פרק 11 - סיכום שבועי, 21:00

droriko

New member
אתה שם לב....?

שמתוך אלפי מאות האנשים שמגיבים כאן , אתה היחיד שבטוח שהערב היתה תוכנית מצויינת? זה לא אומר משהו על הטעם שלך? חשבת על זה?

איתי בל

New member
אין לי בעיה להיות צדיק בסדום

קודם כל שוב..ראיתי רק את הדקות האחרונות אבל אני רואה שזה באמת היה ההיי לייט של הערב כולם פה עדיין ימשיכו לצפות בתוכנית יפה מאוד תעשה לי טובה כולם אהבו היום את הפרק זה לא פסטיבל מספרי סיפורים שאתה יושב ומשתעמם צפיתם..תמשיכו לצפות..סימן שזה עמניין אתכם ההבדל היחידי ביננו שאתם קופצים ומתעצבנים על המניאקיות של ההפקה ואני פשוט נהנה ממנה... יודע למה? כי זה תוכנית טלוויזיה! לקחתם את השם ריאליטי יותר מידי ברצינות טלוויזיונית זה היה מהלך מצוין הרג אותי מצחוק לראות את עינב מוחקת את החיוך הגדול שלה מהפרצוף נדהמתי שהם העיזו להראות לכל דיירי הבית את ההקלטה של מי ומה ואני ממש סקרן לראות איך אנשים בבית יגיבו אני כרגע מוצמד לערוץ 20 אני לא חושב שמישהו מתווכח עם זה שזו הייתה אחלה טלוויזיה תראה כמה אנשים מגיבים על זה תראה איך הפורום התעורר פתאום לא משעמם יש אקשן טוב כולם מסכימים עם זה אם לא במילה אני במסכים אז פשוט באיך שאתם מגיבים אי אפשר להתעלם מזה אתם פשוט מתעצבנים...ואני נהנה

יNOT

New member
אני גם חושב שהייתה תוכנית מצויינת ../images/Emo9.gif

אני כמובן מסכים שהיו צריכים לעשות את הדברים בצורה אחרת , את השיחה עם עינב ואשר הייתה צריכה להישאר פרטית כמובן. בלי הקטע ווידאו לכולם בווילה. ברור שיש עוד שעברו על החוקים , אבל כנראה שרק עכשיו הם מתחילים לאכוף אותם.
כמו כן הפריע לי איך שהציגו את אשר, בלי הקטע שהוא דיבר על רצח רבין
אבל למרות הכל, היה תוכנית מ-ע-ו-ל-ה !
עינב גנבה את ההצגה
והעריכה הייתה פשוט גאונית. אחד התוכניות היותר טובות עד היום.

איתי בל

New member
חחחח כל הזמן הזה חשבתי עלייך

כאילו ההפקה קראו את התגובות שלך והגיבו בהתאם לא בפקודה... בהתאם! זה היה היופי שאפו שאפו

droriko

New member
תוכנית ריאליטי שמכבדת את עצמה

אמורה ליצור אמון בין הקהל לפורמט . בכל העולם האח הגדול מתנהל לפי דת ודין , ורק פה החלטורייסטים שם למעלה חושבים רק על איך לעשות עלינו קופה. למה נראה לך שאנשים ימשיכו לצפות בהמוניהם כשהם לאט לאט מבינים שההפקה משריינת לשי יוסי וליאון מקומות בגמר? זה פשוט משחק מכור וחסר כל טעם .

יNOT

New member
../images/Emo9.gif זה עוד לא ברור בצורה חד משמעית

אני מסכים אתך שההפקה לא בדיוק צודקת(שהיו עוד שעשו בריתות), אבל סוף כל סוף רואים איזשהיא התייחסות לחוקים שמנחים את התוכנית . אנשים ימשיכו לצפות
(אם שונאים משהו , זה אומר שמאוד איכפת לך , זה אומר שאתה תמשיך לצפות
אין לי מושג על מקומות בגמר, אנחנו עוד לא שם...אתה יכול לדבר על מה שקורה היום , וכרגע לא על מה שייקרה בעתיד הרחוק. (אני לא חוזה עתידות , אני משער שגם אתה לא )

droriko

New member
אני שונא את אודטה

לא מכיר שום שיטת עינוי שהומצאה שיכולה להכריח אותי לצפות בה

יNOT

New member
לא אותו הדבר.

אתה היית איי פעם מכור לאודטה !?
(אם כן ,יש לך בעייה רצינית יותר ממה שחשבתי
) לעומת זאת אתה צפית באדיקות בתוכנית , ועכשיו שעשו לך "גלים" אתה תמשיך לצפות בתוכנית (בוא נגיד לפחות עד שתדע מי מודח ) ואני בטוח שגם אחרי זה, כי עובדה שאיכפת לך מי יודח. כמובן שאתה יכול לעשות "לי" דווקא, אבל זו "פסיכולוגיית ההמונים" .

