שאלון ארוך.. אבל נחמד

-בעזרתך אבא-

סתם שטויות... אתמול הסתובבתי עם ערבה ואיכשהו קלטתי שאיבדתי את הצמיד הכתום אז התחלנו להתווכח על ההתנתקות (אתה יודע, היא שמאלנית מובהקת, שונאת דתיים, מתביישת שיש דתיים בעם היהודי, הקיצר, חסרת חיים) אז כשהגענו ליד ה"פיצריה" היו שם כמה בחורים צעירים שצעקו לנו "ויכוח אידיאולוגי, הא??" וצחקו עלינו.. חחח... היה פאדיחות!!

-בעזרתך אבא-

נכון, לא כולם אבל רובם... אפשר להגיד שזאת שדיברתי עליה, היא ממש שונאת דתיים, מתביישת בהם וממש עושה הכל דווקא נגד התנ"ך !מה נשאר לה?! לא שבת, לא חגים, ולא כלוםםם... מה כבר נשאר לה בחיים??? אז עכשיו היא נהנת, אוקיי, שיהיה לה בכיף. מה אח"כ??? היא עושה הכל נגד רק בגלל שדתיים "לא נהנים בחיים שלהם"... זה פשוט שטויות! דתיים נהנים גם עכשיו ויהנו גם אח"כ. לגבי השמאלנים? אני לא יודעת מה איתם...

אין חגים??

איך אפשר לחיות ככה?? בלי חתפושות בפורים,בלי אופנים ביום כיפור, בלי חנוכיה בחנוכה,בלי גבינות וקיבוץ ומשק בשבועות????????? איך אפשר?? אני כל כך אוהבת חגים.....

מה לעשות??

אני גרה בישוב חילוני וביום הזה יום כיפור זה אומר אופנים.....כל הרחובות מוצפים באופנים..........זה למשל דבר שלא היה יכול הליות בעיר
מה יום כיפור אמור להגיד למי שלא מאמין באלוהים ולא בתורה ולא צם?? כלום!! ואם אין מכוניות פשוט חובה לנצל את זה!!! חחחחחחח

לא.......

מן הסתם בישוב חילוני לא מאמינים באלוהים.........חחח (חוץ מאיש אחד מעצבן שגם עושה בעיות בגלל הבית כנסת וגם לא בא לשם כי הוא רוצה 10 אנשים או משהו......בכלל הבית כנסת הזה רק תופס חדר, וכל מה שיש שם זה ארון דבילי שזה חבל מאוד כי חסרים לנו ארונות!!)

למה??

ראני לא רואה איך ארון ריק עוזר במשהו........חסרים לנו ארונות ואין תקציב לעוד, אז ברוןר שעדיף שהיו משתמשים בארון למשהו מועיל.......

ירדן, את יותר מידי קיצונית...

מה נסגר איתך? אבא שלך עוד יסגיר אותך לשב"ס, אל תשכחי שאחרי הכל הוא שב"כניק

-בעזרתך אבא-

נראה לי שהתכוונת לכתוב: "אבא שלך עוד יסגיר אותך לשב"כ, אל תשכחי שאחרי הכל הוא שב"סניק" ותזהר לך אם תגיד שהוא שב"כניק... זה קללה בשבילנו!! פושעייייםם וחוץ מזה, אם אני קיצונית - הלוואי על כולנו להיות קיצונים

