רכילות, איומים - לא כאן

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

אביב וליטף בעלות האתר הרשמי של טוקיו בישראל כתבו באתר לא לבוא לשדה תעופה. ואף אחד לא בא ורק הן ועוד כמה ילדים היו שם וקיבלו את טוקיו. טוקיו הגיעו לארץ כשעשרה ילדים מקבלים את פניהם במקום אלפי מעריצות. והכל בגלל ליטף ואביב. [איזו ילדותית אני נשמעת
]

LiHiLuSh

New member
הן רשמו שזה לא התקיים ומזה לא התקיים זה

לא לבוא ! כאילו הם לא יודעות ליגכתוב רק ביגלל זה צריך להוריד את האתר על הטעות הזאת

כרמלי6

New member
../images/Emo45.gif

אני חייבת להסכים איתך זה באמת מעצבן ! הן לא היו צריכות להגיד דבר כזה ! זה מעצבן לחשוב על זה ואני לא עומדת להיות עצבנית לפני ההופעה אלה אם אתן רוצות לראות משהי בחרא מצברוח בגלל 2 בנות שלא רצו שגם אנחנו נראה את טוקיו .. אבל נראה אותם מחר ונרשום להם מכתב באורך 15 ק"מ ולא 14 כמו הילדה המטורפת שכתבה להם כזה מכתב! בטח לכך להם שנים לקרוא את זה חחח
הקיצ באו נצחק מסרטונים שבהם ביל עושה גרפסעים לייק דאט ==> http://www.youtube.com/watch?v=k4IZFkfesdE מקווה שתצחקו אחרי מה שהבנו שקרה היום ... [ועוד בגלל שתי מעריצות של טוקיו כאילו מה הן לא רצו שנבוא כדי שהן יוכלו לדבר איתם ?! מה הן חושבות שהן יוכלו לדבר איתם המון זמן מה הן יגידו להם !? "אנחנו אוהבות אותכם " ?! חחח ... טוב הקיצ תראו את זה ותצחקו ... ]

טוב זה נשמע משמ מפגר כשאומרים את זה ככה..

במקום אלפי מעריצות 10.. כן אנחנו מדינה נכה.. זה ידוע.. אוווף שיבואו שוב ולא יתאכזבו בגלל כמות האנשים..:( פאק זו התחלה רעה לישראל..

Rukia nik

New member
איזה רעות!../images/Emo46.gif

יוהו אני רק חושבת של טוקיו הוטל ואיך שהם בטח יתאכזבו כשהם ראו רק אותם!
הם בטח חשבו שהם עשו טעות שהם באו לפה, אבל אנחנו נוכיח אחרת בהופעה ונתקן את הטעות האיומה ששתי האגואיסטיות האלה עשו!

למעלה