פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

LiRs Lullaby

New member
לא יודעת, אני בכל מקרה לא הייתי עוזבת תינוק

בגיל כזה. הושפעתי יותר מדי מהשיעורים על פרויד....

Jen74

New member
גם אני לא הייתי עוזבת תינוק

אבל מלכתחילה גם לא הייתי הולכת למשחק כזה של הישרדות

אדווה345

New member
אם למדת את פסיכולוגיה אז אולי גם למדת על

"חרדת נטישה", שמתחילה בגיל 7-8 חודשים, ומתגברת אחר כך. כך שהתינוק של נעמה הוא ממש על הגבול.

LiRs Lullaby

New member
אם אנחנו מתבססים כאן על פרויד,

הרי שהשלב הזה נמשך עד גיל שנה וחצי.....

אדווה345

New member
לא, פרויד לא דיבר על חרדת נטישה

אבל, כן, זה נמשך עד שנה וחצי, וגם אחר כך לא כדאי לעזוב לחודשיים... דוקא השלב הזה הוא יחסית פחות נורא. לא כדאי לשפוט אשה אחרי לידה. מי יודע מה קרה לה. מהבחינה הזאת אני דוקא מוכנה לקבל אותה. מבחינות אחרות היא פשוט שטן לדעתי..

RageBot

New member
אם יש לו אבא

והאבא דואג לו כל הזמן, אז תינוק לא יכול להרגיש ככה חרדת נטישה.

אדווה345

New member
נכון. 7 חודשים זה עדיף בהרבה!

ובטח הצילומים התאחרו, כמו שתמיד קורה, והיו מיועדים לגיל 4-5 חודשים, שאז זה לא נורא בכלל, כי הילד לא קשור ספיציפית לאמא עדיין.

efratcn

New member
גיל 4-5 חודשים כדאי מאד שתהיה לו דמות אחת

משמעותית. לא שופטת את נעמה אבל אני לא הייתי מסוגלת לעזוב תינוק בגיל כזה (בטח לא בגיל 4-5 ח' שאצלי הם ינקו בכלל). שום כסף או חוויה שבעולם לא שווה את הזחילה הראשונה, המילה הראשונה, השן הראשונה, הצעד הראשון. פשוט לא שווה את זה. ומי שלא היה שם לא יבין את זה. לצערה של נעמה, היא פספסה התחלות לא מעטות של הבן שלה וגם לא זכתה לשמוע או לראות את זה בכלל כי הייתה מנותקת ממנו לפחות 3 שבועות אם לא יותר... ובלי כל קשר להתחלות, הדמות הקבועה מאד חשובה בשלבים המוקדמים של התינוק ונכון שהאבא בהחלט יכול לשמש כדמות קבועה אבל לרוב זה לא קורה מסיבות שונות (כמו עבודה וכו').

אדווה345

New member
באמת מוזר שהיא עשתה את זה.

נניח שהיא לא האמינה שהיא תשרוד עד הסוף, אבל גם חודש זה המון, למרות שאותי ההורים עזבו לחודש בגיל 6 חודשים אצל סבתא וסבא. לא יודעת, לכי תביני. אולי היא מתאוששת מדיכאון אחרי לידה?

אדווה345

New member
הי, למרבה הפרדוקס דוקא ב7 חודשים הוא מקבל כל

אחד. הוא עוד לא קשור ספיציפית לאמא. אחר כך זה כבר יותר קשה.

sdavid1

New member
התחלתי לשנוא את עידן

מאז שהוא אמר על עצמו שהוא רע והוא משחק אותה נחמד לכולם מחייך לכולם והכל,הוא נהיה ממש מניאק.. גם בפעם שהוא אמר: "הצעתי את זה לקבוצה להחביא להם את הברזנט או לשבור את המיטה" ועל דן הוא אמר: "אני הייתי מבשל אותו ואוכל אותו"

אדווה345

New member
לא אהבתי את מה שעשה עם המעילים לאלכס

אבל בסך הכל הוא נראה לי יותר חשדן מאשר מניאק ממש. מה שהוא אמר על דן- ממש מעולה

באראס

New member
../images/Emo58.gif מי הולך לעוף היום

טוב זה לא ממש ספוילר אבל לפי זה שסיוון אמרה "הוא הראשון שהולך לעוף - מביניהם" יש לי תחושה שצילמו את זה אחרי שהעיפו אותה.

למעלה