פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

חח לאן את חותרת?

אני מסכים איתך לגבי אלכס, אבל למה את מתווכחת איתי? אמרתי ששניהם היו נשמעים חרטטנים.. מה הטעם לנסות ולהגיד מה יותר חירטט? סבבה.. אלכס יותר חירטט, מה זה משנה את המ שאמרתי?
וגם לאן את חותרת בעניין ויקה? אמרתי כולה שהיא הפתיעה בגדול וכנראה שהיא לא חלשה כמו שעשו ממנה..כי יש לה דברים שבהם היא טובה יותר מכל הבנות-למשל, חרקים!

LiRs Lullaby

New member
אני לא חושבת שדן חירטט, זו הנקודה.

אני גם התעצבנתי כמוהו כשאלכס חזר וכל פעם שינה גרסאות למה שבדיוק קרה שם. ושוב - ויקה הפתיעה בעניין של האוכל, אבל אם סיון תגיע במה בדיוק היא תהיה יותר טובה ממנה? בכח הפיזי? במנטליות? תראה איך סיון הצליחה להתעלם בשיטתיות משאר חרחורי המלחמה של השבט - נראה לך שויקה יותר טובה ממנה במשהו?

אה אם את חושבת שדן לא חירטט

אז סבבה אבל לי זה היה נראה כאילו הטענות שלו היו מופרזות והוא לא דייק בסיפור. ואת היית מאמינה שויקה תנצח את עומר במשימת אכילת חרקים? היית מאמינה שיהיה קרב כל כך צמוד הין עומר לטינה? אם תהיה משימה עם חרקים אז בטוח ויק התנצח את סיון (ראית איזה גרועה היא היתה במשימת הכח הכפול עם הסרטנים).. תמיד אפשר למצוא משהו שהשני יותר טוב בו. חוץ מזה שלסיון יש הסטוריה של לפשל במשימות, גם כאלה שהן התחום שלה (כמו למשל שהיתה היאבקות סומו וסיון הפסידה פעמיים).

LiRs Lullaby

New member
יכול להיות שהיא תפתיע שוב ותנצח.

אבל איכשהו, לא נראה לי שימשיכו לעשות לה חיים קלים וייתנו לה שוב משימת חרקים (אגב, זה לא רק חרקים, זה גם סתם דברים מגעילים לאכול.). אם זו תהיה משימה פיזית מול סיון היא תפסיד. אני לא זוכרת מול מי סיון הפסידה במשימה עם הכריות, אבל אני זוכרת שאחת הפעמים הייתה מול ורה שהיתה פשוט תותחית. מי השנייה מולה היא הפסידה? ליה? ואני לא זוכרת שום דבר שהיה מופרז בסיפור של דן. אלכס פישל, אלכס סובן, אלכס אפילו לא קלט את זה ולא נראה לי שהוא אי פעם יקלוט את זה. הוא עדיין חושב שהבחירה במעילים קשורה לזה שהבנות סבלו, ללא שום קשר לצרכים של השבט ומה שנאמר לו להביא. הבנאדם פשוט תלוש מהמציאות.

טוב, זה כבר עניין של זמן

צריך פשוט לחכות ולראות מה יהיה אני לא אומר שויקה עכשיו תשאר עד הסוף, וזה גם לא מה שאני רוצה שיקרה. אני רק אומר שכבר אי אפשר להיות בטוחים בכלום ותמיד אפשר להיות מופתעים. דן צדק, אלכס טעה ובכל זאת דן עיוות חלק מהדברים! אם הוא אומר שאלכס בה אל סבאנה במטרה לקחת את המעילים מלכתחילה-אז זה עיוות של הדברים וזה מה שהוא אמר

LiRs Lullaby

New member
זה לא כזה מוגזם אם הוא שמע את ליה

אומרת שאלכס אפילו לא ביקש את הברזנט, ושהוא בא וביקש משהו, כל דבר כי הוא "דאג לבנות", ואז הם נתנו לו מעילים. אני אפילו לא זוכרת שהתקיים דיון כלשהו בנוגע למצבן של הבנות בשבט ג'יבארו, רק שיביא ברזנט וזהו. מה הוא מפרפר שם על המצב שלהם, המצב של סבאנה, על ההגיון הפנימי והאנושי שלו בלה בלה......

