רנין אורזת תבגדים שלה וצורחת (סוף סוף)

Lady in red2

New member
אז אסור לה להתעודד ולצחוק?

החבר'ה הקרובים אליה מעודדים אותה ועושים איתה צחוקים, אני לא רואה פה משהו חריג.

Punkd1

New member
רנין מניפולטיבית , סכסכנית ודרמה קווין כנסו !

היא כל הזמן בוכה ובוכה ובוכה כי היא מפחדת שיעיפו אותה וככה היא מקבלת תשומת לב גם מהאח הגדול שכל הזמן מתחנן בפניה להשאר וגם מהדיירים ש"מלקקים" לה בשביל שתשאר כל פעם ... הכל הצגה אחת ענקית ... כולם מתגעגעים אבל יש דרך להתנהג ... היא בכוונה דרמטית ועל כל נוד היא צריכה ללכת ולבכות מול כולם כדי שכולם ישימו לב ושלא יהיה נעים להדיח אותה ... לא רק שהיא משתמשת במניפולציה הזולה של איומי הפרישה כל שני וחמישי והבכי ( שאגב עבדה מעולה אצל ניראל בדוגמניות ואצל נעמה בהישרדות שתיהן היו אנדרדוג ובזכות רחמים ובכיינות ניצחו בסוף ) היא גם סכסכנית בצורה נוראית הכל התחיל מזה שהיא המציאה שקריםםםם על אשררר ! ( אמרה את זה בחדר האח הגדול כשהחליטה להדיח אותו) שהוא נוגע בבחורות אחרות ( מה שהוא ממש ממש לא עושה ) למרות שברור לכולם שהיא רצתה להדיח אותו בגלל דעותיו הפוליטיות ובגלל שהוא לובש כיפה ועושה את ערבי שישי מה שלא נאה לה למה היא ערבייה מלכה וכל ה15 אנשים אחרים צריכים לעשות מה שהיא רוצה ואם היא לא רוצה שיעשו קידוש כי היא ערבייה אז ה15 יהודים האחרים לא יעשו . והיום היה השיא שהיא המשיכה את עבודות הרעל שהתחילה מיקי ע''י המצאת שקרים על קרן ונסה וכו' ... אני מתערב שהיא בבוקר תחליט לא ללכת ... ואני מקווה אבל את האמת שהיא תלך כי נמאס ממנה לא בגלל שהיא ערבייה אלה בגלל שהיא פשוט מניפולטיבית ודרמתית בצורה מפחידה ולא נורמאלית ... אני מקווה שאם היא לא תלך שהדיירים ידעו מה טוב להם ויוציאו אותה ואת עינב בובליל ( ממשיכת דרכה הבאה של מיקי )

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אתה מערבב עובדות עם דיסאינפורמציה

היא לא ממצאיה שקרים על קרן ונסה וכו...היא חוזרת על השקרים שהיא שמעה. יש הבדל. רנין נכון לעתה היא האדם הכי חלש בווילה, היא אולי דרמטית אבל לא מניפולטיבית. ונושא הדת הוא לא סיבה לאבד אובייקטיביות. כל אחד היה רוצה שהדברים ייעשו לרצונו ולפי מנהגיו, היה על זה כבר פוסט אחר שאיך הדברים היו נראים אם המצב היה הפוך.

Punkd1

New member
היא לא נותנת כבוד בסיסי לשונה ממנה והיאסכסנית

קודם כל ... אם יש 15 יהודים בוילה שרוצים לעשות קידוש ואת ערבייה יחידה ... אז נכון את לא צריכה לעמוד בקידוש ולא צריכה להגיד אמן ... אבל לפחות תכבדי אותם ואל תגידי שאת לא רוצה שיהיה יותר קידוש ואחר כך עוד לבכות על זהההה אין לה כבוד ... כמו שהיא רוצה שיכבדו אותה כערבייה שתכבד את המנהגים של היהודים ... והיא לא כיבדה אני מפחד לדמיין בכלל מה יקרה בראש השנה ובכיפור ... אני מקווה מאד שהיא תעוף עד אז כי היא פשוט רעל שמה וגורמת לעיכור האווירה . דבר שני ,,, היא סכסנית בריבוע ! קודם כל ... עובדה אני רואה שאתה לא סותר את מה שאמרתי על השקרים שהמציאה על אשר כדי אולי לסלק את המטרד של היהודי עם הכיפה שומר המסורת שעושה קידוש ומחזיק בדעות ימניות ... ובכל מה שנוגע לעניין עם ונסה וקרן נכון היא חוזרת על שקר אבל יודעת בכל מקרה שזה יגרום לבלאגן וריבים עצומים אז למה בכלל לפתוח את הפה - זאת סכסכנות לשמה ! עובדה שעינב בובליל ידעה על כך גם ולא פתחה את הפה ... למה ? כי היא לא סכסכנית ובכיינית שמנסה להתקדם בתוכנית בדרך לא דרך למרות שאני מקווה שהיא תעוף בנוסף לרנין

