פרק 5 - שלב ההדחה

AshkenaziAmiti

New member
תגיד מה עידן גורף שם כל הזמן?

כל הזמן הוא אומר שהאחרים לא עושים כלום,למה מי ישמע מה הוא עושה? גורף/מטאטא את הרצפה של המחנה. "באמת מאוד מלוכלך פה בא ננקה קצת...המון חול והמון אבק יש פה על הרצפה כמה בלאגן...בא נפנה אותם כדי שיהיה מקום לחול שמתחתיהם
"

aok

New member
../images/Emo126.gif הוא פשוט מקשיב לשיחות של אחרים ומשחק

אותה כאילו הוא מטאטא ומגרף כל היום...
החבר'ה שם פשוט לא שמים לב...

spoop

New member
שאגת השמחה שלי שויקה עפה היום משתווה רק-

לשמחה שלי שמרים טוקאן עפה מכוכב נולד
נ.ב ממש אין כוונה לפגוע במרים ובויקה, זה רק משחק אחרי הכל...

שאני אבין, לא נשאר פה אף אחד שבעד דן?

הוא חיוני למשחק, יותר מעניין איתו והוא גם חזק. בלעדיו ג'יבארו לא שווים הרבה לדעתי, ואם הם יפסידו ויעיפו אותו הם רק ימשיכו להפסיד באתגרים לסבאנה (-> ויגיעו במיעוט לאיחוד). כל עוד הוא שם הם לא פחות חזקים מסבאנה אבל אם הם כן יפסידו ויגיעו למועצת שבט, אני מקווה שלא יעיפו אותו. הקטע של משה עם הסרטנים היה ענק, ראיתי עם עוד אנשים ופשוט כולם נגזרו מצחוק שם
אתגרים כמו זה שיהיה בפרק הבא זה הדבר שאני הכי אוהב בתוכנית הזאת, אשכרה אני מת כבר לראות את זה. טחנתי את הפרומו שלו, לחובבי נועם רואים אותו גורר שם את עידן בקלילות כאילו עידן היה איזה קוריצה, אלכס נראה נותן פייט אדיר למולי וגיא, וקרב טוב בין דן ומושיק. ומה לדעתכם משה ילחם עם הבנים או הבנות?
(בטח ישב בצד האמת)

ein ani

New member
אני אוהבת את דן התחמן- הוא פייטר

אבל אני לא יכולה להיותבעדו כי השלישייה שלי לגמר זה נועם (המלך) מושיק (שאין, אין, אין עליו) וליה- כדי שיהיה מי שיתמוך בנועם עד לקו הסיום. אבל כל עוד דן במשחק- אז ממשיך להיות מעניין כאן.

LiRs Lullaby

New member
אני אוהבת לשנוא אותו ../images/Emo3.gif

סתם, לא שונאת אותו, אבל בהחלט כיף לצפות במה שהוא עושה ובעיקר במה שעושים לו - תוקעים לו סכינים בגב
. הוא טיפוס מעניין שמוסיף לתכנית, אבל פשוט לא אהבתי את איך שהוא שיקר לעומר..... גם אם עורכים את זה שהוא ייצא בתור התככן הראשי, לפעמים יוצאים "פיקשושים" ורואים אותו מגן על ויקה, מעודד את משה או מספר שאצלו בבית לא יורדים ככה על חברים או חלשים...... שזה נתן טיפל'ה של בונוס אבל אני עדיין מקווה לראות מה יקרה בינו לבין עומר.......

LeahBor

New member
אני בעד דן

דן - פייטר אמיתי. זוכרים איך הוא קפץ למים עם החליפה הכי טובה שלו, בלי להסס רגע? איך הוא גזר את המכנסיים? איך הוא הגן על ויקה ויזם מהלך כדי להציל אותה ולהעיף את נעמה. הוא כמעט הצליח אלמלא אלכס (המפגר) החליט להצטרף לנועם וחב'. אני אוהבת את דן. אם כי במונחים של ליה הוא עדיין לא גבר. מה שבטוח הוא יהיה גבר כשיתבגר. הוא גלוי מדי (עידן עולה עליו בהרבה מבחינת האסטרטגיה), אני בטוחה שהוא היה מצליח להעלות על כולם, אם היה נכנס לתוכנית בעוד כמה שנים. הוא שנון, הוא חכם, הוא דבק במטרה...

LiRs Lullaby

New member
עלק פייטר - מה הבעיה להיכנס למים עם החליפה?

וכולם שם גזרו איזה בגד. חוץ מזה שבתור היורש של מנו ספנות יש לו מספיק כסף לעוד כמה חליפות כאלה אז זה לא היה ויתור כל כך גדול ונאצל........ והטעות של דן היא שהוא נכנס לברית עם מישהי חלשה וחשב שהוא שולט לגמרי במשחק. הבנות הוכיחו לו את ההיפך.

LeahBor

New member
הוא נכנס לברית עם 3 בנות ועם מושה

הבעיה שויקה ניצחה והברית התפרק. במקום דן ההרמון נשארו דן וויקה. נעמה קינאה (יש לה ילד בבית, במה לקנא?) וירדה על ויקה בהזדמנות הראשונה. מושה נישאר נאמן, אבל כידוע עכשיו דן "בדעת מיעוט". היה ברור שהוא ירד בחליפה במים (כמו כולם). אני מכבדת אותו על זה שהוא רץ למים בלי להסס. כשנאמר לכולם שהם יורדים מהסירה כמו שהם, דן אמר שהוא "בחר בחליפה הכי יקרה שלו" ... אבל הוא רץ וקפץ ראשון (או בין הראשונים).

LiRs Lullaby

New member
אני מצטערת, איך כל זה קשור ללהיות פייטר?

להתחבר לבנות הכי חלשות כדי לצבור כח, לקפוץ עם חליפה טובה למים...... וואו, הוא ממש נותן בראש. תראי את נועם - זה פייטר!

abrushka

New member
מי זה פייטר?

פייטר = אדם שמציב לעצמו מטרה ומשקיע כל כוחו כדי להשיג אותה. נכון? המטרה של דן לנצח. הוא לא חזק פיזית, לא מנהיג כריזמטי. הוא בחר באסטרטגיה לפי התכונות החזקות שלו. מה שבחר בו ומה שטוב לו הוא עושה עם כל הנשמה. זה מעורר כבוד.

LiRs Lullaby

New member
כן, מה שאמרת עכשיו מתאר פייטר.

מה שאמרת מקודם - על לקפוץ עם החליפה למים ולגזור אותה............. את אמרת שאת מכבדת אותו על כך. זה נראה לי הזוי.

abrushka

New member
גם אני אוהבת את נועם

ואת עומר.... אבל אי אפשר להשוות ביניהם.

אני מחכה למפגש של ויקה ועומר

איך ויקה אמרה שהיא מחר רוצה לראות ים וחוף, ולא ידעה שגם אם היא תודח, היא תראה אותו הדבר באי המתים. המפגש בינהם יהיה מעניין ומגניב. קשה לי לחכות, ובכלל הפרק הבא נראה אלים במקצת עם הצעקות הדרמתיות של גיא זוארץ: "מושיק לא לחנוק!"

BTBAS

New member
שמישהו יסביר איך דן הצביע סיוון?

אני ממש לא מצטער שויקה עפה אבל איזה אסטרטגיה בדיוק הוא ניסה? הוא רק דפק את עצמו וחזק מה היה קורה במקרה של תיקו?

למעלה