פרק 5 - שלב ההדחה

Imai

New member
זה היה מעניין, כי זה לא היה צפוי

כמו בפרק הקודם בהצבעה של טינה. מה שעכשיו מענייו אותי, הוא שעכשיו שכל המתמודדים החלשים פחות או יותר עזבו, מי יודח בפעם הבאה בסאבנה או בג'יבארו. מקווה לסאבנה ימשיכו להישאר, אני לא רוצה לראות אף אחד מהם עוזב!

שדרן

New member
יש!! שדן יאכל אותה

מניאקון. עשו לויקה דבר פחות מכוער ממה שהוא עשה לעומר

דס סקעת

New member
מעניין...

על מה כל כך התעצבנו על אלכס בפרק הבא אוף אני בצבא וסוגרת שבת אני לא אוכל לראות

אשהה

New member
אלכס עבר שבט.......

קראו לו בוגד..........הוא עבר לסבאנה אני אומרת זאת על סמך צפיות בהישרדות האמריקאית

מגיע לו הוא גרם לזה שעומר

יעוף בסוף אכל אותה וגרמו לזה שויקה התומכת בו עפה אכשיו הוא נהיה ממש קטן ליד נעמה ויעל וכו` במקום שזה שבט מגובש עם דן התאספו לו אויבים בתוך השבט ! ובסאבנה החיים יפים

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif! לך- ולכל אלה שהרעיון שלהם אומר את אותו

הדבר..לגביי דן

AshkenaziAmiti

New member
אווו דווקא היה מותח לא כמו שציפיתי

אבל הגיע זמנה של ויקה ללכת,מה לעשות.פשוט חלשה מדי. מה שכן הפתיע באתגר עם הסרטנים,הראתה שכשהיא נלחמת על מקומה באי יש בה הרבה נחישות.חבל שזה לא הספיק בקשר לחלקו של משה בתאגר הסרטנים,תנו לי רק שנייה לפרוק את זה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנאדם פשוט קרוע כאילו הביאו אותו מאיזה סרט של לוזרים הקטעים איתו פשוט כל כך טובים. איך הוא כורע שם על הברכיים והסרטן תלוי לו על האצבע והוא צורח.....כמעט בכיתי ביחד איתו
בפרק הזה הבינו כמה הכוח כפול יכול להיות משמעותי וכמה הוא לא....אם היה אפשר להצביע לאותו בן אדם היה תיקו ולכו תדעו אם גם אז ויקה הייתה עפה. בכל מקרה הפרק הבא נראה ממש מעניין נראה מה יקרה

Volldemort

New member
אני חייב לציין שהפעם הייתי במתח!

בגלל שויקה התחילה פתאום לדבר בפרק הזה, ובגלל שיש לנעמה כל הזמן וידויים, לא יכלתי להחליט מי תעוף- הפעם הייתי במתח!! אחלה פרק. והמשימת פרס מהפרק הבא נראית נחמדה ומוכרת (עונה 2 וכו').

בא לי לבכות אני לא מאמין שוויקה הלכה../images/Emo7.gif

כל כך אהבתי את ויקה !!!!! ועכשיו אני שונא את נעמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעם ממש אהבתי את נעמה אבל אחרי מה שהיא עשתה לויקה אהובתי ליבי נשבר

סלינוש

New member
יש אלוהים!

כל כך הגיע לסתומה הזאת לעוף. לא יכולתי כבר לסבול את הדיבור הצפונבוני המחריד שלה. ודן, דן הוא חלאת אדם. אין לי מושג מאיפה לו האומץ ככה להתנהג ולדבר כמו שהוא מתנהג, כשהוא יודע שכל עם ישראל צופה בו. הוא פשוט חשף איזו אישיות דוחה יש לו. אבל הוא כזה מלוכלך ויש לו אגו כל כך עצום, שבטח לא מזיז לו מה חושבים עליו. יותר מכך שהתחשק לי כבר להקיא מויקה ורציתי שתעוף, רציתי לראות את הפרצוף של דן כשמעיפים אותה. והיה תענוג!

XקוקיX

New member
כמה טוב שנעמה לא עפה.

זה היה ממש מצחיק שדן אמר ששתיהן חלשות, חשבתי שהוא יגיד ששתיהן חזקות. אלכס עשה בחירה נכונה כשהעיף את ויקה. היה פרק סבבה, חבל שחופרים יותר מדי במועצת השבט, לא צריך לשאול כ"כ הרבה שאלות. זה רק אני או שכשאמרו שבפרק הבא יש הפתעה, אז אמרו "מיטה", מה שאומר שלג'יבארו יש אפשרות כאילו לקחת את המיטה מסבאנה או משהו בסגנון?

Comie

New member
עדיין דן יכול לעשות קמבק

בפרומו של הפרקים הבאים כולם מקללים את אלכס, אולי אם הברית של נעמה, מרינה נעם וכל אלו ינסו להעיף את אלכס דן משה וסיוון יכולים לחבור לאלכס ולהשתוות לברית השניה

איי איי איי, פשוט פרק לטעמי!

היה פרק חזק, וקרה כל מה שרציתי שיקרה, נעם חזר ברוך השם לג'יבארו, וויקה עפה! איזה אושר!!

למעלה