יNOT

New member
אתה נשמע כבר כועס אז זה דיי חסר טעם לנסות

להסביר לך שוב...הטון שלך הוא וכחני, וזה בעיקר בגלל הדת , אני מנחש שאתה לא מגדיר את עצמך כאדם חילוני
. יש פער תרבויות ויש את מה שנקרא למצוא את המכנה המשותף. לשתוק כי יש 15 שיהודים בווילה והיא לא , זה קצת קשה, כמו שלך היה אם המצב היה הפוך. בקשר לשקר על אשר אין לי מושג ואין לי מושג על מה מקורו , בכלליות היא האדם שהכי הרבה בכה בבית, והכי היה נוח להשפעה מבחינה רגשית. ולכן לומר שהיא בכיינית זה דיי מובן, השאר לוטה בערפל

Punkd1

New member
אני חילוני ומצביע מפלגת העבודה ( כנס )

תאמין או לא אני יהודי חילוני ומצביע מפלגת העבודה ... זה בכלל לא קשור ... הבעיה היא שבצורה בוטה והפגנתית בחרה שלא לתת כבוד לאלה שרצו לשמור על המסורת היהודית וזה אמור להרתיח אותך כאדם בכללי היא רוצה שיכבדו אותה אבל היא לא מכבדת אחרים

אני חושב שאת/ה צודק מאוד!

רנין בחרה להדיח את אשר עוד בטרם הכירה אותו ולו רק בגלל הכיפה שהוא חובש לראשו. אני הכי חילוני שקיים במדינה ושונא כפייה דתית ומתעב כל חרדי, אבל להבדיל מרנין אני מקבל שיש כאלה שאוהבים את זה כמו אשר, וכל עוד אשר כפי שרואים על המסכים לא מנסה להטיף לאחרים ולגרור אותם לדת זה בסדר גמור. רנין היא לא סובלנית ובפראפרזה על דבריה היא לגמרי "Nero minded", כאשר היא לא מוכנה לקבל את העובדה שהיא ערביה בבית של 15 יהודים שרוצים לעשות קידוש. רנין מנסה לצאת מנצחת משני הכיוונים, קרי, היא תנצח אם היא לא תשב בקידוש, שאז יגידו שהיא מתבודדת בחדר, וגם אם היא כן תשב בקידוש היא תאמר שזו לא הדת שלה ומכריחים אותה. ככה היא יוצאת מנצח משני הכיוונים וזה מגעיל אותי.אני כבר אומר לכם, שביום שלישי הקרוב (אחרי שידיחו אותה, כי לדיירי הבית ולקהל בבית נמאס כבר מההצעות סוג ז' של השחקנית הזולה הזאת) היא תשמש בהגנת ה"אני ערבייה" בגלל זה הדיחו אותי.... בתחילת התכנית היו לי צפיות ממנה, חשבתי שהיא תביא משהו אחר ומאוד התחברתי אליה, אולם לצערי טעיתי. קיבלנו nero minded שמטיחה האשמה זו על האחרים. מי בדיוק nero minded שם? יוסי?אשר?עינב? הרי שלושת אלו מתחברים בצורה מדהימה עם ליאון למרות נטיותיו המיניות. בקיצור, רנין נמאסה על כולנו, והדבר היחידי שמבאס אותי, זה שהיא תעוף כנראה לפני נעמה, שאותה (כמו הרוב המוחץ בחברי הפורום) אני פשוט לא סובל, אז יהיה לי רע לראות אותה נשארת עוד שבוע בגלל רנין.

עצובון

New member
טייסייר עשה קטע מסריח ביותר!!!!!!!!

