספר אחד שאסור לעבור עליו ואתם מצדיקים אותם ? בושו לכם... בחיים שום שיחה לא הייתה קרובה לזה וגם לא השיחה בין ערן שי וצבר וההוכחה שהם לא הצביעו דומה... איך זה ששפרה וצבר לה הצביעו דומה ? מעניין מאוד אולי כי הם לא רומזים ולא שמוזים... שפרה וצבר יצאו מלכים ואני שמח שהורידו אותם מההדחה כי זה צ-ד-ק .. אתם בכלל מקשיבים לעצמכם ? רק תקשיבו למה שאשר אומר-פשוט זוועה.

Prime Time

New member
הישראלי המכוער שמצפצף על החוקים

וחושב שכולם מטומטמים לאו דווקא נמצא בתכניות הריאליטי. הוא חותך אותכם בכביש, הוא לא עוצר באדום/ עצור, הוא מקלל, הוא חוצה פס לבן, חונה בחניות כחולות, הוא שוטר שחונה באדום לבן/ על המדרכה, הוא חלק ממשפחת פשע והוא עוד הרבה דברים ואני לא בטוחה שמגבלת התווים תספיק לי כדי לכתוב את כל מה שהישראלי המכוער עושה, וכשהוא עושה את זה בתכנית ריאליטי, ועושה את זה בקטן יחסית לכל הנ"ל, כולם מתקוממים, אבל במציאות אף אחד לא מעז לעשות את זה. כמו עברייני מקלדת... יצא שכתבתי את זה כתגובה להודעה שלך, אבל לא התכוונתי אליך ספציפית, זהו סתם נקודה למחשבה.

אשר יצא מהמחבוא ובא לשבת עם שי,ונסה,שיפרה

ויוסי בחוץ. אשר בקריז. מגיע לו.
הוא טוען שהוא ועינב לא רצו מול המצלמות לדבר ולפתוח את הכל, אז הם כנראה התכנסו בחדר האח הגדול. חבל שאת התיאום הדפוק שלהם הם עשו לעיניי המצלמות. הו ואשר כרגע אמר שהוא לא מצטער על מה שהוא עשה ועל ההצבעה שלו - שיפרה וצבר. והוא גם הוסיף שהוא בחר בהם להדחה בגלל שהם חיללו את החג או את השבת, לא הבנתי כי זה לא מעניין אותי. הבחירה שלו ממש מטופשת! עזבו את זה שצבר ושיפרה מדהימים בעיניי, הוא עושה את הבחירה בגלל הדת ובגלל חוקי ההלכה, וזה ממש דפוק. כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה! אם היא לא מאמינה, שלא תאמין. ואני בדיוק רואה את השידור ואשר הסביר לשיפרה את כל החרטה הזאת שהוא כעס על זה שהיא בישלה את האוכל של אמא שלו..אישה כשרה וידה ידה ידה. ושיפרה אמרה שהיא ממש לא עשתה את זה בכוונה. לפחות היא יודעת להביע חרטה.

אשר קרא לצבר ולשיפרה "היצר הרע". הוא אמר

לשיפרה בפנים שהוא לא רוצה לראות אותם בבית. שפרה אמרה שחבל לה שהוא מדבר ככה. אשר ממשיך להגיד שהם פתחו מאפייה בשבת ושיפרה יצאה עליו בטענה של:"מה, המטבח הזה שלך?" ואני כלכך מסכימה איתה. שיפרה אמרה לאשר דבר חכם - שבין אדם לחברו - הוא נפל. וואו, אני שומעת את השידור וכותבת לכם ואני כלכך מסכימה עם שיפרה. היא אמרה שכמו שאנשים צמחונים לא מצפים שלא יבשלו בשר...אז גם הוא בתור אדם דתי לא צריך לצפות שלא יחללו את השבת ויקפידו על כל החוקים שלו.

ady18

Well-known member
הפרק היום

מראה שוב כמה אשר ושי צבועים הפתיע אותי מאוד לרעה ששי לא מועמד ואני מקווה שאשר ילך... צבוע ומגעיל וכול הכפייה הדתית שלו... אני פשוט בהלם שככה מתנהג דתי עם כיפה ועינב עם התגובה המבזה שלה עם קבלת העונש...

