רכילות, איומים - לא כאן

crazysapir

New member
אבל תקשיבו../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

זה ל-א מה שאני אמרתי!!!! אני לא אמרתי שהוא נשי ולא אמרתי שהוא שם לק שחור ומתלבש שחור וכלום כזה!!! אמרתי לו משהו בסגנון... ואמא שלי התחילה לצעוק ברקע שהיא[אמאשלי] מתה עליהם[מתי שהוא שאל מה ההורים חושבים על זה]

Shira XD

New member
הזמנה לקומונה-נצלש. ../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

למרות שזה הכי לא קשור לפורום טוקיו הוטל , נפרסם גם פה
תמיד חלמתם שלכל מקום שתבואו, בכול מקום שתגלשו, יהיה מישהו. אבל אף פעם לא היה לכם באמת אכפת. אני מזמינה אתכם לקומונת התוכנית 'פטיטו' שמשודרת ב ראשון-חמישי בשעה 6 ועשרה. בקומונה נדבר על התוכנית, סקרים, שאלונים , משחקים, כל אחד מוזמן לפתוח פינה אישית ועוד.. ואם תכתבו הרבה הרבה, אולי אפילו תאדמו לשבוע
וגם מי שלא אוהב את הסדרה מוזמן להצטרף
מקווה שתצטרפו אלינו, יהיה כיף. {: אהה ושיהיה לכולם כיף מחר בהופעה

MapleSyrup

New member
../images/Emo207.gifנצלש געש ממש , סתם חח כנסו שניה

אתם חושבים שישימו את ההופעה בVOD? אני לא יוכל להגיע להופעה:\

rocket

New member
../images/Emo41.gif רכילות, איומים - לא כאן ../images/Emo41.gif

בנות, אני ושחף לא נסבול שרשורי קללות והשמצות נגד חברות פורום אחרות. לא משנה מה הן עשו או לא עשו אנחנו לא נאפשר שתשמיצו אותן על גבי הפורום ותעשו תכנונים של מה תעשו להן מחר. זה פשוט לא יתכן. כל הודעה מהסוג הנ"ל תימחק מייד. בלי יוצאי דופן.

Fall Out Liel

New member
או.קיי, אבל מותר לכתוב על חרם??../images/Emo168.gif

חרם שרוצים לעשות על האתר שלהן ולא להיכנס אליו יותר כי מי יודע מה שם נכון..
יש את אן ולרה שרק אליהן אני נכנסת ואני חושבת שהן טובות יותר מאביב וליטף אז לא צריך את האתר הרשמי. זה לא שחסר מאיפה להשיג מידע..

LiHiLuSh

New member
אוקי לכולם

בסדר מי שרצה את האייסי שלי הנה 258-854-033 כי ביקשו ומחכו א מי שרצה הנה הוא בקשה ^^ ועכשיו לעיניין גם מה שקרה לא מצחן בעינייכם אז כבר יש תיכנון מתוכנן אתם בענים כנסו ודברו איתי כי יש לי את כול המצרחים כבר !!

SpongBobit

New member
ירושלמים- יש תמונה עצומה ומדהימה של בעלי

כמובן בילD:,אכן גרופית קשהXDDD בכולופן, בעיתון העיר-כל העיר בעמ 101 סוף-סוף כתבו עליהם משהו טוב!!! "ארבעת שועלי האימו הגרמנים הללו הם רק בני 17( לא נורא,קורה..טועים) ,אך מדובר בגברים שבגברים !(כפרעליה). פעם גם לנו היה נוער כזה.כריזמטי.נחוש.מוכשר." זה רק ציטוט מהקטע הקטן. איזה תמונה יפה!!!!

למעלה