רנין אורזת תבגדים שלה וצורחת (סוף סוף)

וברקע החפירות של נעמה

"...הלגיטמציה...בדיבור במעשה...בשיחה...להעצים את המסר...את הדיבור...זה למעשה בעצם...לא..כן..אולי לא ממש...וכן כן כן..ואני יודעת שהחיבור שבדיבור שבזימבור הוא למעשה נותן את ה...קישור..ולא ברור...אם הכל כאן חפור..."

נעמה הביתה

לא סובלת אותה אחרי איך שדיברה לליאון "אין לך חוט שדרה", מסכן נעלב יאללה שתעוף כבר

יNOT

New member
../images/Emo4.gif למה זה ברור?!

היא אמרה "מחר בבוקר באים לקחת אותי"
איך מזה , והבכי אתה מבין שהיא לא תלך?!

Gafidom2

New member
תן לי להסביר לך למה בטוח שהיא לא עוזבת

אם היא הייתה רוצה לעזוב היא הייתה הולכת ועוזבת ולא מחכה למחר. זאת מדינה דמוקרטית אתה יודע, ההפקה לא מחזיקה אותה בכוח. אתה בטח שואל למה היא אומרת שהיא רוצה לעזוב? אז בוא אני אסביר לך - רנין היא פשוט זיינית שכל ובכיינית שעושה הצגות ופוזות. נשבר כבר הזין מלראות אותה כל הזמן בוכה. אני מוכן לחתום לך שהיא לא הולכת לעזוב. לדעתי כל ההתנהגות שלה זה משחק. אולי היא רוצה צומי זה כבר הגיע למצב שכואב לי לשמוע אותה ולראות בוכה, לא נגמרים לה הדמעות? לדעתי היא גם פסיכית. אבל עזוב את זה

יNOT

New member
12 בצהריים נראה מי צדק אתה או "זיינית השכל"

תיק תק תיק תק תיק תק
או שלא....

Gafidom2

New member
מי שחי בסרט זה

אתה והבחור שהגיב לי ש"נראה מחר ב-12 מה קורה". ממש מצחיק שאתם קונים את הדברים הזולים שהולכים שם ובאמת מאמינים שרנין הולכת לעזוב.

יNOT

New member
באמת מגוכח, מעניין אם "האח הגדול" מעכב אותה

או שהיא באמת קצת לא החלטתית.

Bongula

New member
תגיד לי אתה קשה קליטה?

"האם הגדול מעכב אותה" זאת מדינה דמוקרטית, מה קשה להבין, אם היא רוצה לעזוב "האח הגדול" לא יכול לעכב אותה. אתה לא מבין שהכל הצגה אחת גדולה. בן כמה אתה? 9? לא החלטית זאת לא ההגדרה המדיוקת. תנסה פסיכית

יNOT

New member
אני כבר הגבתי מעל , תודה. בנוסף היה לנו שרשור

גילאים , אם לא עשית פה שימוש אתה מוזמן

איזו דראמה - רנין עוזבת ......../images/Emo202.gif

זה התחיל מהשיחה של הבנות שהמעשה של קרן + ערן הוא אסטרטגי. קרן נפגעה עמוקות .היא וערן דיסקסו כל הערב - קרן רצתה להתעמת עם רנין על מקור השמועה . בהמשך התברר שמיקי לפני שעזבה הטילה פצצה וסיכסכה בין הבנות. טיפטפה לוונסה שכביכול קרן לא יכולה להסתכל עליה... ג'ני , שי , שיפרה , צבר, קרן וונסה ניסו להניע אותה מההחלטה...אבל רנין בדרמטיות האופיינית התחילה לקפל חפצים , להורות להביא לה מיזוודה ולספר כמה טוב לה בחיים האמיתיים.:"המשחק לא בשבילי , באתי ממקום מאד מוגן , קשה לי ואני לא רוצה... ההורים שלי יכולים לקנות את הוילה הזאת ופירסום אני אשיג בדרך אחרת".כולם הגיעו למסקנה שמיקי השאירה אחריה אש ואבק שריפה. עינב פותחת לרנין וג'ני את העיניים : "למה שינ וערן מתחברים אליכם"? כי הם רוצים להשפיע עליכם. לנעמה נמאס מהכל :" קדיצה שתלך , כבר מהיום שהיא הגיעה היא מאיימת בהליכה". הדורבן : שתחכה ליום שבת שנדיח אותה ...יגיע אחד חדש . ערן נשים לו פצצה לחדש. נעמה : "אתם יודעים שמיקי השאירה הוראה לא לתת לי סיגריות , זה נראה לכם אמיתי "?

מה יש לה שסעת ? פיצול אישיות ? מאניה דיפרסיה

הבחורה פחות מאוזנת מאישה בגיל הבלות שסובלת מגלי חום... אללה יסתור ולהקתו

למעלה