פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

Nofar20079

New member
``פשוט דימיינתי לעצמי...``

שעומר יינצח , אממה , ויקה ניצחה...

היא תותחית../images/Emo70.gif

כל הכבוד לה, כל מה שחשבתי עליה השתנה הרגע. שיחקה אותה בענק

SENDA

New member
העף הראשון של היום!

עומר הולך הביתה ! קצת אחרי הנאןם לויקה - אני אהיה פה כמו נ.צ, כולם יגיעו ויילכו ואני אעיף אותם אחד אחד. ויקה!!!!!!!!!!!! אלופה

SENDA

New member
אני אוהב את ויקה, לא כשורדת

אני פשוט חולה על הדיבור ברבי צפונבונית כיתה ד שיש לה. אני יכול להקשיב לה שעות, מבלי להקשיב באמת
חסינות אישית זה אכן שיפור אדיר אפילו שבמשימה כמו שהייתה היום זה ביטל את האפשרות לחסינות לחלשים, בדיוק כמו שקרה לסיוון שעפה מהר מאוד...

SENDA

New member
סיכום הפרק ../images/Emo105.gif

רוב הפרק היה צפוי למדי השינוננים הבולטים היו אלו: 1. דו הקרב היה מותח מאוד, לא היה ברור מי באמת ינצח עד הסוף המר, בו ויקה הרימה את ראשה הצפונבון מעל קערת המיץ וניצחה את הגבר גבר שהגיע כדי להשאר - ולא נשאר. 2. משימת החסינות הייתה סוף סוף חסינות אישית. דבר שלא סייע לסיוון שכולם דאגו שלא תקבל את החסינות כדי להיות כשרה להשלכה זריזה. בסוף הפרק, כצפוי, עפה סיוון והודתה סוף סוף שיש לה בעיות במערכות יחסים, כאילו שלא שמנו לב
3. הפרק הבא - בנים נגד בנות. מה תעשה ליה בלי גבר גבר? האם באמת דן בסכנה? יהיה מעניין

Li r a N

New member
../images/Emo7.gifעומררררר!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זהו לא רואה יותר!!!

דרדן

New member
האמנתם שויקה תנצח ?

וואלה הייתה מישהי אמרה חברה שלה מכשפת נכון והיא אמרה ויקה תנצח. איפה את הגיע הזמן להביא תוצרות בכדורגל שנוכל לעשות קצת כסף אמיתי.

deja vu 23

New member
ווווווווווואי

איך שמחתי כשויקה ניצחה את עומר השחצן הזה. היה יכול להיות מעניין לראות אותו מול דן, אבל הניצחון של ויקה מתעלה על זה. כל הכבוד לה. ואשכרה מרגישים שההפקה מקשיבה לנו, למרות שהתוכנית צולמה מראש. סוף סוף אתגר הכוח הכפול משתנה לאתגר חסינות אישית. הגיע הזמן!!

aragog

New member
אמרתי לכם- תאכלו את הלב כולכם

רק שלשום אמרתי שממקורות שלי אני יודע שוויקה העיפה אותו, כולכם פה אכלתם אותי איך אני אומר דבר כזה. נו- צדקתי או לא?!

למעלה