פרק 5 - שלב ההדחה

ein ani

New member
נקודת זכות למולי- אבל עדיין הוא לוזר

באופן עקרוני אני מחכה לפרק שיעיפו את מולי- ורק אז אוכל ליהנות מהסדרה. אין לי בעיה עם תככנות ותחמנות (ואת דן אני ממש מחבבת)- יש לי בעיה עם בחור שהגיע על תקן השרירן ומתגלה כרכיכה יותר חלשה מאחרונת הדוגמניות. אבל התפילין העניקו לו נקודת זכות גם בלב שלי- כנראה שאין רע בלי שמץ של טוב בתוכו.

idodo cohen

New member
עם הרבה כבוד לשמירת המצוות שלו.

באמת שהנחת תפילין לא מנכסת לו שום תכונה אנושית חשובה שלא יכולה להיות לאדם שלא מניח תפילין. ופה אני אולי טועה, וממש לא בא לפגוע באנשים שהמצווה הזאת חשובה להם- אבל ההתלהבות שלו לא נראתה לי כנה. זה היה נראה לי קצת "למצלמות".

ein ani

New member
הכל למצלמות- אבל זה הוא שבחר מה להראות

אני האחרונה בעולם שתסנגר על מולי- כי פרק ההדחה שלו יהיה פסגת הרייטינג שלי. אבל- העובדה שהוא בחר להביא איתו תפילין, על כל הסמליות שבזה, היא עדיין שלו- ועל זה אני נותנת לו קרדיט. וזה ברור שההפקה ביקשה מכל אחד להביא "משהו מיוחד עם ערך סמלי" במיוחד בשביל הפרק הזה, וברור שכל אחד חשב בבית הרבה מאד זמן על מה יראה הכי טוב ומה יסחוט מהקהל בבית אנחת "אוווו" בנוסח אמריקה, וברור שלא רק מולי עשה את זה בשביל המצלמות. ובכל זאת, למרות היותו לוזר ומפונק, למרות שהוא תככן מאחורי הגב (בניגוד לדן ונעמה שעושים זאת בגלוי ומול הפנים), העובדה שהיו לו תפילין להביא והבחירה בהם אכן נוגעת בלב ומתבררת כמוצלחת.

yetush

New member
וואוו כמה שגיעות קטיב

בסעיף הראשון כמובן: more than just a pretty face, וגם אומרים תפילין לא תפילים...

אוהד 49

New member
כן..שגיאות "קטיב"

התכוונת שגיאות 'כתיב'
מי יישמע כולה כמה מילים באנגלית.. ולגביי התפילין, בחיי שחשבתי שכתבתי עם נו"ן..
ואם תיראה בהודעה השנייה שלי שהגבתי ל-LiRs Lullaby תיראה שכתבתי "תפילין" אז תעשה טובה, תקרא את הכל פעם הבאה. אני יודע שאומרים תפילין וגם כתבתי את זה, ואם תסתכל על המקלדת תיראה שה-נו"ן סופית צמודה למ"מ סופית! יכול להיות שבטעות לחצתי על ה-מ"מ.. ובכלל, מה קרה? אסור לטעות פעם אחת? אסור לא לשים לב??...

ס ו ע ר ה

New member
לא. הוא התכוון "שגיעות קטיב"-

כי זו הדרך האירונית לציין שהיו שגיאות כתיב. כך או כך, כן, קורה שטועים בין אם שגיאות מקלדת ובין אם טעויות אחרות. קח את ההערה ברוח טובה ותקן להבא. לא צריך להתחיל במערך התנצלויות ותירוצים.

אוהד 49

New member
לא, הוא לא.

