פרק 5 - שלב ההדחה

הוא אמר לה שהוא יצביע לה ויצייר פרח

כדי שהיא תראה שהכל מתנהל לפי התוכנית..או משהו כזה

sapsapsa

New member
אבל הוא לא צייר והוא צייר ציפורים שמישו פעם א

אחת כבר צייר קייצר תחמן כפרה עליוווו

LiRs Lullaby

New member
לא, הוא אמר שהוא יצביע לנעמה ויצייר פרח....

אבל בתכלס, לא הייתה לו שום סיבה להצביע נגדה.......הוא בברית איתה.

ד א ק

New member
בבקשה קצת פרטים. לא ראיתי את הפרק..

הבנתי שויקה הודחה. ישששששששששששששששששש מי הצביע נגדה? האם עומר ניצח את טינה? והכי חשוב מה עם נועם חזר לשבט שלו? בבקשה תשובות.... אני במתח....

rebecca121

New member
עומר ניצח

נועם חזר לשבט מרינה נעמה אלכס נועם יעל הצביעו לויקה מושה, דן, ויקה ,סיוון , הצביעו לנעמה דו זכה בפרס הכוח הכפול שלא עזר לו כול כך הוא הצביע לנעמה וסיון

לא חשבתי שיהיה פרק הדחה כזה טוב

הופתעתי מהסיום, הייתי בטוח כבר לפי הדמעות (גם הדמעות של ויקה שרמזו לאלכס שהיא צריכה להשאר, וגם הדמעות של נעמה כשהקריאו את הקולות) שנעמה הולכת לעוף.. אבל שמחתי לגלות שויקה עפה. למרות שהיא הפתיעה אותי לטובה עם הסרטנים, היא עדיין חלשה מדי והיתה צריכה לעוף..ככה גם דן יקבל מכה אחת סופסוף, ונראה לאן הדברים יובילו מכאן. אני גם שמח שעומר נשאר ניצח את טינה על אי המתים, למרות שגם שם היה נראה כאילו הלחץ שלו הולך לגרום לו להפסיד..אבל כנראה שבחורים חזקים כמוהו עושים מעל ומעבר כשהם לקראת הנפילה. אני מודה שבפרקים הראשונים פיקפקתי בעידן כי הוא לא בלט מספיק וגם בגלל העניין הזה שהוא מגן על קורציה. אבל לאט לאט התחלתי לראות יותר כמה הוא אינטיליגנט והיום הוא סופסוף חשף את החכמה הגדולה שלו..שימשיך כל
דבר אחרון, לגבי אלכס: הוא בנאדם חכם ואני מת עליו, אז מה בדיוק קורה בפרק הבא שהולך לגרום לכזה כעס של השבט עליו? הדבר היחיד הרע שהוא עשה זה שהוא אומר שנועם מזכיר אותו

אוהד 49

New member
אחי כל מילה, מלמיליאן!!!

מסכים איתך בכל מילה ולא הייתי כותב את זה יותר טוב ממך
חוץ מדבר אחד- לא אוהב את אלכס, ולא שמח שויקה עפה-ואם כבר אני שמח על זה- אז זה יותר בגלל שעכשיו דן חסר אונים והוא לבד ומבואס ועכשיו הוא יודע שנעמה היא החזקה. ועידן מה זה הפתיע אותי עם מה שהוא אמר...
דווקא החזקתי ממנו תותח ובנאדם טוב והכל..הצליח לעבוד עליי
..

חח כתבת "חוץ מדבר אחד" ואז מנית שלושה

חח ואתה לא צריך לכעוס על עידן..זה המשחק! הערמומיות שלו ממיילא לא פוגעת באף אחד

אוהד 49

New member
חחח כן..אחר כך רק שמתי לב../images/Emo6.gif

טוב נו, מתמטיקה אף פעם לא הייתה הצד החזק שלי

hadar53

New member
חבל

רציתי שידיחו את נעמה.היא מעצבנת ומעוררת מהומות רבות.אין רוגע איתה.גם ויקה הייתה חלשה אבל היא יותר עצבנית ומעצבנת.

noziz mum

New member
מגיע לדן. נועם לשלטוןןןןןןןןןןןןן!!!../images/Emo99.gif

האמת שדי ריחמתי על דן למרות שאני בכלל לא מחבבת אותו, מה הוא יעשה עכשיו בלי היסמנית שלו??...

Ping Poong

New member
איזה כיף יהיה שויקה תראה את עומר../images/Emo6.gif

הכי מבאס שלפעמים בקטעים מותחים- שיש משימות בין השבטים למשל.. או למשל לפני שנועם החליט אם הוא חוזר לג'יבארו או לא.. אז מראים בין לבין את המתמודדים מדברים, ואז לפי הדיבור שלהם רואים מה יהיה.. כי למשל היום לפני שהראו מה נועם מחליט, הראו את יעל וויקה מדברות, וראו שהן שמחות.

conio stdio

New member
מה וורה האלוהית קבלה מהבית? וההצבעה לסיוון

מראה שדן חרא. זו הבת ברית שלו! הוא קבר עצמו.

efi s8

New member
הוא הצביע סתם לסיון

והיא יודעת את זה.הוא היה צריך לזרוק סתם שם שלא ישפיע

למעלה