פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifפרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה../images/Emo41.gif

לפי האתר הרשמי זה כבר פרק 11. כלומר- הם שינו את שיטת מספור הפרקים
שיגעו אותי!!!!
בכל אופן- כל מה שקשור לפרק ההדחה של הערב- לכאן!

צפייה נעימה ורוצו להשתתף במשחק ההימורים הגדול

תהמרו ותזכו. אבל הכי חשוב תהנו.

girli girl2

New member
נצל"ש- כל פעם שליה ונעמה בוכות על הילדים שהן

השאירו בבית וכו' זה ממש מרגיז אותי! כאילו, מי הכריח אותכן לבוא לפה?? ולמה עשיתן את הצעד המטופש הזה של להשאיר ילדים בבית בשביל משחק?! מה אתם חושבים?

BrokenDream103

New member
הגזמת...

געגוע של אימא זה דבר מקובל, אנושי... אני חושב בדיוק להיפך. אם הן לא היו מראות שום רגש זה היה מוזר. o_O מה שכן מעצבן, זה שהן בוכות/בוכים בשלב ממש מוקדם. אני זוכר שבפרק הראשון (!!) עידן בכה בגלל שהוא מתגעגע לאימא שלו.. אלוהים!! הוא נפרד ממנה לפני יומיים!!
ויש גם את יעל שבוכה על כל דבר שזז.. נעם עובר קבוצה, היא בוכה... נעם חוזר לקבוצה, היא בוכה... עומר עוזב, היא בוכה... כשהיא מדבר על הקשר שלה עם עומר במועצת השבט, היא שוב, כרגיל, בוכה
נראה לי קצת גלשתי מהנושא... לא?

LiRs Lullaby

New member
בסדר, אבל לעזוב תינוק קטן

עבור משחק ואז להמשיך לבכות על זה כאילו לא הייתה לך ברירה אלא לעזוב אותו? זה מעצבן. ואני דווקא לא רואה בבכי של יעל משהו מגונה - היא פשוט טיפוס רגשני והיא מתחברת לאנשים..... זה לא שהיא ממש בוכה פיזית בלילות, היא רק אוהבת להציג את החיבור שהיה לה איתם. עידן זה כבר עוף מוזר.....

AntilopA2

New member
הם ידעו שזה יהיה קשה

הן לא התחייבו לא להתגעגע, וזה הכי ברור ומובן. אני לא מבינה למה שזה יפריע בכלל, מספיק לבוא מנקודת מבט כ"כ שלילית. מה גם שבכלל לא היו כמעט קטעים כאלה.

צודקת

אני כאמא לתינוקת באותו גיל, יכולה להבין את הגעגועים, והרצון לנסות לתת לילדך חיים יותר טובים. כמו שחנה כבר אמרה, זה לא עינייננו, ועדיף להתרכז בדברים אחרים, כמו במשחק עצמו. אההה וצפייה מהנה

Jen74

New member
כל אחד ואחת מהמתמודדים/ות השאיר בבית

הורים, אחים, בן/בת זוג, ילדים, עבודה, לימודים. נורא קל לרדת על אמא שעזבה ילד בן פחות משנה אבל גם אבא לארבעה (כמו אלכס למשל) שעזב את אשתו עם הילדים לכל כך הרבה זמן, לדעתי זה אותו דבר. זה לא כמו חודש מילואים, זה הרבה יותר מזה.

מה יא

New member
אבל אם הילד בן 5 או אם הוא בן פחות משנה../images/Emo96.gif

יש הבדל... ילד בן 7 חודשים עוד צריך את אמא שלו צמודה אליו כל היום, ובטח שלא צריך להפרד ממנה ליותר מחודש. הילדים של אלכס כבר בטח עברו את גיל שנה לא?

Jen74

New member
בתור אמא לארבע בנות

אני טוענת שזה לא משנה אם בן 7 חודשים או 7 שנים. ילד צריך את אמא בכל גיל. דווקא ילד בן 7 חודשים יכול להסתגל מהר מאוד כשאמא שלו חוזרת אחרי שלושה חודשים שלא הייתה בבית. לעומת זאת, ילד בן 5, לדוגמה, יכול לכעוס על האמא במשך תקופה ארוכה כשהיא חוזרת.

LiRs Lullaby

New member
תינוק לא יכול לחוות חרדת נטישה בגיל הזה?

דווקא בגלל העובדה שאין לו אמא? ובניגוד לילד בן 5 (או במקרה של הילדים של אלכס וליה - שהם קצת מבוגרים יותר מגיל 10) שיכול להבין את המשמעות של עזיבה של אמא, תינוק לא כל כך יכול להבין מה קורה ולמה אמא שלו לא נמצאת.

Jen74

New member
אז ככה

אני לא אשת מקצוע ומדברת רק מניסיון שלי כאמא כבר כמעט 14 שנה. לתינוק לפחות עד גיל שנה, קצת יותר, אין תחושת זמן ואם אמא הולכת לעבודה בבוקר וחוזרת בערב התינוק חושב שאמא נעלמה לו והוא לא יראה אותה יותר בחיים. כשאמא באה בסוף יום העבודה לקחת אותו מהגן או המטפלת או מה שלא יהיה, הילד מאושר עד הגג שאמא חזרה. ככה כל יום מחדש. ככל שהילד גדל הוא מבין יותר ולכן ילד בגיל 4-5 מבין שאמא נסעה ולא מבין למה היא עוזבת אותו ולא לוקחת אותו איתה. אפשר לנסות להסביר לו אבל הוא בגיל שהוא די אגואיסט ובטוח שהעולם סובב סביבו. ילד/ה בגיל של הבת של ליה - 12 (?) כבר מבינה מה המשמעות של אמא נוסעת לכמה שבועות ואת הרעיון של השתתפות בתוכנית טלוויזיה, תחרות, פרסים והיא בעד שאמא שלה תזכה בתחרות ולכן היא גם תומכת בה. או ש... בגלל המודעות שלה לפרסום אולי היא נגד ואז היא אנטי. זה פחות או יותר ההבדל, לדעתי, ממה שאני מכירה.

למעלה