פרק 5 - שלב ההדחה

shadow8

New member
זה אפשרי להצביע פעמיים לנעמה?אם כן, למה הוא

לא עשה את זה?

אי אפשר להצביע פעמיים...לאותו אחד..

זה הטימטום..בגלל זה הוא סתם זרק סיון מה שלא יכל להשפיע על ההדחה...

Paranoid Eyes

New member
מה?? חחח אז מה זה שווה הכח הכפול הזה???../images/Emo6.gif

וואי זה כזה מטומטם.

LiRs Lullaby

New member
אכן כן. מי יודע כמה פעמים יושמעו המילים הללו

בהמשך התכנית. במיוחד כשזה היה כל כך קריטי היום....

illusion7

New member
על מה את מדברת?

הוא הצביע לנעמה וסיוון כי הוא היה לא אקסטרה קול מהאתגר הכפול הזה, הקול המכריע היה של אלכס, הרי דן לא יכול להצביע פעמיים לאותו אחד.

snirf

Active member
יייששששש ויקה עפה../images/Emo70.gif

איזה מתח היה במועצת השבט!
זה ממש לא היה ברור שויקה הולכת לעוף כ"כ חששתי שנעמה תודח...מזל שהיא לא הודחה נעמה

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני לא רציתי שנעמה תלך... אני לא יודע אם אני שמח מזה שויקה עפה כמו שאני שמח עכשיו שדן לבד!!!!! ת'כלס, אין לי בעיה ספציפית או משהו עם ויקה..אבל אם יש משהו שאני שמח עליו מזה שויקה עפה זה שעכשיו דן חסר אונים ונעמה שולטת באמת!

סאמוואן

New member
../images/Emo47.gifעומר אתה כזה ../images/Emo47.gif

מלךךךךךךךך...אין אין אני פשוט לא יכולתי הלב שלי כמעט התפוצץ במשימה של עומר וטינה...ואחרי שעומר ניצח פשוט כמעט ירדו לי דמעות של אושר...אחחח המושלם הזה יישאר על האי וינצח גם את ויקה וכל אחד שרק יגיע לשם!! חחח איזה מצחיק היה הקטע עם הסרטנים...רק מסכן משה שנתפסו לו סרטנים באצבעות...

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עומר התותח!! איזה מזל שהוא ניצח...גם אני כבר התחלתי לדאוג
..יאללה גם אחרי שהוא ביזבז זמן כשהלך איזה 4 פעמים לבדוק אם הוא יכול לפתוח את התיבה, הוא עדיין ניצח!! ובכל הפעמים האלה שהוא הלך לבדוק אמרתי "מה אתה עושה?? אתה מבזבז זמן וצריך עוד חבל!" אבל איזה תותח הוא יאללה.. ניראה לי שטינה חשבה, שרק ככללללל החבל יספיק, והיא לא הבינה שאפשר גם עם רק חלק ממנו (זה גם מה שאני בהתחלה חשבתי..בגלל זה לא הבנתי למה עומר הלך לבדוק אם יש לו מספיק כדי לפתוח את התיבה) היה ברור שייתנו להם משימה "שכלית" יותר מאשר פיזית..אחרת הם לא היו מתחילים וכבר עומר היה המנצח. ו..איזה באסה שיש לו עכשיו את ויקה..אוףף מתי דן??(טוב כניראה בפרק הבא..
) ואני מקווה שייתנו לו משימה פיזית שייגמור את ויקה מהר... וכן הקטע עם הסרטנים היה ענק! חחחח..מסכן משה
..
מה קורה מתוקה??

סאמוואן

New member
חחח

כן אהה.. שייתנו לו משימה פיזית ושייגמור עליה כמה שיותר מהר...ואז אולי סוף סוף הוא יפגוש את דן ויכפכף אותו ישר בחזרה לארץ!! והכל בסדר יפיוף שלי, מה איתך?

למעלה