פרק 6 -השרשור הרשמי

XקוקיX

New member
חחח היה בהחלט פרק נחמד.

אני בספק אם אלכס יישאר מספיק זמן עד האיחוד, אבל אם כן, יכול להיות לו שם סיכוי נחמד. סיון צריכה לעוף לדעתי. וויקה נגד עומר?! בין אם זאת משימת אסטרטגיה/ חוכמה/ חוזק הוא היה מנצח. ועוד החרקים האלה?! בטוח הוא ינצח, לא? (למרות שויקה עלולה להפתיע). משימת הפרס הייתה קורעת לגמרי
ה"שפגט" של משה היה השיא, ומושיק ללא ספק תותח לגמרי! פרק סבבה :) מישהו שם לב לדברים חריגים בפרק הבא? אני לא שמתי לב לשומדבר מיוחד...

The Snow fox

New member
"אני ההגיון מאחורי השבט הזה"

אין הגרסא הישראלית כזאת איומה, מזל שיש כל כך הרבה מתמודדים מפגרים שעושים את זה לכזה כיף.

Princess110

New member
אחחחחחח....נועםם נועםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נועםם הזה....לאהוב אותו כל פרק מחדש! לא מספיק שהוא תמידד זהה שנשאר אחרון או מציל את השבט באתגרים! הואא בעצםם הכוחח של השבטט... הוא תמיד מסיים הכלל עםם החיוךך היפהה שלו! אף פעם הוא לא שוכח להיות בנאדם ומכבד את השבטט השני כבני אדם [גועללל נפשש שאכלו לסבאנה מול הפנים] הואא גם אמיתי, יעני אומר ת'דברים בפנים[אני כמעט בטוחה] ואחריי הכללל הואאא גםם חתיךךךךךךךךךךךךךך?! שמעוו אניי מקווהה שהבנאדםם הזהה יזכהה, מגיעע לו[אם הוא ימשיך ככה]
יכול להיות שהכל זה אסטרטגיה להיות טוב נחמד ו... אבלל אם כן, זהה עובדד טובבב מאודדד

LiRs Lullaby

New member
אגב נעם, עוד מישהו שם לב למקבילה שלו בסבאנה?

להלן - מושיק? גם חברותי, גם אופטימי, גם יעיל, גם חזק..... הוא בדיוק כמו נעם רק מבוגר פי שתיים. הוא בטח יותר "נעם" מאלכס....... אלכס כזה לא מחובר לצרכים של השבט שלו שזה משהו.

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gifלגמרי!!!!

מושיק האיש הכי תותח שיש שם על האי כולו!!! הוא תמיד עוזר, ותמיד עושה ובונה דברים, ומנחם ומעודד כשלא הולך. הוא תמיד אומר את הדבר הנכון (והחכם) בזמן הנכון. הוא 'מרעיל' את סבאנה ומזריק להם אנרגיה ומוטיבציה והכל- הוא האבא של השבט. והוא גם אחד החזקים שם!! ואיזה כושר יש לו..ואיזה ריבועים (כאילו פאק, בנאדם בן 50 ומשהו!!) והכי מצחיק שהוא תמיד קופץ לו ומתרוצץ לו על העצים ובונה "מוביילים"(
) חחח פשוט מלך!! הוא גם הכי חכם שם וכל דבר שהוא אומר זה פשוט גאוני... וגם במשימות הוא תמיד הכי חזק ועושה את העבודה ואף פעם לא מפשל (גם ראיתם במשימת החטירה, זאת שנועם היה עם סבאנה, איך הוא שימש כברייקס כשהוא נישען הצידה לנווט את הספינה) הבנאדם תותח אמיתי פשוט אלוף עולם..."גבר" במילים של ליה
חח

קרב הניצחון בשידור חי!

מענין אותי אם מושיק(משה) משבט סבאנה נשאר עד המתמודדים האחרונים בהחלט כן! מושיק הוא גם הפייבורט שלי. בן 50 עם כושר קרבי של בן 18 בן אדם שלא היה עשיר ועשה את הכסף במו ידיו?מי שנמצא בשבט סבאנה הרוויח גם טינה ששמרה על כולם.. גם מושיק כמו אבא בשיבלם... ועוד שתי טבחיות מעולות .. שבט סבאנה בהחלט נראים חזקים מתמיד עם כל הפרסים שהריווחו. שבט גי'ברו אדיוטים נפלו למלכודת של דן השחצן! עומר ניסה לסדר את המחנה כמו שצריך והם סתם שרצו בחוף. ואלכס ממשיך להיות מורה להתעמלות..מלמד אותם משיכת חבל--זה היה קטע קורע מצחוק.

למעלה