פרק 5 - שלב ההדחה

Fairywitch

New member
כי אסור לו להצביע לאותו אדם פעמיים.

מה שהופך את הכוח הכפול למטופש ומיותר.

BrokenDream103

New member
אימאל'ה *עילגות*../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

הכוונה שהוא יכל להצביע למרינה/יעל/נעם, מי שלא בברית איתו. אז למה הוא הצביע סיון, דוקא למישהי שהיא בברית איתו?

LiRs Lullaby

New member
חשבתי על זה.

ויכול להיות שבמקרה של תיקו רק אז הכח הכפול משפיע. זת'ומרת - אם לדן יש את הכח הזה אז מה שהוא בוחר זה מה שקובע.

זה בדיוק מה שאני חושבת

הרי הכח הכפול לא יכול להיות כ"כ מטומטם, מעניין באמת אם במקרה של תיקו נותנים לבעל הכוח הכפול את המושכות

Black Balloon

New member
יאאיי ויקה עפה. :)

באמת היה מותח. ובאמת אתגר הכוח הכפול מיותר. אהא איך דן נחלש עכשיו. הלוואי והוא יהיה הבא שיעוף, ואז הוא יפגש עם עומר באי המתים, וואי, זה יהיה כיף. ג'יבארו מעצבנים. גם סאבנה. איך ורה אמרה אחרי שנעם עזב? "יכולנו לנצח גם בלעדיו" שלפני זה היא אמרה "עם נעם יש לנו יותר כוח/ננצח יותר" או משהו כזה. עא

נעמה מלכה../images/Emo99.gif אני ממש אוהבת אותה

אתמול פתאום ויקה נהיה מתוקה.. התחלתי לחבב אותה היה צריך להשאיר את שתיהן ולהעיף את משה/סיון
(דן אחד ה-אפסים, אבל בלעדיו הם אבודים... אי אפשר להפיל הכל על נעם.)

4hilla4

New member
דעתי

אני כל כך רציתי שויקה תעוף. ואני דווקא מחבבת את משה מג'יבארו. סיוון היא בדרך כלל הרייטינג של התוכניית אבל איך נעמה ירדה על ויקה בפרק האחרון.

גרף1989

New member
אנשים כנסו לפרופורציות בקשר לדן

ההפקה בוחרת מראש איך לגרום לכם לאהוב או לשנוא מישהו, הכל ערוך בצורה מאוד מכוונת, דן אחלה של בחור משחק את המשחק, ובתכלס מי שמשחק ככה שורד, ואני רוצה שדן ינצח רק כדי להשתיק את כל יפי הנפש, הוא העיף את עומרי כי עומרי סיכן אותו, הוא יעיף את על מי שיסכן אותו, כי ככה שורדים.

AntilopA2

New member
כן,ובאותה הזדמנות

מאוד החליש את השבט שלו בכך שהעיף מתמודד חזק פיזית שגם תורם מאוד לשבט, ובהתחשב שזו היתה סך הכל המועצת שבט הראשונה-זאת היתה יריה ברגל של עצמו. אם הוא ימשיך עם האסטרטגיה הזאת הבא בתור יהיה נועם (עזבו רגע שאני לא רואה מצב שבו משה או סיוון, ובטח לא נעמה,מרינה,יעל ואלכס יצביעו נגד נועם) והתוצאה תהיה שג'יבארו יפסידו משימה אחרי משימה. אחר כך הוא עוד התפלא אחרי המעבר של נועם שהכל פתאום נופל עליו..

0miss love0

New member
יש כלכך הרבה אנשים להדיח,אבל בגלל שויקה

החליטה להעיף את נעמה,שסך הכול עשתה טובה וצעקה על ויקה שתפסה גובה יותר מידי בגלל דן, אז דן הצטרף אלייה. דן,דן, איזה מזל שלא כל מה שאתה רוצה-אתה מקבל. וויקה, יכלת להיות בסדר ולשתוק. יכלת לשחק את המשחק אולי הטוב מכולם בשקט-בשקט כשהחברת לדן. אבל החלטת לעמוד על שלך בצורה אדיוטית שלא ישבת בצד, ולרצות להעיף את נעמה. מזל שנעמה לא עפה. באמת שהיה פרק מותח.

shy6

New member
מתי בדיוק במהלך התוכנית אמרו שאי אפשר להצביע

פעמיים לאותו בנאדם בכוח הכפול? ראיתי את הפרק אומנם רק פעם אחת, אבל לא זכור לי שאמרו דבר כזה. להפך אמרו רק כמה הכוח הכפול הזה חשוב בשלב מועצת השבט. אז למה כל בנאדם שאני מדבר איתו על זה טוען שאסור להצביע לאותו בנאדם..

LiRs Lullaby

New member
אמרו את זה נראה לי בהדחה הראשונה.....

או לא זוכרת מתי......אבל עובדה שדן לא יכל להצביע פעמיים לנעמה. אה, ואנשים שאומרים שהכח הכפול חשוב אומרים את זה כי ההפקה בטח מבקשת מהם.

AntilopA2

New member
לרגע אחד

ממש לרגע קט,למאית שניה, ברגע שהראו את הפרצוף של דן אחרי שגיא אמר ויקה, לאותו חצי-רגע אשכרה ריחמתי עליו והאמנתי שאכפת לו ממנה. ואז נזכרתי בפנים של יעל אחרי שדן אמר שהוא היה מעיף את עומר עוד 4 פעמים,וזה עבר לי מהר. וליה....טוב, אפשר כבר לתת לה מקום של כבדבספר השיאים של גינס בתור הבן אם שמשתמש,השתמש וישתמש הכי הרבה פעמים בדקה בשורש ג.ב.ר . כיף שנעמה לא עפה, וכשאני חושבת איך עומר היה מכסח את דן באי המתים אני מתה שהוא יהיה הבא בתור, אבל טוב,במקרה כזה התוכנית תהיה הרבה פחות מעניינת. וכן,אני חדשה,אז ברוכה הבאה לי אומשהו?:)

AntilopA2

New member
אה כן,והכוח הכפול לא עוזר בכלל,רעיון מטומטם

(ומשום מה דן ממשיך בכל זאת לחפור ולחפור על החשיבות של הכוח הכפול בכל תוכנית מחדש..)

LiRs Lullaby

New member
ברוכה החדשה ../images/Emo13.gif

וכן, אני הולכת להתחיל לספור את כמות הפעמים שבו נשמעות המילים "הכח הכפול - למה?", "הכח הכפול מטומטם", "הכח הכפול - מיותר" וכו' וכו'.......

למעלה