שום אירוניה ושום בטיח- כי אז: א. הוא היה שם מרכאות ב. הוא היה אומר את זה בעצמו. ואת יודעת מה? אולי הוא כן אמר את זה בכוונה- אם ככה הוא רוצה לשכנע את עצמו שהוא כתב נכון....
ועל איזה התנצלויות ואיזה תירוצים את מדברת??? לא התנצלתי וממש לא תירצתי שום דבר.. כניראה שראינו 2 הודעות שונות

ס ו ע ר ה

New member
הו, אלי הטוב

חמוד שלי, יש מילים שעצם כתיבתן בצורה מסויימת- היא האירוניה ולכן לא זה לא מצריך שום מרכאות. הביטוי "שגיעות קטיב" (מעניין שאת ה"שגיעות" לא תיקנת) כל כך ידוע ומובן כמשהו שמשקף שגיאות- שממש לא צריך שום מרכאות. המרכאות נדרשות כשיש מילים שהן אירוניה הפוכה (מה שנקרא לשון סגי נהור) אז המילים נכתבות כרגיל- והמרכאות מייצגות את האירוניה. כאן- הכתיבה עצמה, שמנוסחת בשגיאות - היא האירוניה. היא הבדיחה. (אתה לא באמת חושב שהוא , שכותב לא רע בשאר ההודעה שלו, שגה דווקא במינוח "שגיעות קטיב" בצורה כל כך בוטה, נכון? כי אם כן- אתה מוציא את עצמך לא ממש מבריק). לגבי שאר הדברים שלך... "בסדר, מה שתגיד"

אוהד 49

New member
אין לי מושג עכשיו מה כתבת ודיי חירבש שם

אז בואי פשוט נגיד שתפסיקי להגן עליו כי זה כבר ניהיה פתאטי...מבחינתך.. ולא תיקנתי את המילה "שגיעות" כי לא שמתי לב, ואם תיסתכלי בתגובה שלי תיראי שאני בעצמי דווקא כן כתבתי 'שגיאות' אז תעשי טובה תתמקדי בדברים אחרים מאשר להגן על בנאדם שטעה (וגם יודע את זה) טוב... "חמודה שלי"??

ohadamos11

New member
דן השחצן

פניה ישרה לדן אתה שחצן אתה בנאדם עם אשיות מגעילה אסטרטגיה עלק הייתי רואה אותך ברחוב הייתי יורק עליך דרך אגב !!!השמועות אומרות שהמשקפופר הסמרטות הרחרוכי זה זכה בסוף.

Ping Poong

New member
איזה מפחיד עם כל הזוחלים שם..

אני לא הייתי מצליח להירדם במחשבה שייעלה עליי איזה נחש או לא יודע מה.. מפחיד..

MrKashtan

New member
קוברה, צפע ועכסן נפגשים באי בודד...

עושה רושם שבסבאנה עידן שולט ביד רמה, למרות שהוא נותן למושיק ולאחרים לחשוב שהם שולטים. בג'יבארו, ההיחלשות של דן זמנית ואני מוכן להמר מול מי שיעז על כך שבזכות התחמנות שלו הוא יעשה איגוף על נעמה, מרינה ושות' ויגייס אותן לכוחותיו בקרוב. ולמי שטרם הבין.. נעמה היא נחש הצפע נאמבר וואן, ואם רק היה לה קצת שכל בראש ולא רק פה, היא היתה תופרת את דן ומשתלטת על השבט.. משום מה נראה לי שעדיף ראש+פה מאשר פה+פה. בכל מקרה, אלכס טס הביתה ביום רביעי ושיהיה בהצלחה.

aok

New member
עידן בהחלט שולט בשבט שם

רק שהם לא מספיק אינטיליגנטים להבין את זה. אני מאמין שבגמר זה בעיקר עידן VS דן. יש להם ביחד יותר מדי IQ מכדי לא להגיע לגמר. לאחרים יש מעט מדי IQ כדי כן להגיע.

עומר הרוויח פעמיים

גם יש לו הזדמנות להיות 1 על 1 עם חברתו של דן וגם הזדמנות להעיף את דן ולפי מה שנראה דן בהחלט יכול לעוף בפעם הבאה!

באראס

New member
לדעתי ערכו את סדר הקולות

הסתכלתי מראש כי חשדתי שזה מה שהם יעשו ואף פעם לא הראו את גיא זוארץ אומר מהם מספר הקולות לכל אדם אלא רק שמעו

למעלה