noooga

New member
../images/Emo41.gifטוב, אני עונה....../images/Emo41.gif

(איזו כותרת פאקצית, הא?) איזה צבע החדר שלכם? סגול.. וחבל שכך. איזה צבע החלונות שלכם? שקוף
מה הצבע האהוב עליכם? אדום וכתום מה הצבע השנוא עליכם? ורוד.. בעע.. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? יש כמה סוגי פאקצות.. אבל בעקרון- כן. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אממ כחול ככה.. אולי.. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? נגיד שורוד. מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? תיק בצפר- סגול בהיר. יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) אממ.. אני השאלתי משנטיוכוס אבל לא ממש החזרתי
טוב, הוא לא כועס.. יש לכם IDDR? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא משחקת במשחקי מחשב. אוהבים משחקי קופסא? לא אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? יש הרבה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? אממ חח "אישי מדי" מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מחבואים. מהי החיה האהובה עליך? כלב
מהי החיה השנואה עליך? חתול
יש לך חית מחמד? לא אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? עכבישים... נגיד שהם נחשבים לחיה.. מהי החיה הכי מוזרה? חמוס מהי החיה שחיה הכי מוזר? לא יודעת.. לא ממש חקרתי. מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כנ"ל. שיר שמתנגן ברקע: בית הבובות- בית הבובות. מחשבה שעוברת בראש: שהשעתיים האחרונות היו הזויות.. חשק ל...: לעשות פעולת פתיחה! מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: בדידות מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? לא נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אז איך זה בסוף.. שכולנו נפגשים.. עם אותן ההבעות ואותם הריגושים.. (מתוך השיר.. התחשק לי) יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כן.. נשמעת נורא מוזר? לא מה המידה שלך בנעליים? 38+- יש לך בהן גדולה? חח כן!!! אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?בערך יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... איכס.. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? כן.. נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? קצת. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? בהחלט.. רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) את חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא ממש.. משתדלת לא לחיות באשליות. תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כן, כן... שתהיי מרוצה. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות?! 3.למות זקן או צעיר? זקן.. 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? אממ.. חנונים. 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף.. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם נחמדים מאוד
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אחלה של דבר 2.אלוהים? כנ"ל 3.להקת טיפקס? אממ נחמדים.. 4.מוזיקה מזרחית? איכסה פיכסה.. 5.חתונות? אוי מצויין
בעיקר של האחים
6.משפחה? דבר נפלא! 7.דיכאון? חרא.. 8.פורום שאלונים וסקרים? אמממ... משעמם. 9.השיעמום שלי? .. 10.סקס? כשאני אתנשא בזה אני אגיד לכם.. טוב? 11.שלמות? לא נחוץ כ"כ.. 12.לימודים? אוי נורא! נורא נורא נורא....
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? אממ.. מפסיקה ללמוד, טסה לאנשהו.. וחיה את החיים. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? ומי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורחת.. (מעניין אם מישהו כתה "נותנת להם מכות..") 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורחת בשנית.. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? הייתי נבהלת.. בריכה או ים? ים
פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?... סינרגיה או משינה? משינה נראה לי.. נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? לא יודעת.. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית... הכי טוב
(עם חברים..) בריכה או ים? יש לי דא ז'ה וו.. באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה
מסנג'ר או אי סי קיו? אמממ שאלה קשה מדי. פוקס או טי אנ טי? לפעמים זה ולפעמים זה.. קסטרו או רנואר? לא קונה שם גיטרה או תופים? וואו.. אממ. תופים.. למרות שגיטרה זה גם אחלה של דבר
חליל או קלרינט? קלרינט (חח אמוץ..) להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? כמו קיבוצניקים... העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? הקיבוצניקים!!! למה אתה חושב ככה? כי אני לומדת איתם.. וחלקם נחמדים מאוד (יש גם חלק שהם ממש לא.. אבל נניח להם) והם גם מתלבשים בקלילות, בלי מותגים.. הכי טוב (כמוני...) והעירונים לא ממש ככה.. אה, גם קיבוצניקים שומעים אחלה של מוזיקה! צבע אהוב: אדום סרט אהוב: יש מלא תוכנית טלוויזיה אהובה: דאבל דייט, ניפ/טאק וחברים. שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית: אין להקה: אבטיפוס, בית הבובות.. זמר: שרון הולצמן זמרת: איגי וקסמן שם אהוב: רוני צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": לא חשוב לי.. העיקר לא לבן. חברה אהובה בבגדים(למי שיש): לא יודעת.. לא חשוב לי. כלי נגינה אהוב: תופים

RAMI TA

New member
מעניין איך מתנשאים ...

בסקס...
''10.סקס? כשאני אתנשא בזה אני אגיד לכם.. טוב?'', טוב, אל תשכחי. רמי

למעלה