AntilopA2

New member
היא לא חכמה בכלל

לא בכללי ולא ברמה האסטרטגית. למרינה ונעמה שהיא כל כך נהנית לרדת עליהן יש הרבה יותר שכל מלה.

LiRs Lullaby

New member
כן, נו, זה ידוע שסיון לא חכמה בכלל.....

ושאין כל קשר בין מה שהיא אומרת למה שקורה במציאות.....

Paranoid Eyes

New member
כשליה וורה יפגשו את נעמה ומרינה

זה מה שכרגע מעניין אותי.. ליה תאכל אותן בלי מלח, היא לא פרייארית זאת.

BrokenDream103

New member
י-אללה, איזה מלכה ויקה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

לא האמנתי שהיא נצחה במשימה!! מחאתי כפיים מול הטלוויזיה בסוףXD הייתי מזה שמח בשבילה... היא בין הבנות היחידות במשחק שהן לא צבועות!! אין ספק שהגיע לה....
דן אוכל אותה בפרק הבא. ההתנשאות האינסופית שלו היא זה שתפיל אותו כמו שאמרתי... האכילה מול סבאנה חזרה לו בהפוכה... אף אחד משם לא סובל אותו!! הוא עף בקרוב.
מישהו חייב להעיף מתישהו את מרינה/נעמה. אם אחת מהם תישאר לבד היא לא תתפוס תחת כמו שהיא עושה בד"כ.
איזה באסה שסיון עפה
וחבל על משה, הוא ממש בודד שם.. אני ממש הייתי בעד ה"אנדרדוגים" של השבט הזה... הכוונה לסיון ומשה. ואני באמת לא יודע מי אני רוצה שתנצח באי המתים.. גם את ויקה וגם את סיון אני רוצה לראות בהמשך המשחק=/
אלכס כזה חופר..=/ הוא בכלל לא ענה על מה שגיא זו-ארץ שאל אותו
היה מזה עצוב לראות שכל השבט מכוון את היריות שלו לפחים של סיון
חבורה של סנובים מסריחים
אני מת לראות את וורה וליה משתיקות את מרינה ונעמה סוף סוף... מלחמת הביצ'יות מתחילה!!=]

BrokenDream103

New member
אהה ורק אני שמתי לב

שויקה שפכה אולי חצי קערה?XDXD לא משנה, אני סלחתי לה=]

rebecca121

New member
עומר הפסיד בכוונה?../images/Emo4.gif

שמתם לב שהוא מההתחלה לא היה נחוש לנצח? הוא היה מאוד איטי!! ממש לא מתאים לעומר.. אני חושבת שהשהייה באי לבד עשתה לו משהו..... מאוד מאוד מוזר! והוא גם לא התאכזב כול כך בסוף...עם חיוך והכול...

"כי זה רק ספורט..רק ספורט".

נראה אותך אוכל כאלה דברים במרץ. הוא הוא לא התאכזב, ויצא עם חיוך כדי להראות לויקה שהוא לא יצא מושפל. נסיים בזה-שיכלת לשרשר.

סאמוואן

New member
אני בטוחה..

שעומר רצה מאוד לנצח ולהמשיך לנקום בג'יבארו... האמת אני לא אתפלא אם היה פה איזה תרגיל של ההפקה...כי הוא באמת היה קצת איטי וזה ממש לא מתאים לו!

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gifנכון...

מעניין מה קרה שם ביניהם ב-3 ימים על האי שגרם לו להיות ככה
האמת שזה באמת היה דיי מוזר
אבל היו לו שם כמה חתיכות לאכול שלויקה לא היה (לפחות לו שאני ראיתי)

SPIDER PIG

New member
עומר ../images/Emo7.gif

הישרדות בכלל שווה בלעדיו? איך הוא היה יכול להפסיד לויקה?! אוףאוףאוףאוףאוף

רוגרי

New member
אף אחד לא שם לב שסיון עישנה ג'וינט???

וגם אם זה לא ג'וינט אלא רק סיגריה... מאיפה לעזאזל... מה יהיה עם ההפקה המטומטמת הזו? אין בקרה על העריכה?

למעלה