פרק 5 - שלב ההדחה

ס ו ע ר ה

New member
ברור שעורכים את סדר הקולות

נראה לך הגיוני שבכל פעם שמגיעים לקול האחרון שנספר - זה בדיוק "חבר השבט שיודח הפעם"?

מיניונט

New member
סיכום הפרק - דן נדפק.

אתחיל בכך שהיה פרק מעולה - ממש מעניין ופעם ראשונה, אני חושבת, שבאמת היה מתח במועצת השבט. כל הנסיון הדחה של נעמה היה ממש לא לטעמי. נעמה תורמת לשבט יותר מהרבה אחרים - ממשה, מויקה, מיעל, אולי גם מסיוון... בין הבנות (ומשה) בעיניי היא הכי חזקה (לאו דווקא פיזית), יחד עם מרינה. למרות שהרבה חיבה אישית אל שתיהן אין לי, אני חושבת שהן חשוב לשבט. וכפי שאמרתי, יהיה מרתק לראות איך הן ישלטו בשבט וכמה זמן הן יחזיקו כשליטות... לדעתי יש פוטנציאל גבוה להרבה זמן :) במשימת הסרטנים- ויקה הפתיעה אותי לגמרי, עם ההישג הכי גבוה מבין הבנות. סיוון ויעל, אגב, לחלוטין אכזבו אותי. חשבתי שמשימות כאלו יהיו הכוח של סיוון ומחוז השליטה שלה, ואת יעל חיבבתי באופן כללי ו... כלום. נוצרה לי גם חיבה למשה, שכ"כ השתדל והתמודד עם כל הכאבים... ובכל זאת אני חושבת שהוא חלש יחסית, וגם לא תורם הרבה לשבט אסטרטגית, ככה שתורו ללכת בפעם הבאה. אתגר הכוח הכפול הוכח שוב כחסר כל טעם - ובמקרה של דן היום, אפילו הורס - הוא השתגע לגמרי! מה האסטרטגיה של להצביע לסיוון? כבר נשברה לך ברית יקרה לאין-ערוך עם נעמה ומרינה, אז מה עכשיו - תהרוס גם את הברית היחידה שיש לך?! הוא כאילו באמת חשב שאחרי זה הוא יוכל לגייס אליו את מרינה (אחרי שהוא מנסה להעיף את נעמה) או את יעל (אחרי שהוא העיף את עומר) ובגלל זה הוא לא הצביע לאחת מהן? עכשיו גם סיוון תהיה תחת מרותן של השליטות, שאני ממש חושבת שיהיו נעמה ומרינה, ומעניין מה יילך שם איתן על כס השלטון... (לא חושבת שנועם יתפוס את המלוכה, בינתיים לא נראה שההנהגה היא באופיו. אבל זה יכול להיות דווקא לטובתו, ההנהגה יכולה לקלקל לך לפעמים - ותראו מה קרה לדן... טינה יצאה מלכה (גם לא ברור לי שהיא לא יכלה לנצח אם הייתה בודקת את החבל), עם הדיבור שלה בסוף על החוז שלה מול בני עשרים... פשוט מלכה. וכמו שאמר מישהו מסבאנה בזמנו, הלוואי עליי להיות בגילה של טינה במצבה. עומר, אפילו שלא יצא מי יודע מה במשימה, הוכיח שסיכויים להישאר הרבה זמן על האי - יש לו. בפרק הבא הוא אוכל את ויקה בלי מלח, אני מניחה. עידן גם יצא מעולה, בדיבורים שלו על חברי השבט... אני מאמינה שהאסטרטגיה שלו נכונה. אני חושבת שהוא מסתמן כפייבוריט אצלי... כל הקטע של מולי והיהדות ממש לא מתחבר אליי. כל כך הרבה מצוות הם שוברים אבל עכשיו הוא יניח תפילין כל יום, וימשיך לא לאכול סרטנים? לא יודעת, אליי זה לא מדבר. בכלל, מהפרק הקודם התפתחה לי סלידה כלפי מולי ויהום היא המשיכה, אפילו שלא התמקדו בסבאנה הפרק. וממש מרגיז שלא מראים את שחר, אני חושבת שהיא לא כזאת גרועה ולא תורמת כמו שמשדרים לנו... יש מצב שיא עוד תפתיע. וגם אם לא, היא פאקינג מקבלת פי 100 פחות זמן מסך מהאחרים... רק בשביל ההגינות צריך להראות אותה יותר! מסקרן, עניין המיטה בפרק הבא. אבל חבל שהם הראו שג'יבארו לא מצליחים. שיתנו להתמודד עם המתח... ומעניין מה הקטע שאלכס בגד בהם שמה, או וואטאבר? המשימה נראית עוד פעם פיזית מאוד מאוד וזה מאכזב, חשבתי שיהיו משימות קצת יותר מתוחכמות וקצת פחות עובדות רק על כוח..

BrokenDream103

New member
מסכים עם כל מילה שלך!!

