פרק 6 -השרשור הרשמי

rebecca121

New member
האלימות היתה מכוונת

ההפקה רצתה לגרום לסכסוכים בין שני הקבוצות... גם בגלל אופי התחרות וגם בגלל איך שהם הושיבו אותם אחרי המשימה.....אחד מול השני כשאחד מהם אוכל והשני לא!

LiRs Lullaby

New member
אם כבר זה ההיפך.

בהפקה זה עם ו, אבל הנעם הספציפי הזה לא אמור להיות עם ו.

אבו זקן

New member
ההפקה לא פישלה?

לא יודע, אלמלא הפישולים הקודמים הייתי אומר שהצגת הדוקרב הצפוי באי המתים צופנת הפתעה כשהדוגמנית העדינה תטרוף את כל השרצים כאילו היו שרימפס ברוטב חמאה, בעוד לוחם מגלן יתגלה כבעל קיבה רגישה ויקיא את נשמתו מעצם המחשבה לאכול את הגועל נפש הזה. אבל אחרי הפישולים הזכורים לטוב, אני חושב שרוב הסיכויים הם שהוא טורף את כל הג'יפה לפני שויקה מספיקה להגיד זייץ רובינזון, ועוד מבקש לאכול גם את שלה, כי פרוטאינים זה מאד חשוב למפגש הצפוי שלו עם דן. ולסיום שאלה: אם מולי היה מגיע לאי, היו נותנים גם לו אתגר של אכילת שרצים? הרבנות הראשית היתה מוציאה עליהם פולסא דנורא.

השורד

New member
כן. מסכים איתך. זה ברור מראש שעומר יקרע אותה

חבל שעושים כזה אתגר צפוי. בכלל הייתי רוצה שויקה תנצח את עומר.

Fairywitch

New member
אתגר אוכל דוחה הוא לא בהכרח לא כשר-

חגבים זה כשר (ונשמע מספיק דוחה
), ויש גם מוח פרה לא מבושל, וכן הלאה. השאלה היא מה באמת יתנו להם...

spoop

New member
תגידו רק אני חושבת ש...../images/Emo88.gif

כל הקטע הזה של "אנשים רעבים" הוא בלוף אחד גדול? אפשר לחשוב איזה מסכנים סאבנה, כל יום טוחנים אורז ודגים, ממש רעבים... גם שהם באו למחנה הם טחנו, אז שלא ישחקו אותה מורעבים.

LiRs Lullaby

New member
תשמעי, גם לאכול ארוחה "מגוונת" של אורז, קוקוס

ודגים היא לא בדיוק ארוחת שחיתות, בטח לא כשמחלקים את זה לחבורה של 7-8 אנשים.....

עומר בכין

העיפו אותו ודן מנו הצפוני-בונבוני העיף אותו באה לו לאי -ויקה פפצה בעלת סילקון וזה מתבכין לה? אני במקומו הייתי עושה את ויקה 3 ימים על האי(-: ובבוא הזמן כשיגיע תורה של סיוון לאי המתים ,מעיף אותה בקלות. ואחרי זה שובר את דן כמו שצריך!!! הפייבורט שלי--משה משבט סבאנה רואים שהוא כלי כבד. אלכס יצא מאפן לגמרי שיחזור לבית ספר לעשות שיעורי אפס

היה מזעזע

לראות את כל האלימות הזו ואת זה שהם אכלו להם בפרצוף... לא יפה קראתי כתבה מצחיקה על הישרדות של אתמול חחחחח... קראו שם לנעמה גריזלדה.... חחחחח

SENDA

New member
סיכום שלי של הפרק.

