וואו 2 קילו הפרש, זה באמת המון....
ב במבה סבמבה New member 15/10/08 #154 מה הגובה של צבר ? הוא נראה גבוה .. ומי אמר שזה המשקל שלהם ? לא ניראה לי, לא הראו בכלל שהם נשקלו.
D daphne86 New member 15/10/08 #238 לא הראו אבל הם נשקלו. כי אח"כ כל הזמןהיו דיבורים על 3.700 ואז הבנתי שזה 3.700 ק"ג ששפרה העלתה כשהיא הייתה בבית. כל הזמן היו ציחקוקים על הנושא.
לא הראו אבל הם נשקלו. כי אח"כ כל הזמןהיו דיבורים על 3.700 ואז הבנתי שזה 3.700 ק"ג ששפרה העלתה כשהיא הייתה בבית. כל הזמן היו ציחקוקים על הנושא.
B BeN ShaDe New member 15/10/08 #46 אסי אומר בקשר לאיתי ו-וונסה... שאת מה שקרה ביניהם הם לא יכולים להראות. אבל השעה כבר 10 בלילה!
A aשרון New member 15/10/08 #63 נו מה קורה?........... מישהו כבר הודח?, אין לי tv אז אני מסתפק בפורום. שיכניסו כבר את החזני הזה. ואז לראות את הפרצוף של שי מתפוצץ.
נו מה קורה?........... מישהו כבר הודח?, אין לי tv אז אני מסתפק בפורום. שיכניסו כבר את החזני הזה. ואז לראות את הפרצוף של שי מתפוצץ.
י יNOT New member 15/10/08 #65 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלך אבל זה בסדר גם הצופים בלייב לא ראו אוליי זה דברים שההפקה מצלמת רק בשביל עצמה...אוליי הם עורכים איזה סרט לעצמם
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלך אבל זה בסדר גם הצופים בלייב לא ראו אוליי זה דברים שההפקה מצלמת רק בשביל עצמה...אוליי הם עורכים איזה סרט לעצמם
ה ההאח הגדול New member 15/10/08 #50 מה ארז אמר על החזן עכשיו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הוא שם בקהל?
R ruti New member 15/10/08 #59 חחחחחחחחח. כל כלב בא יומו ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
D daphne86 New member 15/10/08 #68 שי פשוט לא מצליח להיפטר מהבובלילים. רבאק צריכים להעמיד רק שניהם לפחות יעיפו אחד מהמשפחה, עדיף את יוסי, כי זה נזק לעיניים לראות אותו על המסך.
שי פשוט לא מצליח להיפטר מהבובלילים. רבאק צריכים להעמיד רק שניהם לפחות יעיפו אחד מהמשפחה, עדיף את יוסי, כי זה נזק לעיניים לראות אותו על המסך.
י ילדה טובה של הפורום New member 15/10/08 #64 איזה צבועה רנין מנחמת את עינב גועל נפש............... ודרך אגב, למה בכל תוכנית הדחה לאון עם אותה חולצה מכוערת????
איזה צבועה רנין מנחמת את עינב גועל נפש............... ודרך אגב, למה בכל תוכנית הדחה לאון עם אותה חולצה מכוערת????