ההתרשמות שלי .

מספר נקודות חשובות ( בעיניי ) שהופיעו או נעדרו מהשידור המרכזי : 1 . המשפחה של אשר הביאה את האוכל לחג . זאת משפחה שומרת כשרות ושומרת שבת . 2 . שפרה וצבר לקחו את האוכל שהמשפחה של אשר הביאה וחיללה את האוכל באמצעות זה שטרחו להדליק אש בחג על מנת לחמם אותו . קשה להאמין ששפרה באמת לא ידעה שזה חילול שבת או זה אוכל שבא מבית דתי . מדובר בהקטנת ראש מהצד שלה . מה גם שהאקט הזה באמת חילל את האוכל שהכינה אימו של אשר ! ומנע מאשר עצמו להנות ממנו . 3 . ונסה היא בחורה ילדותית ומניפולטיבית במובן הרע של האינפנטיליות שאופפת אותה . הדרך בה היא מנסה לשחק באיתי כאשר ביד אחת היא מקרבת וביד השניה מרחיקה לא מתאימה לאנשים בוגרים . היא מודעת היטב לתחושות שאיתי פיתח אליה והיא משתמשת בהם לשם השעשוע האישי שלה . היא פשוט נהנית לשחק בבחור שמוכיח חוסר נסיון ונאיביות אין קץ . 4 . ונסה לא סתם פלטה את המשפט עם " היהודיה " הוא נפל על קרקע פוריה כי רנין גם כך חשה לא חלק מכל החבורה בוילה בשל מוצאה . וזה בולט בעיקר בתקופת החגים בהם ההבדלה בין היהודים לנוצריה באים לידי ביטוי ביתר שאת . וונסה ידעה זאת מראש , זה תמים לחשוב שהיא השחילה את המילה " יהודיה " סתם ככה במקרה וסתם ככה כאשר רנין עמדה מטר ממנה . התגובה של רנין היא תגובה פסיכולוגית שמאגדת בתוכה תיסכול שנמשך לאורך כל החגים . זה לכשעצמו לא עושה את זה לנכון או למוצדק אבל זה מאוד מובן בעיניי . ואילו ונסה שיש לה נטיה להשתמש במונחים גזעניים כמו אשכנתוזים ובתור אחת שיודעת בדיוק מה היא גזענות, יודעת גם כיצד להשתמש בה ברמזים כאלה קטנים ולא מזיקים לכאורה לאוזן שלא מחודדת לנקודה הזו בה . אני מניח שהיא למדה את זה על בשרה בצרפת . רק חבל שהיא למדה איך ליישם ולא איך להמנע מזה . 5 . למי שבוחן את כל המועמדים להדחות שנתנו כולם רואה התאמות מסויימות ומחשידות . מעין דפוסים שחוזרים על עצמם על פי הקליקות וכנגד הקליקה הנגדית : צבר : יוסי ואשר שפרה : יוסי ועינב לאון : יוסי וקרן שי : עינב וקרן אשר : שפרה וצבר עינב : שפרה וצבר יוסי : שפרה וצבר קרן : שפרה וצבר ונסה : רנין ושי איתי : רנין וקרן רנין : ונסה ואיתי אז טוב , אנחנו יודעים שעינב ואשר תיאמו בינהם וגם טרחו לידע את קרן ואת יוסי . אבל גם שאר התיאומים כביכול , לא נראה לי שהם באו משום מקום . ההבדל היחידי הוא בבוטות שבהם אשר ועינב תיאמו בינהם ( הם אפילו לא טרחו להסוות את זה ) . 