פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

biסk

New member
זה בדיוק מה שחשבתי../images/Emo45.gif../images/Emo134.gif

כאילו לא משאירים שום דבר לעונות הבאות.. בטח עוד מעט גם יצטרף אקסייל איילנד

JoNy Boi

New member
"לעונות הבאות"

פחח אנשים חשים פה אנחנו בארה"ב יס סטאס יש לנו בטח כסף ל16 עונות חח בדיוק בגלל הרייטינג העגום לעומת ההשקעה הכספית הגבוהה בתכנית לא תהיה שום עונה שנייה.

LiRs Lullaby

New member
רייטינג עגום? הרייטינג מתחיל לטפס

בדיוק לכיוון שערוץ 10 מצפה והוא בטח יעלה ככל שנגיע לשלבי הסיום.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gif

ממש מעצבן. אולי בכלל לא מעניין אותם לעשות עוד עונה?

באראס

New member
ברור שלא תהיה עוד עונה. אתם חיים בסרט?

זה השקעה שלא יכולה להחזיר את עצמה בטווח הקצר. הם רצו שזה ייתן קרש קפיצה לכל הערוץ. באמת חשבתם שתהיה עוד עונה?!

LiRs Lullaby

New member
למה לא?

אם הרייטינג הזה ימשיך הם יכולים באבו-אבואה לעשות עוד עונה. השקעה לטווח הארוך הם עושים עם הדוגמנים בפוטנציה שהם מביאים לתכנית. למה להם לא לעשות עוד עונה כשיש כזה רייטינג? מה נראה לך אמור להמשיך ולמשוך אנשים לערות הזה אחר כך?

furtadofanatic

New member
אאוץץ' ..סיוון שבוע הבא תנצח את ויקה בלי מלח

חח באסה אם היה להם שכל הם היו מעיפים את אלכס!! הוא שקרן,איטי ומיותר .

deja vu 23

New member
פששש הם לא מפסיקים עם הטוויסטים

הבנים נגד הבנות. מחוכם. אני מניח שזה אומר שהמשימות יהיו פחות פיזיות, כי בכ"ז - הגברים שם חזקים יותר. יהיה מעניין לראות את מרינה ונעמה מול וורה וליה. חחח. ואת אלכס ומושיקו ביחד. שמתם לב כמה זמן מסך מקבלים מולי, נעמה ודן? וכמה זמן מסך מקבלים משה, אלכס ושחר? חבל שזה ככה.

LiRs Lullaby

New member
וואי איזה פרק!!!!!!!1

נתחיל מהסוף - שבט של הבנים נגד הבנות!!!! וואט דה פאק! זה הולך להיות כזה לא פייר! וסוף כל סוף הבינו שהכח הכפול שווה לגורנישט ושינו את זה לחסינות אישית. אהבתי
והנה לכם דוגמא לברית גרועה - משה וסיון, הכי לא קשורים בעולם, הצביעו נגד מרינה. לא ניסו למשוך עוד אנשים לכיוון של אלכס, למרות שבמשך כל הפרק התנדנדתי וחשבתי שעוד מעט ידיחו אותו. ויקה - מדהימה, בכלל לא חשבתי שהיא תצליח אבל היא ממש הייתה אמיצה ונחושה. אני מקווה שתדיח את סיון. חבל שעומר הלך..... נו שוין, קיבלנו את ויקה במקום!

The Snow fox

New member
נהיה מעניין, פרק טוב, חסינות במקום שטויות,

קדימון מעניין. אני שמח.

אונגי2

New member
ויקה יצאה כלה רצח ../images/Emo70.gif

זה היה חזק!!! למרות שקצת חבל לי שלא יצא לעומר להתמודד נגד דן... ואני אישית הייתי מדיח את אלכס... כזה אידיוט... איפה הוא חושב שהוא נמצא? בדפנה ודודידו?! והוא אפילו לא מתחרט על מה שהוא עשה... מה שכן, עכשיו כשיש יותר בנים מבנות בג'יבארו, אולי הם יתחילו להיות שבט יותר רגוע, ועם פחות תככים ומזימות (כמו סבאנה).

שאני יבין ,השבטים החדשים עכשיו לכל הזמן ?

ווואי , ממש לא ציפיתי על ויקה. נורא יפה איך היא הצליחה , רק חבל שהיא לא הראתה את זה בשבט שלה. התבאסתי שמרינה לא הלכה .. היה יכול ליהיות מעניין איך נמחק החיוך שלה ושל נעמה בין רגע. איזה דוחה דן .דיי . דבר אחד שאני מרוצה שיש קבוצת בנים ובנות , הבנות לא מסביב דן והגיע הזמן ואינשלללההה יעוף . ויקה חמוווודה לפי איך שהראו בפרק הבא ..איזו מותק

duduck

New member
דן "הכוסית"

מסתבר שדן "הכוסית" לא קובע כלום מה קרה למי שעד לפני שבוע חשב שהוא מנהיג השבט כפי שאמר רק אני מחליט מי עף כדי שלמור על עצמו הולך ונמרח על מרינה ונעמה ועושה כל מה שהן אומרות לו הגיע הזמן לזרוק את "הכוסית" מהמשחק

LoveMyLife

New member
ראיתם את אלכס במועצת השבט

איך הוא חייך כל הזמן כשהבין שהוא לא מודח??? חחח זה היה פאתטי.

חצי מהתוכנית הזאת אלו קטעים ערוכים מארוע אחר

הם לוקחים חיוך מנושא אחד ומדביקים אותו בנושא אחר. ככה הופכים מישהו תמים למפלצת ולהיפך. בדיוק כמו שמילאו את הקערה של ההוא מאי המתים ביותר נוזל ומוצק מאשר הקערה של קיקה החמודה עם הסיליקון בראש

למעלה