פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

לא? למה שיהיה לי?

אני לא מגזים. רוב הפורום שמו לב הישרדות שיתפה פעולה עם ערוץ פלייבוי. ושהיא 'השתזפה' היא עשתה את זה בהרבה מיניות וסקסיות. היא מנצלת את הגוף שלה למטרות אחרות .

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gif זה היה די מביך לצפות בה ככה.

אבל אני בטוחה שזה יניב יופי של רייטינג

aragog

New member
היא די מכוערת

לא שאני מזלזל בה. אבל היא די סינטטית כזאת.. רואים לה את העצמות בגרון ליד השדיים הענקיים שלה.

LiRs Lullaby

New member
אתה רציני או שזה בציניות? ../images/Emo12.gif

ורואים את העצמות האלה לכל מי שרזה...... אני אישית, דווקא חושבת שזה די יפה (כן, יש לי פטיש לעצמות מסוימות\ תהרגו אותי
). וגם ויקה יפה מאוד.

AshkenaziAmiti

New member
רואים שהיא רזה ליד השדיים הענקיים שלה

אכן,כיעור שעוד לא נצפה בארץ ישראל.

אדווה345

New member
נכון. לי, אישית, התחרות היתה מבויימת

לא יכול להיות שהוא ויתר בכזאת קלות. הלך הביתה וקיבל את הדין. התחרות היתה יותר מדי צמודה. חוץ מזה, כל פעם שהראו את הזחל חי, ראו את העין לידו, למרות שהיא כבר אכלה אותה. בקיצור- נראה לי שהוא ויתר לה, בשל איזה קומבינה שעשו איתו.

AshkenaziAmiti

New member
כן איך רציתי להיות הקערה באותו רגע../images/Emo99.gif

ועכשיו ברצינות,אתה ממש מגזים פה. נראה לי שהייתה לך אובר הערכה לעומר ואתה סתם מאוכזב שהוא עף. ויקה מלכה והיא העיפה אותו משם כמו גדולה...לא האמנתי שהיא תצליח עם כל המוטיבציה שלה והיא פשוט בעטה אותו משם. גם לויקה היה משהו לאכול לפי דעתי היא שתתה את זה ולא כמו עומר שעצר וראו אותו מוציא מתוך הקערה.שים לב שכשמשווים את הקערות בשניהם יש דברים מוצקים צפים כאלה. כל הכבוד לויקה וזה שאתה ממורמר לא עושה אותה זונה.זה רק עושה אותך לממורמר.

YugiBoy

New member
לא הבנתי את החוקים של משחק החסינות.

ולמה מישהי שמחה שהיא לא זכתה בחסינות...משהו כאן התבלבל לי..

LiRs Lullaby

New member
צריך היה לפגוע במישהו שאתה לא רוצה שיקבל

את החסינות. ככה שאם הרבה אנשים לא מנסים לפגוע בשלך ונשאר לך אחד - אתה חסין מפני הדחה. מקווה שהסברתי טוב

דרדן

New member
אלכס רק בגלל שלא הדיח פעם שעברה את נעמה

יעוף עכשיו או פרק הבא. אין לו הגיון זה .

סאמוואן

New member
עומר ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה!!!!!! איך איך היא העיפה אותו הבלונדינית המעצבנת הזאת...מסכן שלי!!! ועוד היא מג'יבארו אני מתלבטת אם שווה להמשיך לראות את זה בלעדיו

פשוט עצוב, עצוב.

עצוב לצפות את זה..לא הייתי מתחלף איתם. כל אחד שם התגלמות הרועה. כל אחד נחש, אין על מי לסמוך. שפשוט עצוב. רק נעם נורמאלי, הוא בן אדם אמיתי
. סיון הייתה אמורה לעוף, רק בגלל שדן דואג לתחת שלו ולמקומו בגמר- הם יעיפו את אלכס. יופי דן, תתלבש על הפאק של הבנזנט. נעם

כ"כ פרק מדכא- סיון ועומר הביתה.

חבל... הבנים נגד הבנות? הבנים מנצחים...ככה מעיפים את דן/משה! D:

sdisblos

New member
מה אתה רוצה?

בתגובה הקודמת כתבת שדן מציל את עצמו ובגלל זה מעיף את אלכס, תגיד, מה נסגר איתך?

למעלה