6 . זה היה ברור שזה יהיה ככה וזאת אשמת ההפקה הבלעדית שהם החליטו לאכוף את החוקים רק לאחר חודש מתחילת התוכנית . אני במו אוזניי שמעתי מספר גדול של פעמים דברים שהם תיאומי אסטרטגיות . וכמו שעינב טענה יש כאלה שפשוט אומרים " אני לא אוהב את X " למישהו והצד השני מבין היטב את המסר . אז אפשר לטמון את הראש בחול אבל גם זה סוג של תיאום אסטרטגיות . ואם אי אפשר להעניש על זה אז אין ממש טעם להעניש את עינב ואשר . הריי אלה הבדלים סימנטיים . אולי באח הגדול מצפים שהמתמודדים יפתחו מעין מילון האח הגדול וסלנג משל עצמם . אבל בשורה התחתונה זה סוג של בדיחה . או שאוכפים את כל הכללים או שלא . או שנתחיל להיות משפטנים ולוודא באיזה מילה בדיוק השתמשו על מנת להעביר את המסר . 7 . העריכה של התוכנית בערוץ 2 היא כנראה מגמתית ולא לגמריי שקופה . ( אני עדיין מחפש תיעוד למה שאשר אמר בהקשר לרצח רבין . למי שיש לכך תיעוד או קישור אני אשמח לקבל ) . 8 . גם כל הקטע של השיכרות של רנין דיי נחתך מהעריכה בתוכנית המרכזית ואילו מהשיכרות של ונסה לא התעלמו . אם רוצים שקיפות אז שיתנו שקיפות מלאה על כל המתחולל . אני מבין שהקטע היה כביכול לנפח את מה שקורה בין איתי לונסה אבל למען ההגינות היה צריך גם להראות את רנין שיכורה . 9 . עם שיכרות או בלי שיכרות נראה כרגע שרנין מצונזרת החוצה מהתוכנית . לא נתנו הסברים ולא שינו את החלטתם . אני לא משוכנע האם זה בעד או נגד רנין , אבל עם העובדות קשה להתווכח . אלא אם בתוכנית של יום ג הקרוב ישדרו את כל החומר על רנין . 10 . המועמדים הסופיים להדחה הם : אשר , עינב , יוסי וקרן . ואני חושב שהפעם הכל באמת פתוח ואף אחד לא באמת בטוח ( אולי יש יתרון ליוסי אבל גם זה לא לגמרי בטוח ) . אשר עצמו פנה לא ממזמן בעת שיחה עם שפרה לצופים ואמר שהוא לא מעוניין שישלחו לו אס אמ אסים . אני חושב שהוא מתבייש בעצמו ובהתנהגות שלו ( בעיניי עצמו ) וגם הלידה מוסיפה את העניין שלה . מצד שני קשה לי להאמין שהציבור שכח את הצביעות של קרן . אבל יכול להיות שלציבור יש זיכרון מאוד מאוד קצר בנוגע לדברים מסויימים . עינב , לא ידוע מה מאגר התומכים שלה וממי הוא מורכב . עינב נמצאת כרגע בסימן שאלה רציני לגבי השאלה האם היא תודח . בכל מקרה , לא משנה מי שיודח קליקה מאוד מסויימת תספוג אבדה ביום ג הקרוב . וזה אומר שההתערבות של ההפקה דווקא עכשיו היא התערבות שיכולה להתגלות כמכרעת ( כי זה מוריד את מספר החברים בקליקה מסויימת לפחות מ 4 משתתפים כאשר בקליקה השניה ישארו 6 משתתפים עם ונסה ואיתי שנוטים לכיוונם ) .

מצד אחד אשר מצר על המזימה מצד שני

הוא בא ואומר שאם מישו יאכל בכיפור, הוא יגיד לכולם להעמיד את אותו אחד להדחה... ממש טיפש שבטיפשים...

לא מדוייק .

אשר אמר שאם הוא יראה מישהו מבשל ביום כיפור הוא יקרא להדחתו . הוא לא אמר את זה כלפי מי שיאכל ביום כיפור . אבל גם כך וגם כך זאת אמירה בעייתית .

יNOT

New member
../images/Emo45.gif סיכום טוב

בקשר לסעיף 1,2 הגבתי לך כבר על בפוסט אחר שלך. וגם אני עדיין לא קלטתי את הקטע עם רנין

שוב פעם

ה- " כינוי המפוברק " שלי מגיב לדבריי
תודה על המחמאה , ולשמוע מחמאה ממך זה כמעט כמו לשמוע אותה ממני !

למעלה