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה. ובקשר לאלכס - אני לא מתפלא שהוא פישל במשהו, כי הוא מצטייר בעיני כאדם מאד לא אינטילגנטי, ואפילו קצת סנילי. הוא מן אאוטסיידר כזה, חי בעולם משלו. אפילו משה יותר "במשחק" מאלכס. הוא ממש רחפן.

blondi rebelde

New member
בקיצור, ויקה עפה../images/Emo13.gif

בכלל לא אהבתי שרצו להדיח את נעמה שיש בשבט מלא שעושים פחות ממנה. דן נדפק למרות כל האסטרטגיות שלו, בסוף הוא יצא שיא הטמבל. אולי פרק הבא ידיחו אותו

BrokenDream103

New member
וואי... פרק סוף!!../images/Emo47.gif

מועצת השבט היתה די מותחת למען האמת... כשראיתי את נעמה מתחילה לבכות
זה היה הכי מותח... לא האמנתי... באמת מעיפים אותה?? אבל בתוכי האמנתי שהיא לא תעוף בגלל, *שימו לב*, שהיא מקבלת זמן מסך מכל מתמודד אחר בתכנית הזאת. כן. רואים כמעט רק הווידויים שלה. אני מאמין שנעמה תעוף בשלב מאד מאוחר של התחרות, או אפילו תהיה פיינליסטית. זה ברור לעין כל כך. לא רק בגלל שמבליטים אותה אני חושב ככה, אלא בגלל שהיא גם בחורה מאד פיקחת וחכמה.
ויקה
- לא יודע אם היה מגיע לה לעוף, אבל הייתי די מבואס שהיא עפה. לוידע למה...
עידן כזה נחש!! הוא בהרבה יותר חכם מדן. דן מאד גלוי לעין, פשוט רואים עליו שהוא בן אדם תחמן. הוא אפילו לא מנסה להסתיר את זה. וזה מה שיפיל אותו בסוף. ופנקס השירים של עידן פשוט -קרע אותי-
אם הוא באמת תכנן להביא את הפנקס כדי להקסים את הבנות הוא פשוט חכם
למרות שאני לא קונה את זה.
זה כבר נהיה ממש פתטי שיעל מתחילה לבכות שוב ושוב ושוב
.. מילא בפעם הראשונה על עומר, אבל היא בכתה על נעם פעמיים או יותר... נו באמת!! תאספי את עצמך, אישה! זה המשחק ואנשים פועלים לפי החוקים.. אף דבר לא צפוי.
רציתי שטינה תנצח באי המתים. אני לא סובל את עומר, הוא כ"כ מתנשא. ואני מאד האמנתי בטינה שתנצח במשימה, כי היא אישה מאד חזקה, אבל כנראה לא מספיק מול עומר=[
המבטים הנחשיים של מרינה פשוט קורעים אותי!!
היא נראתה ממש מסוכנת במועצת השבט...
זהו בינתיים...

סאמוואן

New member
מה?!

מה לעזאזל גורם לך לראות שעומר הוא כביכול "מתנשא"?.. אני חייבת להבין את זה...

וואי, את ממש אובססיבית לגבי עומר

כל דבר הכי קטן שאומרים עליו, גם אם זה אמת-את ישר קופצת
אני לא אומר שזה אמת, אבל זכותו לחשוב שעומר מתנשא אחרי שהוא אומר שהוא הולך להעיף את חברי ג'יבארו אחד אחד... אני מאמין שאם זה היה מתמודד שאת לא אוהבת ישר היית קופצת ואומרת שהוא מתנשא. קחי בקלות

סאמוואן

New member
אני כבר אמרתי..

באיזשהו שרשור שהיה כאן שכל מה שקשור לעומר אני לוקחת ברצינות.והייתי רצינית..וחוץ מזה שזה ממש מפריע לי שהוא קורא לו מתנשא ועל סמך מה? כאילו, אני בטוחה שגם אתה לא חושב שהוא מתנשא וגם לא עוד הרבה אנשים אחרים.. הוא אומר שהוא הולך להעיף את כל ג'יבארו כי זאת המטרה שלו בעצם אחרי מה שהם עשו לו ואני ממש מבינה אותו שהוא רוצה להתנקם בהם...עשו לו תרגיל מסריח....אז בגלל זה הוא מתנשא?...באמת.. ודרך אגב..אני חושבת שאין אף מתמודד מתנשא...חוץ מכמובן דן...אבל זה תהיה בטוח שלא רק אני חושבת.. יוו חזקוש אתה ממש פוגע בי..

אני מצטער, לא התכוונתי לפגוע

אפילו כתבתי לךה "קחי בקלות". וממה נפגעת? את בעצמך אמרת שכל דבר שאומרים על עומר את לוקחת ממש ברצינות, זה רק מחזק את האובססיביות שלך. אל תביני אותי לא נכון, אני רק אומר לך לנסות להבין את הראש שלו, כי הרבה אנשים יכולים באותה מידה להגיד לך "היי למה את אומרת שדן מתנשא?", מבינה?

אוהד 49

New member
היי..עד הבחורה שלי!../images/Emo3.gif

לא מתעסקים איתה, הא?? יש מבין?
ראית מאמי, מה עשיתי לו? חחחחחחחח...

לא עשיתי לה כלום חח

היא בחורה רגישה והיא נעלבה בגלל אי הבנה
התנצלתי פה ואפילו שלחתי לה מסר

אוהד 49

New member
הלוווו עכשיו גם שלחת לה מסר???

מה קורה?? מחר תיפגשו??? חחחחחחח
להיות רגיש זה +
סבבה, זו הייתה רק אזהרה
חחח סתם

spoop

New member
../images/Emo45.gif לגבי המבטים המסוכנים של מרינה ../images/Emo6.gif

raziel47

New member
פרק מפתיע

אני מתחיל לאהוב את הסדרה הזאת למרות הפאקים והמריחות בעריכה נועם אידיוט, הוא המתמודד הכי חזק והוא תורם הכי הרבה למחנה לא משנה מי הוא היה בוחר הוא היה מוגן כל עוד יש שבטים מתחרים, אבל בגלל ההחלטה הטיפשית שלו השבט שלו מעריץ אותו והשבט השני מכבד אותו וזה יגרום לו להדחה מוקדמת מאוד כשיתמזגו השבטים. וזה רק אני או שהמנחה שאל את אלכס למי הוא הצביע?? WTF

למעלה