אני חושב שאת/ה צודק מאוד!
רנין בחרה להדיח את אשר עוד בטרם הכירה אותו ולו רק בגלל הכיפה שהוא חובש לראשו. אני הכי חילוני שקיים במדינה ושונא כפייה דתית ומתעב כל חרדי, אבל להבדיל מרנין אני מקבל שיש כאלה שאוהבים את זה כמו אשר, וכל עוד אשר כפי שרואים על המסכים לא מנסה להטיף לאחרים ולגרור אותם לדת זה בסדר גמור. רנין היא לא סובלנית ובפראפרזה על דבריה היא לגמרי "Nero minded", כאשר היא לא מוכנה לקבל את העובדה שהיא ערביה בבית של 15 יהודים שרוצים לעשות קידוש. רנין מנסה לצאת מנצחת משני הכיוונים, קרי, היא תנצח אם היא לא תשב בקידוש, שאז יגידו שהיא מתבודדת בחדר, וגם אם היא כן תשב בקידוש היא תאמר שזו לא הדת שלה ומכריחים אותה. ככה היא יוצאת מנצח משני הכיוונים וזה מגעיל אותי.אני כבר אומר לכם, שביום שלישי הקרוב (אחרי שידיחו אותה, כי לדיירי הבית ולקהל בבית נמאס כבר מההצעות סוג ז' של השחקנית הזולה הזאת) היא תשמש בהגנת ה"אני ערבייה" בגלל זה הדיחו אותי.... בתחילת התכנית היו לי צפיות ממנה, חשבתי שהיא תביא משהו אחר ומאוד התחברתי אליה, אולם לצערי טעיתי. קיבלנו nero minded שמטיחה האשמה זו על האחרים. מי בדיוק nero minded שם? יוסי?אשר?עינב? הרי שלושת אלו מתחברים בצורה מדהימה עם ליאון למרות נטיותיו המיניות. בקיצור, רנין נמאסה על כולנו, והדבר היחידי שמבאס אותי, זה שהיא תעוף כנראה לפני נעמה, שאותה (כמו הרוב המוחץ בחברי הפורום) אני פשוט לא סובל, אז יהיה לי רע לראות אותה נשארת עוד שבוע בגלל רנין.