נו באמת לא להיות קטנוני זה לא נחשב
א איתי בל New member 6/10/08 #387 למה לא? למה שלהפקה תהיה בעיה שהוא מועמד הפעם ופעם קודמת לא הייתה להם בעיה
E eli7r New member 6/10/08 #377 ולדעתי בסופו של דבר שפרה וצבר הכי אכלו אותה כי ברור שאו אשר או עינב או יוסי יישארו מה שאומר שהם שוב פעם יועמדו להדחה במעין נקמה.... וזה יכול להיות יותר משבוע
ולדעתי בסופו של דבר שפרה וצבר הכי אכלו אותה כי ברור שאו אשר או עינב או יוסי יישארו מה שאומר שהם שוב פעם יועמדו להדחה במעין נקמה.... וזה יכול להיות יותר משבוע
O Omer Kun New member 6/10/08 #425 וואלה צודק! אמן שאשר יעוף השבוע הזה, ושפרה שבוע הבא! זה יהיה הכי טוב! XD
ק קופנגן New member 6/10/08 #385 יוסי פשוט ענק במקום להתלהם כנגד כולם שתוקפים את הבת שלו, הוא מרגיע, שקט, משתמש בהומור ("פרצה מלחמה מפסיקים את התוכנית") אני פשוט מת עליו, מת!!
יוסי פשוט ענק במקום להתלהם כנגד כולם שתוקפים את הבת שלו, הוא מרגיע, שקט, משתמש בהומור ("פרצה מלחמה מפסיקים את התוכנית") אני פשוט מת עליו, מת!!
א איתי בל New member 6/10/08 #391 יוסי חכם לא תופס צד לא בשום חבורה יודע איך להרגיע את הבת שלו שתשאר ומרגיע רוחות יוסי חכם מאוד אין ספק
יוסי חכם לא תופס צד לא בשום חבורה יודע איך להרגיע את הבת שלו שתשאר ומרגיע רוחות יוסי חכם מאוד אין ספק
א איתי בל New member 6/10/08 #434 זה משנה? וכולם שונאים פה את שי זה עושה אותו לבאמת רשע? ג'ני מעולם לא הועלתה להדחה והיא לא שם יוסי שם למרות כל ה5 פעמים... זה רק עושה אותו ליותר חכם
זה משנה? וכולם שונאים פה את שי זה עושה אותו לבאמת רשע? ג'ני מעולם לא הועלתה להדחה והיא לא שם יוסי שם למרות כל ה5 פעמים... זה רק עושה אותו ליותר חכם
B BeN ShaDe New member 6/10/08 #390 ובמקום לראות את הריב הגדול של עינב וצבר , מראים לנו את הפאקינג בריכה. סעמק עם ההפקה הזאת. חלאס!
D droriko New member 6/10/08 #427 אז זה אומר שהם שומרים את החומר לעצמם כי חוץ מהאוטיסטים אף אחד לא יצפה בתוכנית של שלישי
י יNOT New member 6/10/08 #436 למה להיטפל לקהילת האוטיסטים ?! ובלי שום קשר אנשים כן ייצפו , רק בשביל לדעת אם אלו שהם אוהבים יילכו הבייתה. (אני חרד לחשוב מה ייקרה אם עינב או יוסי לא ייזכו במיליון , יישרפו את המועדון )
למה להיטפל לקהילת האוטיסטים ?! ובלי שום קשר אנשים כן ייצפו , רק בשביל לדעת אם אלו שהם אוהבים יילכו הבייתה. (אני חרד לחשוב מה ייקרה אם עינב או יוסי לא ייזכו במיליון , יישרפו את המועדון )