רנין אורזת תבגדים שלה וצורחת (סוף סוף)

יNOT

New member
מעצבן זה נכון אז תוציא את זה על ההפקה

כי אין טעם לצ'פר אותו, תאמר שאין פשוט עניין בתוכנית.

Punkd1

New member
רנין המניפולטורית גם השבוע לא תעמוד להדחה !

תזכרו מה שאני אומר לכם ... המניפולטורית והבכיינית הרשמית של התוכנית הזאת עם עינב הפרה יושבות וטוחנות את קרן וג'ני ומסיתות אותן נגד ערן ושי ... יושבות וטוחנות אותן בשקרים בלי בושה והן מאמינות . רנין יוצאת הקדושה המעונה מכל הסיפור והבכיינית והסכסכנית תשאר כנראה עוד שבוע בלי שתהיה מועמדת להדחה בגלל ששוב כולם מרחמים עליה ועושים לה פוצי מוצי ... וההפקה סימנה אותה כחביבה עליה אותה ואת יוסי ( המלך חחח ) גם אם היא תעמוד בצורה מפתיעה להדחה שיטת ההצבעה גורמת לכך שהיא תשאר עוד הרבה זמן ... העבר מלמד על כך שכשיש מועמד/ת מהמגזר בתוכנית כלשהי כל המגזר מתגייס לטובת אותו אחד ... בעוד קולות היהודים יתפרסו על מ'ס מעומדים שיועמדו להדחה כל קולות הערבים ילכו רק לאדם אחד כך שבעצם יש לה קולות בטוחים .... כך שתתכוננו לסבול את הבכיינית המשוגעת עוד הרבה זמן .

יניבל1

New member
גם אם תעמוד להדחה אין מצב שתודח

ראיתי את הפרומואים לתוכנית בראשון , הולכים לעשות שם ספיישל שלם על רנין המסכנה שבנוסף לכל ה"צרות" שלה בעלה מתעלל בה נפשית כל חובבי הקיטש שלא צופים בתוכנית בלייב ויודעים מה באמת קורה יסתכלו עליה כקדושה מעונה ויצביעו לה . ותוסיפי לזה את הקולות של הערבים שיצביעו לה "למען כבוד המולדת"

Come Alive

New member
נמאס ממנה כבר, כל יום אותו דבר

"אני פורשת שתדעו לכם אני פורשת אני פורשת אני פורשת" יום אחרי זה "אני אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםם" סתמי כבר.

למעלה