נתחיל עם אי המתים - אני דווקא מבין את עומר. הוא מרגיש נבגד מצד אחד וחזק מהצד השני. הוא הותיק באי, הוא כבר העיף שניים, והוא לא ממש רצה לתת לויקה להרגיש רצוייה ובנוח. ביום שבת אני מניח שעומר יעמוד טוב יותר במשימה מגעילה שכזאת. עומר לדעתי יכול להסתבך דווקא עם נשים בעתיד. בשל העובדה שהמשימות של נשים נגד גברים מורידים את היתרונות המובנים שלו. אני לא בטוח אם הוא היה מנצח מול ורה בתחרות הקשרים. אלכס פישל, אבל לא פחות מדן ושאר חברי הצוות. כולם השתפנו, כולם נמנעו מללכת לשם שלחו לשם את הבן אדם הכי פחות מתאים מתוך פחדנות אישית. היחידה שיצאה הכי נקייה מהעניין היא סיוון שהייתה מוכנה ללכת ואני בטוח שהיא הייתה משיגה את הברזנט. בסיכום המשימה אלכס נחשב לאשם הגדול, לא בגלל שהוא יותר אשם מאלו ששלחו אותו אלא בגלל שהוא לקח על עצמו את המשימה ונכשל. כמו במשימת החסינות הראשונה בתוכנית - שם יואב לקח על עצמו את המשימה, נכשל והועף שבוע לאחר מכן או משימת האותיות - שם דן לקח על עצמו את ההנהגה ונכשל ונחשב (גם בעניי עצמו) כאחד מהאשמים העיקריים. אם לקחת על עצמך את המשימה תהיה מוכן לבצע אותה באופן מושלם. לא ביצעת - תהיה מוכן לשלם מחיר. משימת הפרס הייתה בהחלט מותחת. אני והחברה ישבנו מסומרים לכורסא שהתחרות התנהלה. דן ונועם היו צוות מצויין. אין ספק שדן ניחן בטכניקה מצויינת ונועם, נו, נועם זה נועם
חזק מאוד ודבק במשימה, מולי וגיא לא היו טובים במיוחד, הם מאוד מאוד התקשו עם אלכס ואפילו שהלך להם בקלות עם משה - משה הוא לא הבחור שראוי היה לבזבז עליהם אפילו שניה ממה שהם בזבזו. גם עידן מאוד איכזב אותי במשימה. קודם כל במשימת הפרס הוא די יצא מעפן ונשבר מהר. אני לא רואה סיבה אמיתית למה אלכס צריך להחזיק מעמד יותר מכפול זמן מאשר עידן, לא לדבר על מושיק שמול אותו הצוות נלחם כמו אריה והיה הגורם היחיד שגרם שלסבאנה היה סיכוי מסויים לנצח במשימה. שנית, גם במשימות קודמות אני לא זוכר אותו מבריק. במיוחד לא במשימת ההאבקות בבוץ, שם הוא נאבק פעם אחת בלבד והפסיד - לדן. בסיום המשימה הייתה מותחת מאוד, מעניינת מאוד ולמרות שסבאנה (החביבים עלי) לא ניצחו, עדיין היה כיף לראות ולחוות. מעבר לעובדה שלהפסד הקרקרים לא היה חשיבות מכרעת. משימת החסינות לא הייתה קרובה כל כך מצד אחד, אבל הרבה יותר משמעותית. שיווי משקל זה דבר חשוב ואת זה היה לצוות של סבאנה בשפע, שבסוף נשארו רק דן ונועם היה ברור לכולם שהמשימה הזאת של סבאנה. ניתן לשם לב שהם בחרו לשם בצד את משה. אחרי ההדחה של שבת המצב יהיה שווה בין שני הצדדים, יהיה חשוב מאוד להפטר מהחולייה החלשה ומשה בהחלט בסכנה רצינית לעתיד. עכשיו מצב המחנות בגיבארו הוא ככה: המנצחים של הפעם הקודמת: נעמה, יעל ומרינה. המפסיד הגדול וצוותו: דן, סיוון ומשה. מתנדנדים: נועם (היה בצוות של נעמה קודם והבטיח לדן נאמנות לעתיד) ואלכס - שלא שייך לצד קבוע. דן במצב קשה. מצד אחד כמות התומכים שלו קטנה, מהצד השני המועמדים הטובים להדחה הם סיוון ומשה - שניהם מהצד שלו. דן לפי דעתי צריך לגרום להעפה של חבר שבט שלא היה בצוותו - זה אומר אלכס. הוא בטח ינסה לרכב על העובדה שאלכס לא הביא ברזנט ולנסות להעיף אותו. מהצד השני נעמה לא פראיירית. אני מאוד אוהב אותה, היא לא צבועה כמו דן והיא יודעת להפעיל כוח שצריך. אם היא לא תסנוור מכוח הניצחון הקודם אז היא חייבת להתעקש על העפה של משה או סיוון. אני חושב שהעובדה ש: 1. רוב האנשים לא סובלים את סיוון 2. סיוון נוטה להפסל במשימות עקב אי הקשבה לחוקים 3. סיוון היא תומכת ברורה של דן. כיוון שאלכס יבין שהמכה יכולה לנחות עליו, הוא ימהר להצטרף בברית עם נעמה ואז נעמה, אלכס, יעל, ומרינה הם כבר 50% מהשבט. אז אני מאמין שסיוון היא זאת שתגיע לאי השדים - לבקר את עומר חברנו... הדבר היחיד שאני חושב עליו זה מה קורה אם יש שיוויון, ואז אני חושב שיש סיכוי שלמי שיש את הכוח הכפול יהיה את הכוח להדיח במקרה של שיוויון, לא יודע אם זה יהיה במציאות אבל אם כן, תחרות הכוח הכפול הולכת להיות משמעותית הפעם ממתין בקוצר רוח לשבת

נעמה ומרינה פשוט מכשפות!

מכשפות. חשות כאילו הן המנהלות של הישרדות. אני אהיה מה זה מבסוט ביום שהן יעופו.

דרדן

New member
מכשפות זה לא מילה שמתם לב מי הצטרפה

אליהם יעל המכשפה השלישית.

tulchi

New member
למרות שהשירשור כבר עמוס, אני אוסיף קצת

היי לכולם, חדשה פה
הפרק אתמול היה רווי ביריבות בין שני השבטים. זה התחיל בכך שלג'יבארו ניתנה הזכות לקחת פריט אחד מהזכיות של סבאנה, המשיך במשימת הפרס עצמה שהיתה אלימה למדיי (הגרירה וההתנגדות), דרך ג'יבארו שאוכלים בפרצוף של סבאנה וכלה במשימת החסינות שגם היתה אלימה מאוד (זריקת השקים אחד על השני). אני לא צופה אדוקה בהישרדות האמריקאית אבל ממה שאני מכירה (וצפיתי בשש-שבע עונות), לא זכורה לי יריבות כזו שעליה כמובן מנצחת ההפקה.

איצקיס

New member
כנראה לא ראית את עונה 15...

רמת הפיזיות שם היא מטורפת: גלגול כדורים והיאבקות בבוץ (תוך משיכה של הבגדים מעל האנשים), היאבקות והפלה למים על סירה ועוד. לעומת האמריקאית, ההישרדות הישראלית נראית כמו קייטנה.

shavitt93

New member
זה רק אני או ש...

נעמה אוכלת את הסיפורים של דן "לא היה לי נעים מויקה " בלה בלה בללה לי ניראה שהיא איכשהו עברה על זה בשתיקה שביגללו היא כימעט עפה מהתוכנית, ועכשיו הם ניראים מאוד חברותיים ביחד או שזה מישחק טוב , או שהיא סלחנית מיידי

JoNy Boi

New member
היא אמרה את זה בגלל שהאגו שלה מנופח יתר

אחרי שכולם עכשיו סוגדים לה..

למעלה