רכילות, איומים - לא כאן

3has3

New member
היה? ../images/Emo2.gif

כוסעמק ערסים D: *איזה פנאן זה לקלל ערסים XDD *

LiHiLuSh

New member
מחקו לנו את מה שרשמנו על אביב וליטף זה לא

בסדר מי שרצה את האייסי שלי הנה 258-854-033 ושכולם ידעו זהו זה אני כבר לא ליהי הנחמדה והתמימה שכולם רהו השקטה הזואתי או לא ממשש לא לא ראיתםן את כול הצדדים שיש לי והנה המרושע יותר לאור מחר להביא בבקשה מצרחים להוגעת הבוגדות שלנו ליטף ואביב המצרחים ליטף ואביב כמובן וביצים ומייפל וכול דבר דביר אחר מי מביא איתי יאללה תיפגשו אותי מחר ב 11 ליד השערים נירא לי נדבר כבר ומי שרוצה את הפלא שלי מוזמן למסר1

LiHiLuSh

New member
אוקי אז נדבר ע לזה באייסי למי שרוצה אני תכף י

ישים אותו מסודר בלי כלום מרועשה

Mrs Kaulitz

New member
את לא מבינה באיזה עצבים אני

ויודעת מה? על הזין שלי כל העולם מכיר אותן וכל פעם שהן יצאו לרחוב מישו יתן להן בעיטה בתחת כי הן כאלה שקרניות גועליות ><

ravidulce

New member
נו באמת אנשים...

זה לא שהם חושבים שאין להם מעריצים שיחכו להם, הם בטח כבר הבינו שאנשים לא ידעו מתי הם נוחתים או על הקבלת פנים, או שהם פשוט חושבים שאנחנו כל כך מנוסמים שלא רצינו להפריע להם מתי שהם נוחתים D: בהופעה הם יראו כמה אהדה יש אליהם

LiHiLuSh

New member
כן גם אבל הם יקבלו מכתב התנצלות מימני ומכולםל

והתחלתי לירשום אותו ואנישים מבקשים אותו מימני כבר ואנייתן להם אותו ונכין עותקים וניזרוק להם הסבר לכול

ravidulce

New member
אבא שלי עוד בשדה תעופה D:

הם נותחים בסביבות אחת, הייתי אמורה ללכת אבל לא הצלחתי להתעורר ;( והם יהיו במלונות דיויד אינטרקונטיננטל D:

וואי תודה מאמי...רגע!

באתר של אלעל, בלוח נחיתות והמראות יש 2 נחיתות מרוסיה בסביבות 2 וחצי. אבל אין ב 1..הטיסה לפני אלו שמרוסיה, נחתה כבר ב 10 והיא בכלל מאתונה...אז זאת אומרת שהם מגיעים אלינו מרוסיה, נכון ? ויש טיסה ממינכן שנוחתת ב3 ורבע, אולי זו זו?=]

ravidulce

New member
הם בטח לא טסים באלעל...

לא שאלתי... אני חושבת שהם כבר נחתו כי כשהתעוררתי בסיבובות 12 וחצי אבא שלי אמר שעוד חצי שעה הם נוחתים...

ravidulce

New member
הנה יש לך פה

http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airports/BenGurion/InformationforTravelers/OnlineFlights/ אני רק לא יודעת מה מהם זה שלהם D:

16yaeli

New member
ביררתי באינטרמשו

דרך אבא שלי ואמרו שהם לא יודעים

למעלה