פרק 5 - שלב ההדחה

spoop

New member
חחח טינה כזה חפרה../images/Emo6.gif זה הוסיף למתח

"ראיתי את עומר רץ עם החבל, אך התמדתי בשיטה שלי, ובסבלנות שלי" האמת זה הצליח להלחיץ אותי...

efratcn

New member
אני מלכה!!!!!!!!!! בדיוק אבל בדיוק מה שחזיתי.

אח, איך אני אוהבת לדעת את הסופים בהתחלה.

shay08

New member
איזה באסה שויקה עפה..

ולא, לא צריך להעיף את דן, כי אז בכלל אין להם גברים, והם יפסידו בהכל..

LeahBor

New member
נכון

כשמושה נכשל, כולם האשימו את אלכס כשסיוון שטפה שער במיי שתיה, עומר עף כשויקה נכשלה, נעמה התנפלה עליה ושכחה תוך שניה על ברית ועל הבטחות שנתנה. מה שיש כאן זה הישראלי המכוער והצבוע: רוסים אשמים, אנחנו הטובים (גם אם מפרים הבטחות, גם אם מפשלים, גם אם "לא הכי החכמים") זה מה שקורה כאן בפורום.

LiRs Lullaby

New member
מה הקשר לפורום? ../images/Emo12.gif

ולמה את אומרת ש"הרוסים אשמים" כשהעיפו את עומר ונטפלו לסיון והשיער? (שזה אגב די מוצדק, כמה טיפשה את יכולה להיות בשביל לבזבז את המי שתיה שלכם על שטיפת השיער?)

LeahBor

New member
לא התנפלו על סיוון

לא התנפלו על סיוון - אמרו לה נו-נו-נו קצרצר. התנפלו על ויקה ועל אלכס. מה הקשר לפורום? זה שכאן תומכים במה שקרה.

LiRs Lullaby

New member
לא התנפלו על סיון אבל ראו את זה בעין לא יפה.

על ויקה נעמה התנפלה בצדק - כי בגללה הם הפסידו במשימה. אפילו דן אמר את זה. את מה שקורה עם אלכס אנחנו נדע בשבוע הבא אבל איכשהו יש לי תחושה שגם שם זה לא קרה "סתם כי הוא רוסי". ואיך את מצדיקה את ההעפה של עומר? הרי הוא לא רוסי. וזה שבפורום יש מי שתומך במה שקרה לא קשור בשיט לזה שיש שם רוסים, אלא בגלל שזה היה רגע טלויזיוני קלאסי לראות את דן מפסיד את הפייבוריטית שלו. עד עכשיו לא ראיתי ולו הודעה אחת, למעט שלך, שקשורה לעובדה שמישהו שם רוסי.

abrushka

New member
אני יודעת שזה קשה, אבל..

תשתמש/י בלוגיקה יש אדם (רוסי לעומת ישראלי) יש מעשה חמור (הפסד במשימה, שטיפת שער במי שתייה וכד') יש תוצאה (מעיפים אי לא מעיפים מהמשק) אם ישראלי + מעשה לא עף מהמשחק, אבל רוסי + מעשה עף מהמשחק, סימן שיש אפליה כלפי רוסים. בושה להכחיש או להצדיק את זה.

LiRs Lullaby

New member
סליחה? איזו ערימת שטויות.

איך את מצדיקה את ההעפה של עומר? הוא לא היה רוסי. יש הבדל בין לשטוף את השיער עם מי שתיה לבין להפסיד במשימה (שהפרס הוא אוכל!! וציוד הגנה) שאחר כך צריך להדיח מישהו, ובד"כ את הגורם להפסד. אפילו ויקה אמרה את זה במועצת השבט. חוץ מזה - נעמה עשתה ברית עם מרינה, דן עשה ברית עם ויקה. ככה שאין שום אפליה או שנאה כאן כלפי לרוסים. ומספיק כבר עם הצדקנות הזו, זה עולה לי על העצבים. טינה עפה כי היא הייתה חלשה. מיה עפה כי היא לא ידעה לשחות. יואב עף כי הוא היה עצלן. אף אחד מהם לא היה רוסי, למרות שיש בשבט שתי רוסיות. יש לך עוד תירוצים לתחושת הנחיתות שלך?

LeahBor

New member
איזו ערימת שטויות

יש לך עוד תירוצים למחסור בתאים אפורים אצלך?
יש הבדל בין משפטים: "מישהו עף בגלל שהוא רוסי" לבין "כל מיש שעף, עף בגלל שהוא רוסי ". יש לך עוד תירוצים לפגיעה בזיכרון?
נעמה שנאה את ויקה מבט ראשון: "דוגמנית בשבט שלי", אבל אחר כך כרתה ברית איתה, עם מרינה ועם דן.

LiRs Lullaby

New member
לא חשבתי שיש בכלל הבדלים בין המשפטים אצלך.

את ואברושקה מנסות להציג את זה כאילו מי שרוסי מנסים להפוך אותו לשעיר לעזאזל/להדיח אותו אבל עד עכשיו אף אחת מכן לא הצליחה לענות על השאלות ששאלתי - איך זה שלא כל רוסי (ורה, ליה, מרינה) מודח/נהפך לשעיר לעזאזל, ואיך זה שלא כל המודחים הם רוסים (טינה, מיה, עומר, יואב). בבקשה תסבירי לי איך העובדה שנעמה שנאה את ויקה בגלל שהיא |הגדש|דוגמנית, הופכת את ויקה לקורבן של אפליה גזענית. אם את בכלל מודעת לזה שיש הבדל. אבל כנראה שמי שאוהב להרגיש קורבן יצליח למצוא את הקשר בכל דבר. ותודה על הדיון המרגש, אבל הספיקה לי ההערה על תאי המח שלי. יותר מזה לא אגיב.

LiRs Lullaby

New member
אה, וידעתי שאני לא סנילית! ../images/Emo46.gif

בדקתי שוב באתר נענע - זו הייתה סיון שאמרה את זה על ויקה. למרות שכל מה שאמרתי עומד בתוקפו - אין בכל התכנית ולו התייחסות אחת למוצאם של האנשים שם, כל מי שהודח הודח מסיבה מוצדקת, למעט עומר שהודח בעיקר כי דן לא סבל אותו. אבל בגלל היותך רוסי? ממש. לכי תחפשי.

abrushka

New member
OK

אבל זה שסיון ולא נעמה לא אוהבות דוגמניות לא משפיעה על תוכן הדיון

abrushka

New member
סיבה מוצדקת??

יואב פישל -> מיה הודחה מושה פישל -> אלכס (רוסי) הואשם את אומרת שויקה הודחה כי היא חלשה? יעל ונעמה חלשות לא פחות והן נשארו. במשימת הכוח הכפול ויקה הצליחה יותר מכל הבנות האחרות. אבל אף אחד לא התחשב בזה.

AntilopA2

New member
יעל ונעמה הרבה יותר חזקות

אני לא ראיתי את יעל ונעמה נאבקות חצי שעה כדי לטפס על תורן או לפתוח וו מסכן..

למעלה