האח הגדול רצה לפרגן לראנין ולתת לה מתנה מחבר שלה, החבר שלה נתן לה מתנה וגם תמונות אבל חובבנים באח הגדול לא טחרו לתרגם את מה שכתוב מאחורי התמונה בערבית, ומה שהיה כתוב שם זה ראנין תחזרי הביתה, ראנין סיפרה את זה לגיני , וללאון ולשאר הבנות, אומנם ראנין אומרת שהיא עוזבת בגלל הצביעות בבית אבל זה שקוף שהיא פשוט סמרטוט של החבר שלה

Come Alive

New member
זה מסביר את איך שהוא הגיב לשאלות בשידור

של ארז טל ואסי עזר שהם שאלו אותו על זה שבטח הוא רוצה שהיא תישאר אבל רוצה שהיא תחזור ואיך זה בשבילו והוא כזה.. היא תחזור, היא תחזור, גם אם היא תישאר היא תחזור זה היה מוזר

לדעתי היא עוזבת בגלל החבר האידיוט שלה.

אני חושבת שהיא מפחדת ממנו. בכלל כל הנושא הזה הריח לא טוב, אסור לדבר על הקטע הזה, איך שרנין וג'ני התחילו לדבר על זה, החליפו מצלמות. חוץ מזה שאין לנו מושג מה הייתה התשובה של האח גדול, הרי הוא אמר לה בבוקר שהוא יבדוק מה עומד מאחורי המשפט הזה.

כל הדרמה קווין הזו ממש לא מועילה לרנין

אנו עוד נמצאים בשלב שדיירי הבית מאיזושהי סיבה לא ממהרים להעיף אותה. הרי הדבר הכי קל שי וחבורתו זה פשוט להדיח אותה ואת ג'ני אחת אחרי השנייה. משום מה קשה לי לראות את זה קורה שבוע הבא בהדחה. זה מטורף שכל שבוע רנין מפתחת דרמה אחרת..היא אולי מושכת בכך את ליבם של דיירי הבית..אך ברגע שהיא תועמד להדחה אני חושבת שהצופים בבית יחליטו לשים לזה סוף. היא כל הזמן חוזרת על כך שהיא לא רוצה לנצח את המשחק הזה בשקרים ובלכלוכים..ולצאת צבועה.. קשה לי להאמין גם שהיא רוצה לנצח את המשחק הזה בבכי ובניגון על המצפוניאדה של שאר הדיירים.

Dark Angel בת

New member
כל מילה נוספת מיותרת?

לפי מה שהבנתי כבוד הנסיכה רנין החליטה לעזוב למה היא עדיין שם? תמונה מעכשיו

no nick 1989

New member
לא ברור...זה מעצבן

אבל עכשיו עוד יותר מעצבן אותי כל ההפתעות שעושים להם בבריכה בזמן שיוסי עובד!!!! הלוואי והוא משחק אותה ויודע מזה והולך לקבל איזשהו פרס או חסינות אבל אני בספק..

יNOT

New member
אין טעם לתת לו חסינות !

אלא אם כן אתה רוצה גם לתת לו פלאפון וכרטיס כניסה ויציאה חופשי מהווילה. חסינות על זה שהוא עושה רק מה שהוא מאמין שאחרים עושים תהיה ביזיון להפקה הזו.

מה זה כל העלהום על ערן, יפטרו אותו,

האמא של החברה שלו תתבע אותו על שריכל עליה. מה זה , אנחנו דמוקרטיה וכל אחד יכול לאהוב אומוהים או לסביות ויכול גם לא לאהוב אותם. כל אחד יכול לאהוב רוסים או ערבים או צ'רקסים ויכול לא לאהוב אותם. אז מה בגלל זבן אדם אומר את דעתו צריך לפטר אותו. אנחנו מדינה דמוקרטית, אם לנשיא מותר לזיין. לראש הממשלה מותר לגנוב. אז למתמודדים בריאלטי מותר להגיד את מה שהם חושבים באמת.

no nick 1989

New member
אחד מרכל על השני

כבר נהיה מגעילללללל. היחידים שנייטרלים זה שפרה איתי צבר ולאון וכפי שזה נראה עכשיו ג'ני רנין ועינב הולכות להצביע נגד שי וערן ואולי גם קרן איזה כיף אם שניהם יהיו מועמדים להדחה

למעלה