איתי בל

New member
בכל העולם בכל העולם

אפשר לחשוב שאתה צופה משובע של האח הגדול בכל העולם בכל ה9שנים שהוא קיים ראית פעם פרק? משהו שיותר רציני מקטע ביו טיוב? אתה יודע מה הלך שם? תעשה לי טובה אני בטוח שבחו"ל נעשו הרבה יותר שטויות בדוק תוכנית ריאליטי שמכבדת את עצמה לא צריכה ליצור אימון בין הקהל לפורמט מה הם בנק... מה אמון עכשיו זו תוכנית טלוויזיה תוכנית ריאליטי צריכה ליצור בידור ותו לא אני מבודר...

droriko

New member
ראיתי 2 עונות של האמריקנית ואחת צרפתית

בשלושתם אגב היה את הסטאר של הסידרה ונחש מה? הוא הודח באמצע אני יכול גם לתת לך את כל העונות של הישרדות שראיתי(בסביבות ה-10) וגם שם היו סטארים וגם שם בדרך כלל הם הודחו באמצע(אלא אם הם באמת היו שחקנים טובים ונשארו בזכות עצמם) זה פשוט תפיסה שונה של הז'אנר? של מקצוענים ולא של כאלה שמחפשים את הדרך הקלה לבנק . ככה קראה בהישרדות 10 עם דן מנו , וככה זה כאן עם שי שטרית וככה זה גם ימשיך ליהות עד שצופים יבינו שעושים מהם פריארים ויצביעו בשלט. זה מדהים שכל יום מתרחש משהו בחיים,מכל תחום, שמזכיר לי למה אירופה ואמריקה זה שם , ואנחנו זה פה באיזה חור מוקף מוקפים בערבושים אוכלי אדם.

איתי בל

New member
היית פראייר לפני התוכנית

ותהיה גם אחרי ואני לא אומר את זה כדי לריב איתך או לפגוע בך... להפך לא רוצה לפגוע בך אחי אבל אם תוכנית עושה ממך פראייר... אז היית גם לפני כן כי זו כולה תוכנתי אני לא פראייר...וגם אם ממש ממש תתאמץ לא תצליח לעשות אותי פראייר וגם אם קשת תעבוד סביב השעון לא אהיה פראייר... אז באמת אני אומר את זה רק בשבילך ראית את העונה של האח הגדול באמריקה וצרפת... והשרדות... אחי מצא חיים.. מצא חברה דוגרי:) מה צרפת עכשיו?! לגבי סטארים... מה אתה מנסה לרמוז ששי יעוף באמצע? אתה מנסה לבאס אותי? אז אני רוצה להגיד לך שאתה צודק שי יעוף באמצע הוא לא יגיע לגמר גם... וזה בסדר גם הסברתי את זה למה כמה פעמים לא רואה את הרלוונטיות לנושא

insane sanity

New member
זה מראה שאתה סתם כותב...!

אם היית באמת קורא את כל התגובות.. לא היית כותב את זה. רוב התגובות דווקא מראות שהוא ממש לא היחיד! ואתה יודע מה, גם אלה שחושבים שזה לא היה בסדר, לא מנועים נלחשוב שהתוכנית עצמה היתה טובה. היא היתה מרתקת, מפתיעה ומעניינת.

ליטליקSD

New member
לא נכון, הוא לא היחיד

גם אני חושבת שהתוכנית הייתה מעולה! ומרפרופיי בהודעות הפורום, ראיתי שגם רבים אחרים חושבים ככה.

אפליה עדתית :

שאשכנזים משכילים כמו צבר ושפרה יחזיקו עד הסוף ואנשים לא משכילים ומעדות המזרח יעופו רק כדי להפטר מהשעיר לעזאזאל בידיוק כמו שעינב אמרה והיא צודקת רק שזה הגיע לעינב יוסי ואשר שמסתבר ששלושתם מעדות המזרח והם לא אנשים משכילים ולא מהפריפריה העדיפו להעניש.. חצופים.. לא פייר וזו אפליה לשמה..

eli7r

New member
\כמה דברים

קודם כל אני מתפלא שתפוז לא קרס לא תאים לו בדר"כ אחרי ש3 אנשים שולים הודעה ביחד הואקורס ברכות לתפוז ועכשיו לגבי מה שהיה היום: 1) לדעתי כמו שכבר נאמר פה היה צריך לעשות 6 מועמדים להדחה לא להוריד 2 ושים 2 במקומם אם כי אין אפס שהוא נקמה גדולה. 2) לגבי צבר ואשר א- שצבר אמר לו מה שהוא אמר (אני לא זוכרת כרגע) ואחרי זה איחל לו בריאות וכו' אין בזה דו פרצופויות זה מעין סגנון דיבור שמראה על סיום שיחה בלי רצון להמשיך אותה לא יודעת איך להסביר את זה במילים אחרות זה כמו לומר למישהו תהיה בריא כשהוא עושה משהו מוזר/מטורף ואני אישית אומרת את זה הרבה. ב- לפי דעתי לצבר לא היתה בעיה שהוא הצביע נגדו אלא העניין שהוא חבר שלו ואז עושה נגדו קנוניה גם הוא(צבר) יודע שהכל משחק וכל אחד יכול לבחור במי שהוא רוצה 3) לגבי זה שהראו את הקליפ (או איך שתקראו לזה) זה מגעיל וזה גורם לסכסוך אבל לא זה מה שגרם לכך שיבינו שעינב ואשר הצביעו לשפרה וצבר זה נעשה ברגע שהחליפו את המועמדיות. 4) לגבי זה שהם היחידים שזה קרה זו באמת שאלה מעניין איך ההפקה היתה על זה. סורי שזה פעמייםזה יה אמור להיות משורשר להודעה הראשית ובטעות שורשר לתגובה של מישהו

eli7r

New member
איזושהיא ספקולציה

הרי נטען כבר שיש שתולים בבית ואחד השמות שהועלו היה של צבר נראה לי שמה שקרה היום מאוד מחזק את זה כי 1) למה הוחלפו המועמדיםבמקום להוסיף? 2) למה זה קרה בפעם הראשונה דווקא כשצבר היה מועמד? 3) למהאותו אף פעם לא הענישו?

למעלה