פרק 14 - ההדחה

קמבילי

New member
שפרה מערסלת בחיקה את רנין הבוכייה

צבר יושב לידן בפנים מרצינות, ורנין אומרת בקול נשבר: אני בנאדם שבחיים, בחיים, לא פוגע באף אחד, אני לא מסוגלת לפגוע באף אחד (עוברת לאנגלית) I cannot harm anybody, אני לא רוצה להגיד על עצמי שום דבר אבל באמת, נדיר, נדיר למצוא אנשים כאלה.
התוכל אוזן אנוש לשמוע את הדברים האלה ולא להתחרש? מהר מהר סגרתי את הטלוויזיה.

bibaso

New member
בהתחלה די אהבתי אותה

אבל היו לה יציאות צבועות ברמות והיא "עושת דברו" של שי בוילה - מה שלא מוסיף לה הרבה אהדה

arh444

New member
תני דוגמה איזה יציאות צבועות...

אני לא מבינה מה זה העלהום הזה עליה

bibaso

New member
הפעם הראשונה שקלטתי היתה עוד בתקופת נעמה

כשהיא אמרה לשי שמה שנעמה עשתה בנאום שלה לפני כולם הוא הצגה מבויימת למצלמה - והיא יודעת לזהות כי היא למדה את זה (!!), ואח"כ השתתפה בישיבה של שי וצבר שרצו לתכנן נאום נגדי מול כולם (כשהם יוצאים מתוך הנחה שישדרו את זה מכיוון שזה בנוכחות כולם), ותמכה בהם. לעומת זאת , אח"כ בשיחה עם ונסה (נדמה לי) בחצר, היא אמרה שהביעה את הדעה ההפוכה. אם ראית את התוכנית היום אז בוודאי ראית את עינב מביאה את רנין כדוגמא למישהי שבחיים לא תצביע נגדה מכיוון שהיא חברה שיושבת אתה הרבה וצוחקת אתה, בעוד שרנין בשיחות עם שי הסכימה שעינב שייכת ל-"רעים" של הוילה, וגם הצביעה לה (אבל אני לא מצפה שהיא תגיד לה את זה - כי ממילא אסור) - אך העניין הוא שמזמן היא רואה בעינב חלק מן ה"רעים", ומשחקת אותה חברה טובה שלה. אחר כך היא מתבכיינת בחדר האח הגדול שהיא מתחרטת והיתה רוצה להתוודות בפניה (וזה לפי מה שראיתי ממנה עד כה, וממה שאמרה לשי במקרה נעמה - מיוחד להוציא את עצמה טוב לקהל, לאחר שהשיחה עם עינב הוציאה אותה שיא הצביעות), ואחר כך בשיחה עם צבר ושיפרה הכריזה שהיא היתה ישרה עם כולם ומעולם לא פגעה באף אחד, וכל הזמן היתה אמיתית. דרך אגב ההכרזות שלה שהיא אמיתית ו / או שונאת צבועים הן ביחס ישיר לכמה שהיא צבועה ולא אמיתית עם אנשים בוילה. נוסיף את השיכנועים שלה על צבר שאין מצב ששי סיכסך בין אשר ועינב לצבר (והוא כן סיכסך) ושכנעה אותו ששי רואה בו את החבר הכי טוב שלו וזאת אחרי ששי אמר לה ש"צבר הוא עושה את מה שנעמה עושה, רק יותר בשקט". ואני מאמין שאנשים עוד יוסיפו אני לא זוכר פרטים של עוד כמה יציאות כאלה - רק את הראשונה שהפתיעה אותי ואת מה שקרה לאחרונה, - אבל אני יכול להבטיח לך אישית שבהתחלה אהבתי אותה, והתבאסתי לראות את היציאות הצבועות שנאלצתי לראות בשידור ישיר נגד רצוני באותו זמן להמשיך לאהוב אותה.

שחקנית זו לא מילה גסה - רנין

בהוליווד אפילו אין שחקניות כמו רנין. מהוילה ישר לשם...
היא מאמינה למה שהיא מדברת????

ברור שהיא תדבר באנגלית! זה אודישן מתמשך אצלה

והיא לא מסתפקת רק בארץ... פוזלת (תרתי משמע) גם לכיוון חו"ל.

GALLL117

New member
תענוג לעיניים לראות את שיי סובל.

אמן והוא יעוף לפני שאחד מהבובלינים יעופו :)

Jones

New member
איך הוא בא עכשיו לשבת לשמוע את השיחה...

בין הבובלילים ל-א"ו

סאמוואן

New member
זה בטוח יקרה

אף אחד מהדיירים בבית לא ממש יכול על הבובלינים...לדעתי בפעם הראשונה ששי יהיה מועמד להדחה הוא עף!! ובטח אם הוא יהיה מועמד יחד עם יוסי או עינב..

m o r o s

New member
אחרי ההדחה של אשר צבר היה נראה קצת בהלם

גם כש,רנין רצתה "לפרוש" (כמו תמיד) היא שאלה אותו אם כאב לו שאשר הלך והוא ענה שכן ושהוא באמת סלח לאשר במאה אחוזים, לפני התוכנית היום צבר ואשר ניהלו שיחה שאשר דיבר על שי ויכול להיות שצבר כועס על שי ורואה בו אחראי להדחה או משהו כזה, כי כן לפני שאשר הלך צבר אמר שהם ישמרו על קשר ושהוא יבוא לבקר וזה

eli7r

New member
גם ככה הוא במים אז מה זה משנה מאיפה המים?

לא קר בחוץ רק יורד גשם אז זה לא נורא.... (לפחות ככה נראהלי)

למעלה